برای این که نمیتونستم انتخاب کنم کجای دنیا به دنیا بیام :n03:نقل قول:
مسخره بازیه جدی که نگفتم بلی اونا برای داشتنش تلاش کردن ما نه فقط میخواهیم اماده بخوریم
Printable View
برای این که نمیتونستم انتخاب کنم کجای دنیا به دنیا بیام :n03:نقل قول:
مسخره بازیه جدی که نگفتم بلی اونا برای داشتنش تلاش کردن ما نه فقط میخواهیم اماده بخوریم
فکر کنم مشهد و شیراز باهم محدود می شن
400 مگ:n21:
سرویس 512 محدود
اصفهان/یک مگ شبانه/سرعت دوباره 30 شد!نقل قول:
شیراز برای دومین شب پیاپی سرعت 30
سرویس 6 مگ
من الان نمیدونم امشب باز سرعت روی 30 هست یا درست میشه چون اگه روی 30 باشه ارزش روشن گذاشتن سیستم را نداره
صبانت هم خودش را مسخره کرده با این محدودیت جدیدش
5 روز دیگه اشتراکم تموم میشه درخواست جمع آوری میدم حتی اگه 20 روز هم طولش بدند باز صبر میکنم تا پورتشون را جمع کنند کثافتهای دزد بی شرف
معلوم نیست ایا درست می شه یا نه برای من یک شب در میون 2:30 گیگ 400 مگ بود الان دو روز ه شده 700 مگ و 400نقل قول:
ولی خوش بین نباش معمولا یک هفته الی دو هفته سرعت 30 محدوده خوش شانس باش سه شب محدوده
سرعتم بهتر شد. از 40 شد بیشتر از 200...
من دارم تا یک هفته دیگه از صبانت کوچ میکنم به سمت های وب...من بر خلاف شما که دانلود میکنید اصلا برام دانلود مهم نیست..من فقط بتونم پیج باز کنم کافیه برام...۲هفته هست که پینگ یاهو و گوگل lost دارن هر روز دو بار زنگ میزنم صبانت اما فایده ای نداره.میگن مشکل نمیدونیم کجاست...میگن بین المللیه. من که میدونم دروغ میگن...
به هر حال من از صبا نت تا آخر هفته دیگه میرم های وب ۵۱۲ ۳۶گیگ سالانه...امیدوارم شما هم خدمات ضعیف رو تحمل نکنیدو برید سمت یک شرکت دیگه...
مدیر وب سایت easytrading.ir
اگر تو سایت میزد که تا فلان تاریخ محدودیت سرعت شبانه داریم دیگه سیستم را تو این شبها روشن نمیگذاشتم!
اوضاع شبانه صبانت اینقدر بده که من حاضرم 2 روز در هفته با سرعت خوب دانلود کنم و 5 شب اصلاً سیستم را روشن نکنم!
من هم فقط تا آخر این دوره هستم مگه اینکه درستاش کنند!
سرعت روزانه 3 مگ! سرعت شبانه 0.03 مگ!
جالب اینجاست که این محدودشدن ربطی به دانلود کردن و یا دانلود نکردن نداره و اینجور که مشخصه هر سه یا چهار روز برای چندشب سرعت محدود میشه و کلی هست برای تمام مشترکیننقل قول:
سلام دیشب 30 کیلو بایت بود چی بگم والله آدم فحش ناموس اینا رو بده با این مسخره بازیشون :n27: سرویس 2 مگ 300 مگابایت دانلود :n28: فقط گه میخورن مشتری مداری
حداقل نمیان بگن مشکل چی هست تا بدونیم چیکار باید بکنیم..اخه این چه مسخره بازی هست ..
دوستان سلام شاید اینجا جای مطرح کردن این بحث نباشه ولی آیا نرم افزاری هست که سرعت نت رو اندازه گیری کنه در یک زمان تعیین شده که اگر سرعت از یک حدی که تعیین کردی بالاتر نرفت نرم افزار خاصی رو اجرا کنه که با اون نت یا سیستم رو خاموش کرد :n02: ببین چقدر رویایی فکر میکنم اگه بود ملت سیستمشون تا صبح الاف 300 مگابایت نمیشد حالا اگه دوستان اطلاعات خاصی در این مورد دارن که کمکی به حال ما بکنه این همه بدبختی نکشیم واسه یک دانلود شبانه پول برق اضافه ندیم :n10: راهنمایی کنند وگرنه بر پدر ومادر صبانت لعنت:n09:
باید دانلود منیجرت را چک کنی تا ببینی چنین امکانی را داره یا نه!نقل قول:
من idm استفاده میکنم و چنین امکانی نداره!
برعکسش را داره یعنی محدودیت داره که بیشتر از چه مقداری دانلود نشه!
به تهران تماس گرفتم و مشکلم رو مطرح کردم گفتن پیگیری میکنند ! ظاهرا امشب تا به این ساعت سرعتم برگشت به شب های قبل !
دوستان که سرعتشون پایین هست با مرکز اصلی صبانت در تهران تماس بگیرید احتمالا مشکل رو برطرف میکنند!
البته به من گفتن پایین امدن سرعت اختلال در شبکه صبانت بوده که در حال برطرف کردنش هستن !
از ساعت 6:58 دقیقه به بعد سرعت به حالت اولیه برمیگرده!
بعد از سه شب 400 مگ
دوباره 2:5 گیگ
دیشب 7 گیگ
بقیه دوستان شیرازی - اصفهانی - مشهدی بگن سرعتشون درست شد دیشب؟
باباجان برای من پیج باز نمیکنه. پینگ لاست داره. هیچ کدومشون هم جوابگو نیستن. میگن مشکل از ما نیست از خارجه...بدترین ساپورت رو دارن.واقعا افتضاحن واقعا براشون متاسفم متاسفم براشون.من که دارم از دستشون فرار میکنم میرم یک آی اس پی دیگه...متاسفم برای صبانت. آیا اینجور خدمات دادن کلاهبرداری صبا نت نیست? نباید از صبانت شکایت کرد?نقل قول:
سلام اینجا مشهد مرکز امیرالمونین سرعت نرمال 4 گیگ دانلود سرویس 2 مگ:n15:
نقل قول:
دقیقا از یه مخابرات سرویس میگیریم .:n18: منم دیشب حدود 4 گیگ دانلود داشتم ولی با سرویس یه مگ . :n06:
دیشب سرعت بهتر شده بود احتمالا دو یا سه شب همینجور باشه و دوباره 30 کیلوبایت بشه سیاست جدید صبانت همینه چند شب نرمال چند شب محدود
اصفهان/سرعت دیشب خوب بود!نقل قول:
سرعت الگوی مشخصی ندارهنقل قول:
برای مثال سرعت اینترنت من در 15 روز گذشته در این شبها خوب بود :
15.02.93
20.02.93
22.02.93
28.02.93
30.02.93
31.02.93
02.03.93
به پشتیبانیش هم زنگ زدم جواب درستی نداد بهرحال فرقی هم برام نداشت 4 روز دیگه اشتراکم تموم میشه و میرم از پارس انلاین سرویس میگیرمنقل قول:
بله اینجوری که مشخصه اصلا الگوی مشخصی نداره چون توی یک مرکز مخابراتی هم سرعتا باهم فرق می کرده ظاهرا
سلام کسی اینجا نامحدود صبانت داره من ازش یک سوالی داشتم خواهشا تو سایت بهم بگه
دوست عزیز من قبل عید سرویس نامحدود 512 داشتم تا سقف 40 گیگ محدود نبودم ولی بعد 40 گیگ سرعت میشه 128 تقریبا از 30 کیلو بایت بالاتر نمیرفتم خودشون هم گفته بودند بعد از 40 گیگ محدود میشی این سرویس تو مشهد ماهی 88 هزار تومان آب میخوره اگه سوال دیگه داری بگو شاید بتونم کمک کنمنقل قول:
دیشب من 5.6 گیگ دانلود کردم خوب بود باید ببینیم امشب چجوریه؟
سرویسات سرعتاش تو قرارداد چقدره؟نقل قول:
اینجا مشهد مرکز امیرالمومنین دیشب 4.700 گیگ سرویس 2 مگ
کاربرانی که از صبانت دارن دچار قطعی نمیشن ؟
سرعت شبانه چطوره؟
قطعی کمه اما وضعیت دانلود شبانه افتضاحهنقل قول:
سرعت روزانه اکثر موقعها خوبه و خیلی خیلی کم پیش میاد که قطعی داشته باشه!نقل قول:
اگر میخواهی اعصابات راحت باشه برای دانلود شبانه صبانت نیا!
دیشب هم 5 گیگ دانلود کردم تا مرز 6 گیگ هم میرفت سرعت سرویسمم هم 1 مگ طلاییه روزانه تا 450 میره شبانه هم 2 دوروزه 300 k/b متوسط تقریبا
یه بنده خدایی تو همسایگی من یادش رفته روی وایرلسش رمز بذاره:n02:
تست سرعت با سرویس همسایه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n08:
بره خدا رو شکر کنه که حروم خور نیستم:n02:
من با همین سرویس یک مگ طلایی دیشب حدود 1950 مگابایت!نقل قول:
مشهد افتضاحه.پینگ لاست داره از ۳هفته پیش.نقل قول: