پس حتما بخاطر تغییرات اکانتینگه چون شبانه رو حذف کردیم ( البته برای شما چون کادر خودمون هستی کلا نا محدود براتون شارژ کردیم:n10: ) دیگه فرقی بین شب و روز نمیکنهنقل قول:
Printable View
پس حتما بخاطر تغییرات اکانتینگه چون شبانه رو حذف کردیم ( البته برای شما چون کادر خودمون هستی کلا نا محدود براتون شارژ کردیم:n10: ) دیگه فرقی بین شب و روز نمیکنهنقل قول:
حالا که شما هویتتون مشخص شد خوبه منم هویتمو مشخص کنم:n29:نقل قول:
بفرماییدنقل قول:
نکنه شما هم از سربازان گمنام حوزه (حوضه ، حوظه ، حوذه ) اینترنت هستید ؟ :n10:
2پست قبلی رو بخونید ببینید چه ارتباطی داره!نقل قول:
با همکاری بچه های بالا
اینم تستش:n29:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا همین جا بگو دیگه سیستم رو دانلود سنگینه ریپ میزنه برگردم عقب :n09:نقل قول:
يادم رفت بگم مشكل از شماست، من با ويندوز xp عين شير وصل ميشم:n02:نقل قول:
آن چیزی که داشته ی توست شاید خواسته ی دیگری باشد...
من دوشواری دارم تو وصل شدن با L2TP و PPTP شما سر چی جر و بحث میکنیم...
حالا هر کی ندونه فکر میکنه چی... خوبه صبح ها سر کار با هم چایی میخوریم و مشترکای مخابرات رو پشت تلفن مسخره میکنیم :n19:
بزارید من خودمو معرفی کنم دیگه خزته شدم اقا من مسئول اکانتینگ ibs مخابرات هستم هیچکدومتون هم هنوز منو ندیده :n10:یه روز به سرم زد گفتم چرا همش تست 1.75مگ بزارم بیا یکم سرعت های ماورائی بزار تا بقیه رو متعجب کنی از اون موقع دیگه براتون از این سرعتا گذاشتم خسته نباشید بچه های پشتیبانی من از این بالا بالا ها هواتونو دارم:n18:
هیچ کی هم تا حالا نتونسته تو همه ی تاپیکا رکورد سرعتمو بزنه:n06:
اگه فرشاد درخواست تخلیه بده خودم PCM میکنمش :n10: :n19:نقل قول:
فرشاد نه خدایی ناراحت نباش بابا من 12 روزه که اینترنتمو شارژ کردم تازه اون موقع خود پشتیبانی ( همکارامون رو میگم :n02:) هم نمیدونست که شبانه حذف شده ولی چه میشه کرده اتفاقیه که افتاده تخلیه میکنیم بره
من خودم یه سال سرعت دانلودم 480 فیکس بود زنگ زدم پشتیبانی بپرسم چرا قطع شده یارو زورش اومد برام کردش همون 1024 :n01:
گویا از بچه ها 2013 هستید یادته زنگ زدی خودم برداشتم بم گفتی خطمو بذار روی اتوماتیک منم دیدم خطت تا 20 مگ میکشه برات گذاشتم بری حال کنی البته اون موقع پهنای باند زیاد داشتیمنقل قول:
داداش گلم شما اين رو ول كن اگه مي خواي بدوني سرعتت مي ره بالا بگو من از اون زهر ماري ها بدم بهت تست كن، اگه بالا رفت مطمئن باش با اينم بالا مي ره!نقل قول:
الان که نه، نمیشه، پهنای باندم کمتر از سرویسمه تا شنبه که بگم درستش کنن...نقل قول:
زهرماری منظورت پروک سی و این چیزاس؟
قبلا برام کار نمیکرد، البته اونموقع نامحدود داشتم :n27:
خداییش اگه ADSL مخابرات و اینترنت داغون مملکت نبود این همه رفاقت، صمیمیت و دوستی های ماندگار رو از کجا می اوردین؟ یکم نیمه پر لیوان رو هم ببینید:n27:
من که از مخابرات اینرنت نداشتم هراز گاهی اینجا سرمی زنم شما هم اگه تخلیه کردید و رفتید نزارید چراغ این تاپیک خاموش بشه :n14:
شب خوش
گذشته از اینها فکر کردید مخابرات به چندغاز اکانت ماهیانه شما نیاز داره که دلش برای دانلود شبانه بسوزه؟ برید ببیند مبلغ قراردادش برای پهنای باند شرکت نفت چقدره!
تازه این قفط یه مشت از خرواره
اره متاسفانه پهنای باند مخابرات تموم شد دیگه از اون موقع عدد 19.5مگ به 3.5 کاهش پیدا کرد و نتونستم از اون سرعتای فضایی بزارم حالا هم نامحدود و شبانه رو حذف کردیم تا یکم پول جمع کنیم و پهنای باند بخریمنقل قول:
آره ، اصولش يكيه ، اگه جواب داد مي توني بره ويندوزت رو عوض كني :دينقل قول:
آره اينطوري سالم تر هم مي مونيم.نقل قول:
اصلا اينا به فكر سلامتي ما هستن:n02:
سروش جان بگو بچه ها دان استریمتو بزنن اتوماتیک بعد یه تک زنگ به من بزن تا سرعتتو از تو ibs ببرم بالا چون خودت که بهتر میدونی دان استریم بالا که فایده ی زیادی نداره باید عددش از تو ibs هم بره بالانقل قول:
[QUOTE=mohammad.t;8247912
اصلا اينا به فكر سلامتي ما هستن:n02:[/QUOTE]
اره بخدا
شنیدی که میگن پشت هر مرد موفقی یه اینترنت قطع شده است
اینا سرور داخلی دارن، قندشکن خودتم Made in iran هست؟ :n13:نقل قول:
ایشاا... تا شنبه که بچه ها از حرم برگشتن، میگم و بعد خبرت میکنم :n09:نقل قول:
من دیگه پوسیدم از بس که هی تو این اتاق ibs رو درست کنم ibs پر از باگ است هر روز خراب میشود و من باید درستش کنم همه اینها به یکطرف ه/ک کردن ان هم یک طرف دیگر هر روز یک نفر از ان shell میگیرد و من باید ان را درست کنم:n15:
نه بابا قند شكن چرا؟نقل قول:
قندشكن كه بايد سرورش خارج باشه كه قندشكن بشه،اين سرور داخلي هستن.
خو به فرشاد بده ببین کار میکنه یا نه، اگر کار کرد زهرماری رو به ما هم بده بریم فضا :n02:نقل قول:
فرشاد كه اين اكانت كه بهش دادي وصل ميشه اينم همون كار رو ميكنه.نقل قول:
2 روز ديگه كه اين 256 من تموم شد بايد بيفتم دنبال راه حل اساسي:n02:
كارت شارژ ايرانسل 2 تومني بهت ميدم 256 من رو بكن 2 مگ :n02:نقل قول:
فعلا مخابرات پهنای باند نداره و اگر این کار را انجام بدم رئیس مرا دعوا میکند والا با کارت شارژ 1000تومنی هم برایت انجام میدادمنقل قول:
این نمایندگی ها هم خیلی اصراف میکنن هی بهشون میگیم برای کاربرا 2مگو رو همون 2مگ ببندید که 1.75 مگش بیشتر بهشون نرسه اصلا کو گوش شنوا همین 256کیلوبیت ها که جمع بشن خودش کلی پهنای بانده شاید مجبور شدم خودم از تو ibs محدودش کردم رو 1.75
باور کنید یه نفر اینجا داره کرم ریزی میکنه :|
اینترنتم ربع ساعت پیش حدود ۱۰ دقیقه قطع شد و فقط IBSng رو باز میکرد :| اصن شخم بر شدم یه لحظه :-/
Sent from my ST15i using Tapatalk
چند صفحه گذشته رو دنبال کردم زیادی نمک ریختید :n02: اصلا موضوع رو نفهمیدم !!! :n15:من الان کاربر آسیاتک هستم توی خوزستان !!! اینترانت با 160 گیگ حجم سرعت 2048 میده ماهی 50 تومن !!! اگر این رو بخرم با چیز پی ان وطنی می تونم به نت جهانی وصل بشم با همون سرعت ؟؟؟؟ اگر آره روشش رو توضیح بدید تا بخرم و تست کنم نتیجه رو همین جا اعلام می کنم !!! ( اگر اینطوری باشه عالیه و جایگزین مناسبی هم هست برای مخابرات ) !! فردا میرم نمایندگی پیشگامان کویر یزد از اون هم سوال می کنم در باره سرویس ها نتیجه رو اعلام می کنم ... !!!
بفرما:shabanenet.blogfa.comنقل قول:
فکر نکنم بشه اینترانتو به اینترنت تبدیل کرد اخه چطور ممکنه وقتی خود آسیاتک این اکانتا رو درست میکنه بتونی خودش رو هم دور بزنی
دوستی عزیز تو سیستم IBSNG برای تمدید قرار داد زده Standard بعضیهاشون هم Adsl حالا چه فرقی دارن من ۱ سالی اینترنت مخابرات استفاده نمیکردم خاک خورده همه چی عوض شده !!!
آقا فرشاد شما که تمدید کردی ایدیاسال بود یا استاندارد ؟
یادش بحیر 1 سال اینترنت من سال 91
پا ک شو د
پا ک شو د
سرعت دانلودت چقدره با اینترانت؟نقل قول:
Sent from my P6-U06 using Tapatalk
میخوام خطمو تخلیه کنم ولی چون قبلا pcm بود میگن دوباره برمیگرده به همون حالت . هیچ راهی نداره که pcm نشه ؟
برا چی خط رو pcm کردن؟؟نقل قول:
Sent from my P6-U06 using Tapatalk
سلام. من وقتی میخواستم اینترنت بگیرم خطمpcm بود. از مخابرات که گرفتم خطم رو ازpcm خارج کردن. همونجا از اکسین که خط گرفتم پرسیدم اگر بعد از اتمام دوره 6 ماهه که از شما گرفتم من خواستم از شرکت دیگه بگیرم چی؟ گفت خطت رو دوباره میکنیم pcm. میخواستم بدونم ار لحاظ قانونی واقعا میتونن همچین کاری کنن یا غیرقانونیه؟(البته بگم که یه بار رفته بودم مرکز مخابرات چندتا درخواست دست نیروهاشون دیدم که خطو میخواستن بکنن pcm. یعنی واقعا همچین کاری میکنن)
قبل از اینکه از مخابرات اشتراک بگیرم pcm بود خودشون درستش کردن ولی گفتن هر موقع بخوای خط رو تخلیه کنی باز همون pcm میشهنقل قول:
اره دوباره pcmش ميكنن تنها راهش اينه كه به محض تخليه ظرف حداكثر 2روز خطت رانژه بشه بايد با شركتي كه ميخواي ثبت نام كني صحبت كني كه خطتو سريع رانژه كنننقل قول:
فرشاد خط تو هم قبلا PCM بوده ؟نقل قول:
یعنی فقط کسایی که PCM بودن رو دوباره PCM میکنن ؟
بچه ها این تست سرعت رو دقیقا از کجا میگیرید؟ من توی سایت speedtest.net میرم ولی به این شکل نمیده. اون grade و slower than .... رو نمیده. ممنون میشم کمک کنید.نقل قول:
از نظر تئوري كه ميشه، شما وقتي vp ن استفاده مي كني تمام سند و رسيو ها از طريق سرور ويپن انجام ميشه ، حالا وقتي سرور داخلي باشه سايت هاي خارجي هم باز ميشن.نقل قول:
اگه كسي تونست با آسياتك تست كنه خبرش رو بده!
کلا خطوط PCM بیش از 40 ساله که تو دنیا منسوخ شده و تو ایران هم بیش از 10 ساله که غیرقانونیه ولی چون مخابرات زورش رو داره ملت هم ثابت کردن که سواری خورشون ملسه کار بجایی میرسه که همین خط PCM رو مخابرات با منت به مردم میده و کاربرها رو هم از این که خط شون
رو PCM کنه می ترسونه. اگه کسی بتونه به طرح شکایت به قوه قضاییه کنه می تونه حقش رو بگیره.
کلا حق گرفتنیه اونم تو این مملکت که بزرگترین دزد خود دولته.
شما دیگه کی هسنیت ؟ ادم باید 300 تا پست بزاره تا شما یه جواب به ادم بدین .نقل قول: