دوست عزیزنقل قول:
از نظر من اول بو و بعد ماندگاری مهمه
اگر هر یک از این امکانات رو نداشته باشه بدرد نمی خوره
خودتون تست کردید ، ایا ماندگاریش زیاد بود ؟
Printable View
دوست عزیزنقل قول:
از نظر من اول بو و بعد ماندگاری مهمه
اگر هر یک از این امکانات رو نداشته باشه بدرد نمی خوره
خودتون تست کردید ، ایا ماندگاریش زیاد بود ؟
خیلی وقت پیش تست کردم . اما رایحش اصلا مناسب مصرف روزانه نیست. شیرین،یکم صابونی اولش .گرمه و اینکه نت آخرش خیلی خوب میشه.نقل قول:
در مورد اسپایس قصدم خرید یک ادکلن خوب هست و اگه اسپایس بگیرم واسه سال دیگه استفاده میکنم.
فکر میکنم اسپایس انتخاب نهاییم باشه. چون بوشو خیلی دوست دارم. ممنون از راهنمایی هر دو شما عزیزان.نقل قول:
باسلام خدمت همه عزیزان .... خواستم در مورد عطر" تروساردی مای لند" بدانم ، از لحاظ پخش بو و ماندگاری و برای چه فصلی از سال استفاده بهتری میشه کرد...ممنونم ممنون
نقل قول:
دوست خوب ، من این اسپری رودارم و نداشتن پحش بو و ماندگاری زیاد اسپری های بدن یه چیز واضحیه کسی هم ازیه اسپری بدن انتظار پخش و ماندگاری دیورهوم اینتنس سری 2007 رو نداره:n02:
من قصدم ازاین پست پیداکردن عطری بارایحه این اسپری بود که اگه دوستانی این اسپری رو تست کردن وعطری مشابه بااون میشناسن معرفی کنن ممنون ازشما و دوستان دیگه.
این پست من فکر کنم پارسال بوده شاید یاداوریش به درد بعضی از دوستان بخوره در پست بعدی عطرهایی که مدنظرم هستند اما هنوز تست نکردم رو معرفی میکنم:n16:نقل قول:
آلین یکی از بهترین و شناخته شده ترین عطرهای زنانه برند تری ماگلر هست
نسخه خنک این عطر معروف در حجم 60 میل و با قیمت کمتر از 200هزار تومن بسیار وسوسه برانگیز هست
با نگاهی به نظر کاربران در سایت های مختلف دیده میشه علیرغم خنک بودن و مرکباتی بودنه این عطر تونسته ماندگاری طولانی و پخش متوسط از آرای استفاده کنندگان بدست بیاره
این عطر بیشتر مرکباتی و گلی بوده و نت های اصلی اون لیمو، ترکیبات سبز، عنبر، کشمران(نوعی عنبر) هست.
باز هم از خانواده ی آلین اینبار شاهد یک عطر ادویه ای و خنک هستیم!
این عطر هم با حجم 60 میل و قیمتی حدود200 هزار تومن با توجه به نظرات کاربران جز اون دسته از عطرهای خنک با ماندگاری بالا و پخش متوسط هست که در بین عطرهای خنک غنیمته!
زنجبیل، به لیمو، فریزیا، چوبهای جنگلی و عنبر نت های این عطر ادویه ای و خنک رو تشکیل میدهند.
عطری آکواتیک و میوه ای از برند ویکتور اند رولف در حجم 75 میل با قیمت حدود 350 هزار تومن بنظر میرسه که عطری مناسب برای بهار و تابستان باشه.
نظر استفاده کنندگان به ماندگاری و پخش این عطر متوسط هست
که با توجه به آکواتیک بودن کاملا منطقی بنظر میرسه
نت های تشکیل دهنده ی این عطر هم گلابی ، لیمو، بنفشه، ریحان،نت آب (آکوا)، مشک، چوب صندل، گل صدتومانی
=============================================
خب اینم از عطرهای هدف:n26:
سلام دوستان
عطر در محدوده ی 200 تومان برای یک خانم 26 ساله چی رو پیشنهاد می هید ؟(اگر میشه چند تا بهم پیشنهاد بدید برم برای تست بو)
ضمنا عطر خنک و پخش بوی عالی داشته باشد...
اسپرت هم نباشد...
برای استفاده هایی همچون مهمانی و قرار های خاص باشد...
سلام دوستان عطر زنانه با پخش بوی خوب برای بهار چی رو معرفی میکنید تا 200؟؟؟
گلدسکرت از باندراسنقل قول:
تلفیقی از بوی گل (یاسمن) و میوه ای (هلو، نارنگی و شکوفه های پرتقال)
نتها و مواد تشکیل دهنداش برگرفته از خود بهار است
Sent from my iPhone using Tapatalk
نقل قول:توجه شما رو به پست اخیرم جلب میکنم :n02:نقل قول:
عطر خنک معمولا پخش بوی بالا نداره دوستان (تجربه من در مورد عطرهای زنونه)
دو مورد هست که واقعا ارزشش رو داره و میشه بهش اطمینان کرد
یکیش که خیلی زیاد کمیابه و آکوا وومن هست و یکی دیگه هم ومنیتی
هردو هم بالای 200 هستند
اما بعد از اینها که بگذریم
آنجل آکوا شیک
آلین سان اسنس
آلین آکوا شیک
هرسه از برند تری ماگلر در محدوده قیمتی 180تا 210
اینا در این رده قیمتی بنظر میرسه بهترین حالت هستند!
تستی هم بر عطر اکوا از روبرتو کاوالی پیشنهاد میکنم داشته باشید:n16:
+
اگر به غیر از این چندتا بهترش پیدا شد خوشحال میشم به من هم معرفی کنید:n40:
دوست عزیز الان درحال خرید اینترنتی عطر هستم واین عطرو برای مادرم میخوام (40ساله)که اصلا بوهای خیلی گرم وشیرین و سردرد آور رو نمیپسنده میخوام یه عطری باشه که ازخریدش پشیمون نشم وتو ذوق نزنه وقتی باز میکنه وبو میکشه:n31:چون امکان تست نداره. طوری باشه که هم درمهمونی وهم مصرف روزانه بشه استفاده کردعطرهایی که مادرم داشته و میپسنده ایناست:نقل قول:
Chance Chanel(صورتی) - Dior Jador - Gucci Rush و Aqua Bvlgari مردانه ولی میخوام یه چیز جدید باشه ودوباره عطرای خودشو براش نخرم بودجه هم تا 180-خیلی بشه 200:n02:
فعلا این عطراو انتخاب کردم :Omnia Crystalline
Jeanne Couture Birdie - البته آلین هایی که معرفی کردین هم گزینه های خوبیه بیشتر دربارش توضیح میدین؟
نظرتون راجع به این دوتا اگه تست داشتین؟ + بهترین گزینه های ممکن ممنون:n16:
راستی یادم رفت بگم که چند روز پیش عطر لاوی آ بل روخرید وراضی نبود وهدیش داد به خاطر بوی زیادی شیرینش. یعنی در این حد:n27:
گرامی بنظر میرسه ایشون سلیقه خاصی دارند! چون فرضا جادور و گوچی راش بنظر من عطرهای سنگینی هستند و در بعضی موارد خودشون سردرد اورن...نقل قول:
پس پیشنهاد میکنم از همین اسمارت ها که گفتید :دی دو سه نمونه عطر خنک بگیرید ببرید براشون پسند کردن خودشو بگیرید:n39:
یک پیشنهاد میتونه شی وود باشه و تروث از کالوین کلین و با اندکی افزایش بودجه لایت بلو هم خوبه کلا باید عطرهای خنک و ملایم یا تلخ بگیرید تا اطمینان به پسندش بالا باشه
امنیا هم که گفتید انتخاب خوبیه:n16:
سلام.1- به نظرتون ار وان میلیون ابسولوتلی گلد میشه توی فصل بهار استفاده کرد؟2-توی کارهای چهار فصل کاری تو حد وان میلیون ازلحاظ پخش و ماندگاری هست؟3-امکانش هست 2 تا 3 تا کار چهار فصل که بیشترین ماندگاری و پخش بو رو داره پیشنهاد بدید.(صرف نظر از رایحه)تا 400 هزار4-درکل کارهای با پخش و مانذگاری بالا برای فصل بهار
تو مایه های آکوا بولگاری تونیک یا آکوا بولگتری چی هست با پخش بالا؟
پخش آکوا بولگاری تونیک چطوره؟
سلام بنظرم همه وان میلیون ها بیشتر بدرد پاییز و زمستون میخوره و یخورده برای بهار یا تابستون زیادی سنگینه...نقل قول:
در حد وان میلیون کار چهارفصل به شخصه سراغ ندارم چون کاری که پخش و ماندگاریش بالا هست اصولا گرم هست گرم هم که باشه دیگه چهارفصل نمیشه خصوصا قابل استفاده در تابستان نمیشه!
ورساچه اروس (چهارفصل و شیرین!) یک رایحه شیرین وانیلی و چوبی داره پخش و ماندگاریش به نسبت عطرهای قابل استفاده در کلیه فصول بالاست!
بلک ایکس اس از پاکورابان هم بسیار مطبوع هست و در حد خودش ماندگاری و پخشش خوبه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به دوستان
دیروز بر حسب یه مناسبت خاصی 2 تا ادکلن جدید گرفتم. یکی Mont blanc و اون یکی D&G The one
اما حقیقتا این دوتام اون چیزی که من میخواستم نبودن ! mont blanc که چیزی مثل لانوئیت بود برام و The one هم زیادی ادویه ای و تند و سردرد آوره !(نمیدونم من اینطوری احساس میکنم یا واقعا اینطوریه) ! اما متقابلا دیروز Narciso for her (مشکی) هم به مشامم خورد واقعا لذت بردم (بر خلاف اینکه کمتر ادکلن زنانه ای به مشامم خوش میاد !) حالا میخوام ببینم For Him طوسی این چطوریه ؟! ارزش هزینه کردن داره ؟! من دنبال رایحه ای هستم که کاملا ملایم و دلنشین باشه و اصلا آدم رو زده نکنه ! متاسفانه بش نرسیدم ! میخوام برم سراغ CH یا mine یا همین نارسیسو مردانه ! اگه میشه یه راهنمائی کلی بکنید
کوکوریکو از ژان پل گوتیه.تلخ و نسبتا تند با تم اصلی کاکائو (پوسته کاکائو) ماندگاری و پخش بوی مناسب.
(در محصولات این برند اندام وارگی عجیبی هست که برای وارد شدن محصولات زنانه اش مشکل زا بوده)
سلام دوست عزیز اگرمیتونید بالای 500 هزینه کنید طبق معمولِ پست هام عطرهای برندcreed روبهتون پیشنهاد میدمنقل قول:
Aventus- Silver Mountain Water - Green Irish Tweed رواحتمال زیاد بپسندید اگرنه هم همین ماین که بوش کپی برداری از Aventus هست کارخوبیه.
درباره CH : عطر شیرینیه که به نظر من میشه چهار فصل استفاده کرد وبوی سنگینی نداره تقریباآدمو یاد بوی زعفران میندازه واین به خاطر استفاده زعفران در این عطره. من که به شخصه خیلی دوسش دارم.:n33:چراشماهم همین عطر Black XS رو که اتقیا خانم در پست آخرشون معرفی کردن امتحان نمیکنید من به معنای واقعی کلمه عاشق این عطرم یک محشر به تمام معناست :thumbsup: درباره نارسیسو هم اطلاعاتی ندارم .اظهارنظرراجع به اونو میسپارم به بزرگان انجمن:n02:
ممنون.نقل قول:
سلام دوست عزیز اگرمیتونید بالای 500 هزینه کنید طبق معمولِ پست هام عطرهای برندcreed روبهتون پیشنهاد میدم
Aventus- Silver Mountain Water - Green Irish Tweed رواحتمال زیاد بپسندید اگرنه هم همین ماین که بوش کپی برداری از Aventus هست کارخوبیه.
درباره CH : عطر شیرینیه که به نظر من میشه چهار فصل استفاده کرد وبوی سنگینی نداره تقریباآدمو یاد بوی زعفران میندازه واین به خاطر استفاده زعفران در این عطره. من که به شخصه خیلی دوسش دارم.:n33:چراشماهم همین عطر Black XS رو که اتقیا خانم در پست آخرشون معرفی کردن امتحان نمیکنید من به معنای واقعی کلمه عاشق این عطرم یک محشر به تمام معناست :thumbsup: درباره نارسیسو هم اطلاعاتی ندارم .اظهارنظرراجع به اونو میسپارم به بزرگان انجمن:n02:
نه فعلا نمیتونم 400 به بالا بدم واسه عطر ! هرچند خودم هم به creed اعتقاد دارم اما پولش رو ندارم ! :دی
در مورد CH هم من چون خودم مستقلا استفاده نکردم در نتیجه بوی زعفرون رو توش تشخیص ندادم !
در مورد Black xs هم کلا به دلم ننشست ! من بوی خیلی شیرین کلان بم نمیسازه ! :دی حتی از بعضی بوها (بخصوص از عطرهای زنانه ژیونژی مثلا!) حالت تهو میگیرم ! :دی بیشتر رایحه های تلخ ملایم یا نهایت شیرینه خیلی ملایم ! :دی
حالا دوستان چی معرفی میکنن ؟ (کسی میتونه یه رایحه مترادف مردونه عطر Narciso for her معرفی کنه بم ؟!)
ممنون
نه نمیشه چون بعیده وجود داشته باشهنقل قول:
نارسیسو فرهر مشکی خاص ترین عطر زنونه ای هست که داشتم
محتوای مخفی: توضیح
Narciso Rodriguez for Him by Rodriguez
عطری در گروه آروماتیک- فوژه. نارسیسو رایحه ای کاملاً مردانه ، تلخ و خاکستری دارد! عطر آن همچون رنگ شیشه آن تیره ، دودی و خاکیست. ترکیبات آن یادآور عطر خالص ، مردانه ، خاکی و قدرتمند اولین بیژن است و در ادامه رایحه ای دودی و با طراوت همچون نت میانی لالیک Encre Noir
از آن استشمام می شود. مدرن است و بسیار رسمی. از تست پشیمان نخواهید شد.
مناسب بیش از 28 سال. تولید 2007. ماندگاری بسیار خوب ، پخش رایحه متوسط.
نقل قول:
ممنون اطلاعات خیلی مفیدی بود و جالب . البته من منبعی برا خوندن مقالاتی در مورد عطرها ندارم !
حالا در مقابل این همه جذابیت نارسیسو کدوم عطر مردانه این خاصیت رو برا مردا داره ؟! من تا حالا اون عطر خاص و جذاب مد نظرم رو گیر نیاوردم متاسفانه !
سلام. تاپیک نخوابه...
شما چند بار عطر اسپری میکنید و به کجا عطر رو می زنید؟
من حداکثر 3 بار اسپری میکنم و به گردن میزنم. تابستان به سینه هم اسپری می کنم. ولی به لباس نمیزنم چون پخش بو نداره.
سلام:n17:نقل قول:
من دوبار به مچ دستم یکبار گردن
و نهایتا یک اسپری در هوا و سریع در محیط اسپری شده قرار میگیرم:n02:
سلام به دوستان و عاشقان عطر :دی
بازم از دوستان اهل فن چنتا بررسی میخواستم این بار از خانواده مردانه این برندها :
سری Polo (که با چند رنگ هستن)
سری Lacoste
سری های Lalique
و در نهایت davidoff
(بیشتر هم رایحه های خیلی دلنشین و آرامش بخش مد نظرمه)
ممنون میشم
اگه عطر شیرین ، تند باشه معمولا رو و بسمت پشت گردن و قسمت بالایی شلوار و نزدیک کمربند اسپری میکنم
عطرهایی رو که رایحه شون ملایم و لایت هست مخصوصا اونایی که خیلی دوست دارم روی مچ دست و گلو اسپری میکنم اگر کاپشن یا کت تنم باشه به قسمت پایین و داخلی اش هم اسپری میکنم
کلا با اسپری جلوی لباس و قسمت سینه موافق نیستم چون رایحه بصورت مدام زیر بینی قرار میگیره و اصطلاحا قسمت بویایی رو پر میکنه و بعد از یه مدت دیگه خودشخص بوی عطر رو نمی فهمه مخصوصا عطرهای چندوجهی یا اونایی که رایحه شون تغییر میکنه
Sent from my iPhone using Tapatalk
ماشالله :دینقل قول:
4 تا برند هرکدوم کلی عطر!
سعی میکنم چناچه اطلاعات مفیدی جمع کردم بیان کنم:n16: ضمنا شما با استفاده از سرچ تاپیک اسم عطر مورد نظر رو وارد و نظرات دوستان در گذشته رو خواهید دید:n39:
بین این برندها قطعا رالف لورن یک چیز دیگست پس کمی اطلاعات در مورد پولو ها:
پولو گرین
پولو رد
عطری از خانواده چوبی-آروماتیک
مخصوص فصول سرد
ماندگاری زیاد و پخش بوی بالا
و توصیف خ.فرزین نیا:
پولو رايحه اي سيگار مانند و با پرستيژ در سبك كلاسيك دارد كه بسيار مناسب افراد ميانسال و مجالس رسمي است.عطري موقر،متين و با شكوه براي مرداني كه مي خواهند موفقيت و مقام خود را به رخ بكشند.پولو در ابتدا پودري،خشك، تلخ و كمي علف گون است،پس از ماندگاري رايحه علف گون محو شده و عطري خشك،خاكي،تلخ و قوي جاي آنرا ميگيرد.
================================================== ===
پولو رد عطری مرکباتی-میوه ای
مناسب چهارفصل
ماندگاری متوسط پخش نه چندان جالب!
نت ابتدایی با رایحه ای خنک ، تلخ و نسبتاً ترش باز خواهد شد. در نت میانی عطر قدرت خواهد یافت و طعم بادامی-چرمی از زعفران قرمز به آن افزوده خواهد گردید. قهوه با آنکه در نت پایانی به کار رفته اما قطعاً به عنوان یکی از نت های اصلی در مجموع رایحه دخیل خواهد بود و در تمامی گام های عطر حضور خواهد داشت.
چوب ، عنبر و قهوه تمامی نت پایانی را شکل می دهند و Polo قرمز با عطری فعال ، پر انرژی و نسبتاً گرم پایان می یابد.
================================================== ==
پولو دابل بلک عطری اسپایسی(ادویه ای)
فصل مورد استفاده چهارفصل
پخش و ماندگاری متوسظ
رایحه ای عمیق و گیرا مرکب از چوب و اسپایس. البته وجود عطری ارمتیک را نباید در Double Black فراموش کرد. نت ابتدایی را رایحه ای ارمتیک تشکیل داده است. کمی خنک و تلخ باز می شود. نسیمی سرد برگرفته از دانه های گس و سبز سرو کوهی که تمی چوبی دارند به مشام می رسد. با گذر زمان پولو دابل بلک رایحه ای گرم تر می یابد. طعم شیرین بر خلاف اولین مدل در آن تقریباً محو شده است و اسپایس ها در آن حرف اول را می زنند. دابل بسیار مردانه و شیک جلوه گر می شود و یکی از ویژگی های مثبت آن دمای عطر است. دابل نه چندان گرم و نه چندان خنک است و از همین رو می تواند به عنوان محصولی چهار فصل مصرف گردد.
اما هنوز نت پایانی باقی مانده است. Ralph در این نت ، امضای همیشگی خود را انجام می دهد و DB رد پای آن را در قلب خود حفظ می کند.
رایحه ای خاکی و ارمتیک آشکار می شود که شما را غرق در جذابیت خود خواهد کرد.
اگر پس از Euphoria ،Chanel Bleu ، Polo Blue و حتی Chanel Allure به دنبال یک جاذبه همه پسند هستید ، Double Black یک ضرورت در کلکسیون شما خواهد بود.
=========================================
پولو بلو
پولو بلو آروماتیک-آکواتیکپولو بلو اسپورت
ماندگاری و پخش متوسط
مناسب فصول گرم
رایحه ای بسیار دل انگیز و دلنشین که شخصا شیفته اون هستم!
نهايت پرستيژ.تاحدي كلاسيك اما رايحه اي كه هرگز از مد نخواهد افتاد. بيانگر خوش پوشي،خوش فكري و مردي با نفوذ،خوش صحبت و گيرا كه نمي توانيد از او چشم پوشي كنيد.جلب كننده بانوان 27 تا 35 سال كه در جستجوي مردي كامل هستند.جنتلمني متواضع،موفق و جذاب!
================================================== ==
پولو بلو اسپرت عطری فرش و سبز
ماندگاری متوسط پخش نه چندان زیاد!
مناسب فصول گرم
در این عطر اسپورت نیز همچون سایر محصولات 2012 که با پسوند "اسپورت" روانه بازار شده اند اسانس نعنا به کار رفته است.
نعنای یخ زده ، نت سبز و علف های بریده شده در کنار سیب و برگهای درخت سدر در ابتدا می تواند حس سبز و با طراوتی را القاء کند. سرخس ، گیاه Sage و خزه بلوط در نت های بعدی اگر بتوانند پرستیژ لازمه را در عطر پیاده نمایند.
+
فکر میکنم دابل بلک و بلو گزینه های خیلی خوبی هستند:n40:
scent of the day
One Man Show Jacques Bogart
کار 1980. بوی ریحان و سبزیجات. عطر محبوب در شوروی سابق. ماندگاری متوسط. پخش بوی خوب.
ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا باید تشکر کرد از شما بابت دقت و حوصله در نظرات :n16:
پس با این اوصاف از خانواده polo بیشتر باید رفت سمت بلو
- در مورد lacoste سفید و بلک چه نظری دارید ؟ کدوم یکی ملایم تر و دلنشین تره ؟
- و البته Hommage a L'Homme و Lalique Pour Homme ؟!
- و از سری آخری هم که گفتم ادکلن هائی مثل The Game و Champion ؟!
در کل احساس میکنم ادکلن هائی که توش مشک باشه به دلم میشینه ! (مطمئن نیستم :دی و البته به چیزی که میخوام نرسیدم فعلا !)
بازم ممنون
این عطر عالیه واقعا!نقل قول:
یکی از اقوام نزدیک استفاده میکرد و من شیفته این رایحه بودم (یادش بخیر):n26:
+
چنده الان؟:n36:
یک سایت 68 قیمت گذاشته.نقل قول:
درود
با تشکر از همه دوستایی که منو راهنمایی کردن ، با ده بی سی چهل من اینو خریدم
چون تو شهر ما تست نیست ، تقریباً چشم بسته خریدمش
ولی بوشو دوست دارم ، پخشش کمه (تا حالا کسی ازم نپرسیده چی زدی!) و ماندگاریش حدود 2 روزه
مشکل من اینه که (شاید به این دلیل که بار اولمه چیزی تو این رنج میخرم) ،
متوجه نمیشم چرا وقتی رو پوست میزنم بوش خیلی سریعتر از پارچه میره
در حالی که اکثر دوستان میگن که به پوست میزنن
آیا این نرماله یا ممکنه چیزی که من خریدم تقلبی باشه؟
خواهش میکنمنقل قول:
راستش نظر دادن بدون اطلاع داشتن کار درستی نیست :دی
و عطر خریدن بدون تست:n39:
از بین کارهایی که گفتید من چمپیون از داویدوف رو دوست دارم اون رایحه تلخش به کارهای کلاسیک شباهت داره و برام خوشاینده در مورد گیم اون هم مثل چمپیون چوبی دسته بندی میشه ولی رایحه ش گرمی بیشتری داره و مناسب فصل های سرد سال هست
در کل هردو تلخ هستند گیم گرم و تلخ و چمپیون چهارفصله بنظرم (هرچند میگن خنک :دی)
در مورد لالیک ها و لاگوست ها نظری ندارم چون هیچگونه تستی نداشتم انشالله که دوستان وارد به امر راهنمایی خواهند کرد:n17:
این عطر خوبیه من توصیش کردم:n17::n09: و واقعا رایحه خوبی دارهنقل قول:
خب درسته گرامی
شما اگر دنبال پخش بالاتری باید به پوست بزنی
اگر ماندگاری بیشتر روی لباس!
پخش یعنی تبخیر عطر و پراکندگی در فضا و این اتفاق به دلیل ماهیت پوست سریعتر اتفاق میفته اما روی پارچه به مراتب کمتره
+
بعیده غیراصل باشه (پخشش در اون حد بالا نیست که جلب نظر کنه ولی اطمینان میدم که حس میشه:n39:)
قیمت Dior Home Sport اورجینال در بازار ایران چنده ؟ موندگاریش خوبه ؟
حوالیه 320 - 330 هستش. موندگاریش هم خوبه مثل بقیه عطرهای برند Dior، اما چون اسپورت هستش کمی کمتره .نقل قول:
قیمت Dior Home Sport اورجینال در بازار ایران چنده ؟ موندگاریش خوبه ؟
Lalique Pour Homme EDP
شروع رایحه این عطر نسبتا تلخ و مرکباتیِ و همزمان کمی هم شیرینه که ممکنه به نظر زیاد خوشبو نباشه اما این تندی به زودی جایش را به آمیختاری از سدر و وانیل با تم گل بو میده و شیرینی به تلخی غلبه میکنه.عملکرد این عطر به نظرم بیشتر خطی و یا حداکثر با دو رایحه اصلیه.ماندگاری نسخه پرفیوم بسیار مناسبِ ولی پخش بو کمی از حد انتظار پایین تره.
در مجموع رایحه بسیار بالانس و طبیعی در کنار قیمت مناسب عطر ارزشمندی برای خرید میسازه.
نقل قول:
سلام درباره لاگوست هاکه من این چندتارو تست داشتم:
1.لاکوست سفید یا L.12.12. Blanc که یکی ازخوشبوترین عطرهای خنکیه که تست داشتم ودرلیست خریدم قرار داره:n33:بوی شیک بودن وتمیزی میده! وبابوکردنش بسیارحس خوبی بهم دست میده شیرینی خاصی داره.
2.لاگوست سبز یا L.12.12. Vert بایه بوی میوه ای وشیرین وباز خنک که به نظرم بوی ترنج وانجیری که توش به کاررفته برجسته تره اصلابوی خسته کننده ای نداره وبااینکه یه بوی معمولی داره دلنشینه. ازایناست که وقتی به مچت میزنی دقیقه ای یه بار دلت میخواد بری سراغش:n09:
3.لاگوست اسنشل (lacoste essential) که بوی خنک وطبق گفته سایت های عطر، تلخی داره که البته به نظرم درست میگن.بوی ترنج + نعناوگل که تم سبزرنگشو بابوی گیاهی ای که داره برازندش کرده.
4.لاگوست چلنج (lacoste challenge) که اینم خنکه وبه نظرم ترش. بوی لیمو وزنجبیل توش محسوس تره مخصوصا لیمو!برای من به پای سه تای قبلی نمیرسه وحتی احساس میکنم کمی زنندس نمیدونم چرا !؟:n13:
درکل بوهای اسپرت وکاملا مناسب استفاده روزانه مخصوصادرتابستان که همه پسنده واصلا سنگین نیست البته درمورد آخری این نظرو ندارم(به شخصه).شاید شما پسندیدی.
به دوستای دیگه هم توصیه میکنم این چهار گزینه اسپرت وبسیار دلنشین رو تست کنن البته بینشون دنبال یه بوی خیلی تک نباشین. خاص ترینش فکرکنم لاگوست چلنجه:n26:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG] [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG] [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
4یاخیلی بشه 5 پاف. دوتابه گردن(نبض ها) یه دونه قسمت بالای سر که کمی ازدور میزنم وسرم رو تو جایی که عطروزدم تکون میدم وهمچنین به مچ دست و پشت زانوها وقتایی که میخوام پحش بو بیشترباشه:n02:نقل قول:
سلام عزیزان
بالاخره اسپایس بمبو گرفتم .
هنوز به دستم نرسیده :(
به نظرتون برای یک داماد چه ادکلنی مناسب این فصل ؟
لانوئیت
اسپایس بمب
مون بلان لجند
ممنون از وقتی که میگذارید:n40:
میگن عطرهای گرم محلسی هستننقل قول:
بین این 3 تا لانویت هم شیکه هم خیلی مناسب (از دید من)