چند تا سرور امتحان كردم نشد. شما اين مشكلو ندارين؟؟ حتى shield هم وصل نميشهنقل قول:
Printable View
چند تا سرور امتحان كردم نشد. شما اين مشكلو ندارين؟؟ حتى shield هم وصل نميشهنقل قول:
درسته برای من کانکت میشه اما دیتا نداره اما کریو کار می کنهنقل قول:
خرید مودم 4g بصرفه تره نسبت به گوشی های کیفیت متوسط 4g
هم باعث میشه از adsl خلاص بشی، هم گیرندگی بالاتر داره، هم تعداد زیادی افراد میتونن بهش وصل بشن، هم قیمتش از یک گوشی پایینتره و ...
درسته. در شرایط عادی هم سرعتش معمولا بدجور پایین آمده، در اینجور وقتها که اون مشکل داره، از anyconnect محصول سیسکو استفاده کننقل قول:
توی گوگل پلی بجویی می یابی
سلام.
دوستان اینجا انجمن بررسی 3G,4G ایرانسل هست نه مشاوره خرید مودم 3G , 4G .
+
انجمن مربوطه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخه اكانتم با open چيز پى انه. Anyconnect اكانت ندارم. چه كار ميتونم بكونم؟؟؟نقل قول:
مگه غیر از اینجا کسی جایی دیگه دنبال ۴ جی میره. کلا جاش اینجاست دیگه اما در حد و اندازه خودشنقل قول:
ایرانسل روزا سرعتش اومده پایین از ساعت 2 به بعد عالی میشه! برعکس شرکتای adsl که روزا سرعت خوبه ساعات رایگان میاد پاییین:n09: تازه ازسرور ایران سرعت 150 کیلوبایت میشه از سرور خارجی حتی ناشناخته 600 کیلوبایت!!! معلوم نیست ایرانسل با خودش چند چنده:n23:
برادر فرقی نداره.شما اصلا استفاده کردی یا نهنقل قول:
اکونت اون به اینم میخوره
خدا بخواد سرعت شبای منم داره درست میشه فقط میمونه این قطعی ک خیلی رو اعصابه صبح پا میشم میبینم قطع شدهنقل قول:
نمیدونم مشکل از تبلت منه یا ایرانسل
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
ایرانسل چش شده سرعت 3gخیلی خوب شده .
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
بستگی به لینکتم داره. مثلا لینک اگه مستقیم باشه کمتر پیش میاد قطع شه ولی اگه مثلا به صورت رایگان مستقیم شده باشه محدودیت ای پی داره و هر بار که دیسکانکت بشه دیگه ادامه دانلود انجام نمیشه! من بیشتر وقتا لینکا رو لیچ میکنم و مستقیم میزارم دان شه صبح میبینم همه دان شدهنقل قول:
سلام من میخواهم 2تابسته بخرم دوستانی که خرید کردن لطفا جواب بدن
1بسته 6ماهه 70گیگ چقدر ماهیانه حجم در نظر میگیره اگر تقسیم بشه هر ماه باقی مانده حجم به ماه بعد تعلق میگیره یا سوخت میشه
2 بسته 12ماهه 100گیگ ماهیانه / /.................................................. ......
ممنون میشم دقیق بگید ضمنا ایا ارزش خرید داره این قیمت
باید لغوش کنیم؟ اونوقت اینجور کاربرها رو چی کار می کنن؟
3g mci
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتوای مخفی: اینم با چیز پی n mci
اونوقت 4 جی ایرانسل ....
تک کانکشن همراه اول تا یک مگ میرفت اما ایرانسل کلا نوسان
مثل اینکه باید از 4 جی به تری جی برگردیم عجب زمونه ای شده ها
4 g ایرانسل
محتوای مخفی: خارج
محتوای مخفی: داخلی
اینجا تو اصفهان روز به روز داره بد تر میشه حدود 10 روز هم هست که معمولا یه روز در میون کلن قطعه
تو روز هایی هم که وصله 1روز در میون h+ از کار افتاده میره رو h که سرعتش از 200 بیشتر نمیشه
روز ها هم که هیچ جوره از هون اول از 200 تا بیشتر نمیشه و همچنان با سرور های داخلی مشکل داره و سرعت سرور های داخلی تقریبا نصب یا یک سوم خارجی
واقعا ایرانوِل هر روز بد تر از دیروز
سلاممن برنامه سیسکو انی کانکت رو دارم فقط باید چجوری اکانتش رو بسازم وراه اندازی کنم،ممنون میشم راهنمایی کنید:n01:نقل قول:
این برنامه تنظیم خاصی نداره. کار باهش خیلی ساده تر از open v p n هست که نیاز به وارد کردن سرورهای tcp و udp و انتخابشون دارهنقل قول:
فقط عیبش اینه پسورد رو ذخیره نمیکنه و هربار باید وارد کنی
برای بار اول که اجراش میکنی برنامه رو باز کن، توی نوار آبی رنگ برنامه بزن روی تنظیمات، و بعد چک کن تیک های مربوط به Block untrusted servers و V P N FIPS Mode برداشته شده باشه. تمام
از این ببعد که اجراش میکنی هر مرتبه دکمه ی off رو بکش به راست تا on بشه، در پنجره ایکه میاد بزن continue و بعد نام کاربری و در مرحله بعد پسورد رو بده تا وصل بشه
دقیقا هر روز داره کیفیت افت پیدا میکنه. دیروز عصر نزدیک سایت مرکزی ایرانسل اصفهان در میدان جمهوری یک صفحه ساده رو باز نمیکرد! در حد بیت بر ثانیه هم نبود! جالب تر این بود که در فاصله حدودا 1 کیلومتری این سایت مرکزی که دکل اصلی هم روشه کلا 3g آنتن نمیداد!نقل قول:
می خوام بسه 3 ماه بگیرم بنظرتون بگیرم یا منتظر بسته های نوروزی باشم؟
میخوام سیمکارتمو عوض کنم usim بگیرم تکلیف شارژم چی میشه؟
مشکلی پیش نمیادنقل قول:
دوست عزیز شما کجا به 4G وصل شده اید.منطقه را هم اعلام کنید.من سیم کارت را uSIM کردم و G3 LG دارم و تنظیمات را انجام دادم.کل تهران را هم گشتم.اصلا به 4G وصل نمیشم
اکثر جاهای تهران 4 جی داره. اگر توی سرچ دستی شبکه ها 4جی ایرانسل رو نمی بینی یعنی گوشیت ساپرت نمی کنه مدل D851 گوشی شما فرکانس 1800 نداره. یا احتمال داره مدل d850 باشی اما گزینه lte رو نداشته باشه که باید از طریق کد بهش دسترسی پیدا کنی. توی همین تاپیکم قبلا گذاشتن بگردی پیدایش می کنی البته فقط برای مدل 850نقل قول:
کدنقل قول:
*#*#4636#*#*
را وارد کنید.
گزینهی phone information را انتخاب کنید.
در وسطای صفحه از منوی کشویی، LTE only را انتخاب کنید و باز گردید.
چند ثانیه صبر کنید تا شبکهی 4g را پیدا کند.
تمامی مدلها g3 بازار ایران هم LTE را با فرکانسهای مناسب Irancell پشتیبانی میکنند و هیچ ربطی به فرکانس ندارد.
*#*#4636#*#*این کد برای همه گوشیهاست؟
چون من مینزنم میگه شماره مورد نظر اشتباست :n02:
من روی lg و نکسوس امتحان کردم جواب داد.نقل قول:
روی هواوی نداد!
متاسفانه این تاپیک طوریه که اکثرا صبر میکنن توی یک ساعت سرعت اینترنت بره بالا بیان اینجا تست سرعت بذارن.
در صورتی که درستش اینه هم زمانی که سرعت پایینه تست گذاشت و هم زمانی که سرعت متوسط یا خوبه.
یا مثلا با idm وقتی از صفحه عکس میگیرن که چند ثانیه سرعت به صورت غیرعادی میره بالا.
بعد یه بندهی خدایی که تازه میخواد بسته بخره با توجه به این سرعتهای کذاییمیره بسته میخره میبینه جریان اصلا یه چیز دیگست و پولش حیف و میل شده.
مثلا الآن این تست منه. ولی متاسفانه هیچ صفحهای زیر ۳ دقیقه باز نمیشه!
یعنی درسته سرعت به ظاهر خوبهولی مهمترین قابلیت اینترنت که مرور صفحات است، بسیار عذاب آور و تقریبا غیر ممکنه.
ایرانوِوِوِوِوِوِوِل عجب تری شده این چند روزه
دیگه حد و مرز کلاه برداری رو به بالاترین سرحد ممکن رسوندند
از امروز باقی مانده بسته رو که میخوای بگیری تعداد روز باقی مانده رو نمیزنه که روزت که تموم شد قشنگ بره رو مصرف آزاد تا شارژت خالی شده
من امتحان کردم. نوشت که تاریخ پایان بسته چه زمانیه.نقل قول:
این تست 4G برا دیروزه ، البته سرعت بیشتر هم میشد ، ولی حداقلش همین 600 بود ، چون حجم نداشتم نزاشتم تا اخر تست بگیره.
سرور ایرانه ، سرور خارج که کلا خرابه وضعیتش ، اصلا نمیشه روش حساب باز کرد، به درد چت کردن تو وایبر و لاین و غیره میخوره.
امروز یه بار دیگه تست گرفتم سرعت 200 بود !!! 3 روز پیش که خیلی راحت تا 1.150 مگ میرفت ، حدودی رو 1 مگ ثابت بود.
اخه کدوم اپراتوری توی کشورای دیگه ، تو 4G این سرعتو میده:n02:
دلمون خوشه 4G داریم.
اگر به پستهای قبلی من مراجعه کنید، گفته بودم:نقل قول:
4g دارا هم زیاد خوشحال نیاشن، صبر کنید توی ۳-۴ تا شهر دیگه 4g برقرار شه ببینید سرعت 4g هم چه قدر بیاد پایین.
ولی خوب متاسفانه با تمسخر جواب منو دادن که تو فکر میکنی اینترنت چشمست و بشکهی آب و ... هست!
تازهایناولشهسرعت از این هم پایین تر میاد.
اصلا 4g یه چیز کاملا بیخوده و جنبهی تبلیغاتی داره.
همین 3g گوشی من توی دفترچش نوشته تا 42 مگ ساپورت میکنه.
تاحالا کی تونسته با 4g همچین سرعتی رو بگیره که نیاز به 4g باشه؟!
وقتی 3g تا 42 مگ ساپورت میکنه ولی ما حداکثر سرعتمون با 4g توی این تاپبک 25 مگبوده، 4g به چه کار میاد؟!
با این وضعیت پهنای باند اینا تا سرعتارو محدود نکنن سرعت سرور خارج خوب نمیشه ، کلا ما ایرانی ها محکوم به محدودیتیم.نقل قول:
خداییش من راضیم سرعت 120 باشه ولی ثابت باشه ، هم سرور خارج و هم داخل ، با 120 هم میشه ویدئو کال داشت و هم راحت چت کرد و غیره .
حالا بعضی ها میان میگن میخوایم دانلود کنیم ، اخه با این وضع پهنای باند و هزینه زیاد بسته ها ، کی با نسل 3 دانلود میکنه؟
دانلود کردن برای ADSL هستش نه نسل 3. البته من ایرانو میگم ، نیاین بگین که تو کشورای خارجی همه دان میکنن و غیره:n02:
اون چیزی که تو دفترچه مینویسه سرعت اسمی هست تو کشور های دیگه هم سرعت میانگین نسل سه ۵ـ۶ مگ هستنقل قول:
حرف تون رو قبول دارم ولی خدایش شما تضمین میکنید وقتی سرعت محدود شد این اپراتورهای دزد سرحرفشون بمونند و کیفیت رو درست کنند؟نقل قول:
اینجا هم دست کمی از مذاکرلت هسته ای نداره هرقدمی که کوتاه بیای اونا یقدم میان جلوتر
تو کشورهای دیگه کسی با نسل ۳ و ۴ دانلود نمیکنه. تا قیمت های مفت adsl و فیبر نوری رو دارن براشون صرف نمی کنه
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام دوستان
من سرعت اینترنتم تقریبا خوبه ولی اکثر اوقات تو شروع دانلود خیلی تاخیر دارم ولی بعد شروع دانلود سرعت خوبه!
کسی میدونه مشکل چیه؟
اصلا سرعت ۲۰۰ چیزی نیست. اگه سرعت رو روی ۸ مگابیت (همون سرعت دانلود ۱ مگابایت برثانیه) محدود کنند و این 4g رو هم تا زمانی که پهنای باند درست و حسابی نداشته باشن جمع کنند، به نظرم همه میتونن با اون سرعت ۸ مگ اینترنت داشته باشند بدون کوچکترین مشکلی.نقل قول:
الان یه عده ۲۰ مگ دارن یه عده از edge هم سرعتشون کمتره.
اولها این مشکل برای من هم زیاد بود تا شبکه به ثبات نرسه کاریش نمیشه کرد با وی پی داخلی و خارجی مشکل شما از این لحاظ حل میشهنقل قول:
نقل قول:
وقتی یه کسی میاد تست 20 مگ میزاره ده نفر تشکر می کنن اما وقتی تست 3 مگ میزای نگاه می کنن میرن. اما به طور کلی شبها پهنای باند کم میاره و توی تک کانکشن معلومه
مشکل دقیقا همینه. من سرعت speed test م ۶ مگ نشون میده ولی موقع صفحه باز کردن از دایل آپم بیشتر زجر میکشم. منتها کافیه اون صفحهای که میخوام(بعد از چندین دقیقه) باز بشه، بعدش کلا هر صفحهای رو از اون سایت بزنم، فوری باز میشه! مثلا الان این صفحه حدود ۳ دقیقه طول کشید تا باز بشه ولی دیگه هر صفحهای از سایت پیسی ورلد بخوام، در کمتر از ۳ ثانیه باز میشه!نقل قول:
ولی اگه بخوام یه سایت دیگه رو باز کنم، بازم باید چندین دقیقه صبر کنم تا باز بشه.
موقع دانلود هم اولش کلی طول میکسه بعد سرعتش ثابت حدود ۱ مگ میشه نمیدونم چرا اینطوریه!
سلام من میخواهم 2تابسته بخرم دوستانی که خرید کردن لطفا جواب بدن
1بسته 6ماهه 70گیگ چقدر ماهیانه حجم در نظر میگیره اگر تقسیم بشه هر ماه باقی مانده حجم به ماه بعد تعلق میگیره یا سوخت میشه
2 بسته 12ماهه 100گیگ ماهیانه / /.................................................. ......
ممنون میشم دقیق بگید ضمنا ایا ارزش خرید داره این قیمت
لطفا برای گذاشتن تصاویر تست سرعت حتماً از اسپویلر استفاده کنید...
قوانین تاپیک و نحوه استفاده در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطالعه کنید.