ببخشید داشتم ثبت نام میکردم :|
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
ببخشید داشتم ثبت نام میکردم :|
لطفا با -t قرار بدیدنقل قول:
به این صورت
ping 8.8.8.8 -t
که مدت زمان بالاتری رو بشه بررسی کرد
الان نت وصله که تونستم بیام اینجا .. فکر کنم زمانی که نت اون مشکلا پیدا میکنه پینگ بگیرم بهتره !!! مشکل من اینه نتم به هیچ وجه پایدار نیست ! هر لحظه ممکنه قطع شه
الان مشکل خاصی مشاهده نمیشهنقل قول:
پیشنهاد میکنم از dns 8.8.8.8 در کنار dns خود مخابرات استفاده کنید
روی کارت شبکه به این صورت dns تعریف کنید
دی ان اس اول : 8.8.8.8
دی ان اس دوم : آی پی مودتون که اکثرا 192.168.1.1 هستش
الان که میگم مشکلی نداره که تونستم بیام نتنقل قول:
میگم زمانایی که با اینکه چراغ های مودم سبزه ولی نت ندارم و غیر از پینگ مودم (192.168.1.1) بقیه پینگ ها را اصولا تایم اوت میده واسه چیه ؟؟؟
این dns را روی IPV4 اعمال کنم ؟؟؟
اینا همین الان گرفتم .. دوباره نتم همونجوری شد !! ببینید چقدر تایم اوت داره ! الانم به سختی تونستم بیام اینا بزارم . صفحه را لود نمیکرد
اگر توی اون مواقعی که مشکل دارید پینگتون تایم اوت میشه trace بگیریدنقل قول:
با این دستور
tracert -d 8.8.8.8
تا ببینیم از کجا به بعد تایم اوت میشه
بله روی ipv4 قرار بدید
بفرما .. همین الان مشکل پیدا کرد trace گرفتم
راستی پستی که قبل پست خودتون گذاشتمو ببینید .. دوباره پینگ 8.8.8.8 گرفتم ببینید چقدر تایم اوت داره
از این آی پی پینگ بزارید ببیند تایم اوت دارید یا خیر
10.141.128.102
اگر از این باشه مشکل از مرکز مخابراتتیون هست و کاریش احتمالا نمیشه کرد
راهکاری که بعضی وقت ها جواب میده برای خودم خاموش کردن مودم به مدت یک دقیقه ( یا قطع pppoe ) هست که آی پیم تغییر کنه
بعضی وقتا راهگشا بوده
الان نت وصله تایم اوت نمیده .. باید صبر کنم دوباره اونجوری شه و پینگ بگیرمنقل قول:
مودما خاموش روشن میکنم حتی به مدت 10 دقیقه تا یک ربع ولی فایده نداره !
اینم پینگی که میخاستید !نقل قول:
ار مرکز مخابراتی به نظر مشکل پهنای باند دارید متاسفانه...نقل قول:
کاریش نمیشه کرد جز تماس با 2020 و اعلام مشکل ...
میشه بگین اینترنت من در چه حدیه؟
بعد از 2-3 هفته که نت خوب شد یه تست گررفتم
منم دقیقا مشکل شما رو داشتم و مثل شما هم هی زنگ میزدم مخابرات و .. ولی آخر خودم فهمیدم چون مخابرات به تازگی پهنای باند همه رو 10 مگ کرده برای این که نیوز نداشته باشید نیاز به سیم کشی سالم و قوی دارید من سیم کشی که برا مودمم میرفت نویز داشت چون پهنا باند 10 مگ شده بود یجورایی کم می اورد و snr من روی 11 اینا بود و عین شما قعطی و افت سرت شدید زیاد داشتم که با ترمیم سیم کشی مشکل کاملا حل شد اول ببین snr چنده اگه پایین بود برو سراغ سیم کشی .نقل قول:
دوست عزیز snr تون الان چند شده که میگید خوبه؟نقل قول:
من قبلا که سرعتم رو 5بود اس ان م رو 38 بود الان که بستن رو 10 مگ شده 27
خوبه؟
البته من تفاوتی حس نکردم بعدش، چون از شروع ماه رمضون تا الان سرعت شبانم افتضاحه به معنای واقی شده
سلام . آقا من الان حدود 2 ماهه که مشکل قطعی دارم . یعنی هر 5 دقیقه یا بعضی وقتا هر 1 دقیقه و در بعضی مواقع هم هر نیم ساعت چراغ ADSL و اینترنت هر دو با هم خاموش میشه . بعدش دوباره چراغ ADSL شروع به چشمک زدن میکنه و ثابت میشه . و این داستان ادامه داره . مخابرات هم رفتم میگه خط سالمه . 2020 زنگ میزنم جواب سر بالا میدن و میگن مشکل از سیم کشیه . به نظرتون چه ترفندی به کار ببرم که پورتم رو جابه جا کنن ؟؟ اعصابم رو خورد کردن .
سلام
من هم جدیدا همین مشکل را پیدا کردم.
نویز خط مدام بالا و پایین میشه و بعد از گذشت مدتی لینک میپره و دوباره میاد.
برقراری اتصال هم طولانی شده یعنی خیلی طول میکشه تا لینک بگیره بعد هم آیپی
خیلی رو اعصابه بعضی وقت ها مداوم هر 1 دقیقه قطع میشه بعضی وقتا هم تا 20 دقیقه و اینا میره ولی خیلی مشکلِ عجبیه.
بله این که شبانه سرعت بعضی وقتها میاد پایین از من هم چند شبه هست ولی Snr از من که اون مشکلات رو داشتم حدود 11 بود که بعد با برطف کردن شد حدود 29 بالای 20 اکیه زیر 15 مشکل سازه .نقل قول:
سلام دوستان منم چند روزیه نتم بد شده شبانه هم سرعت کم شده ، چکار باید بکنم؟ این snr باید چند باشه ؟ زنگ باید بزنم مخابرات؟
مودم 8811
سرویس 2 مگ
وقتی که خوب باشه 220 دانلوده الان 130 تا 150 هی تغییر میکنه.
مرکز گلستان
به دلیل کیفیت نامطلوب
فروش اینترنت مخابرات در شش استان متوقف شد
وضعیت پهنای باند اینترنت مصرفی از سوی شرکتهای مخابرات استانی در شش استان آذربایجان شرقی، اصفهان، خراسان رضوی، کرمان، مرکزی و همدان براساس شاخصهای تکلیفی در الحاقیه پروانه مخابرات در وضعیت نامطلوب است.
به گزارش ایسنا، معاون نظارت و اعمال مقررات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با اعلام خبر فوق گفت: مطابق بازرسیها و ارزیابیهای بعمل آمده از وضعیت پهنای باند تامین و عرضه شده از سوی شرکتهای مخابرات استانی، وضعیت نامطلوب پهنای باند اینترنت در این استانها، باعث کاهش کیفیت خدمات ارائه شده به مشترکان شده است.
غلامرضا داداشزاده افزود: در این مورد تذکر و اخطاریههای لازم برای افزایش پهنای باند و توقف فروش سرویس به مشتریان جدید تا زمان ارتقاء پهنای باند داده شده و به منظور جلوگیری از ضرر و زیان مشترکان، پیگیریهای لازم برای ارتقاء پهنای باند و کیفیت سرویس از سوی شرکت مخابرات ایران در حال انجام است.
وی با اشاره به اینکه جذب مشترک جدید در این وضعیت باعث کمفروشی میشود تصریح کرد: ادارات کل سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیوئی در مناطق نهگانه بر فرایند توقف فروش در این شش استان نظارت داشته و درصورت عدم توقف فروش از سوی شرکتهای مخابرات استانی، ضمن اعمال مقررات مطابق با پروانه اعطایی، پرونده کمفروشی تشکیل و به سازمان تعزیرات حکومتی ارجاع میشود.
معاون نظارت و اعمال مقررات رگولاتوری اظهار کرد: شرکت مخابرات ایران بایستی پس از رفع مشکلات و ایجاد شرایط مطلوب، نسبت به توسعه خدمات خود و جذب مشترک جدید اقدام کند.
خطت نویز نداره.snr خط هم خوبهنقل قول:
خطت رو روی 2 مگ بستند حداکثر سرعتی که میتونی بگیری 220 تاست
فعلا مثل اینکه همه نتشون مشکل داره به نظر من یکم صبر کن.
زنگ بزنی مخابرات هم کاری برات انجام نمیدن
:n04::n38: من که میگم همون طرحیه که قبلا گفتم یا سرعتارو بستن به خاطر مصرف زیاد یا منطقتون شلوغهنقل قول:
پاسخ به علت قطع اینترنت مخابرات در 6 استان
در پی اعلام خبر توقف واگذاری اینترنت در شش استان خراسان رضوی، کرمان، اصفهان، مرکزی، همدان و آذربایجان شرقی توسط معاون نظارت رگولاتوری، روابط عمومی و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران توضیحاتی به شرح زیر ارائه کرده است :
1- در استان خراسان رضوی در حال حاضر محدودیت پهنای باند وجود ندارد؛ لیکن از ساعت 24 لغایت 6 بامداد که دانلود بصورت رایگان عرضه می شود، برخی مشکلات ترافیکی بوجود می آید که نباید ملاک عمل قرار گیرد. لذا گزارش وضعیت پهنای باند به نماینده سازمان تنظیم ارائه و برنامه واگذاری با هماهنگی ادامه خواهد یافت. ضمناً درخواست تأمین پهنای باند بیشتر به شرکت ارتباطات زیرساخت ارائه گردیده که تاکنون پاسخی داده نشده است.
2- در استان آذربایجان شرقی، پهنای باند به مقدار کافی وجود دارد و با هماهنگی نماینده سازمان در استان، از تاریخ 94/3/25 سوء تفاهم برطرف و به سازمان اعلام شده است.همچنین درخواست این استان برای افزایش پهنای باند توسط شرکت ارتباطات زیرساخت علی رغم پرداخت هزینه ی پیش پرداخت تاکنون بی پاسخ مانده است.
3- در استان همدان با افزایش دو STM1، مشکل پهنای باند برطرف و در حال حاضر محدودیتی برای واگذاری ADSL وجود ندارد.
4- در سه استان اصفهان، مرکزی و کرمان با کمبود پهنای باند روبه رو هستیم، اما با وجود 80% ظرفیت، درخواست ارتقای پهنای باند مورد نیاز به شرکت ارتباطات زیرساخت ارسال شده است، متأسفانه این افزایش ظرفیت صورت نگرفته و محدودیت پهنای باند موجب توقف واگذاری شده است.
در پایان انتظار داریم، شرکت ارتباطات زیرساخت نسبت به تأمین پهنای باند مورد نیاز شرکت های مخابراتی اقدام کرده یا اجازه دهد این شرکت از کانال های دیگر بتواند پاسخگوی حجم عظیم درخواست ها باشد.
SNR Margin چیست؟
نسبت قدرت سیگنال خط شما به نویز روی خط شماست.خب با این حساب هرچی مقدار SNR Margin بیشتر باشه کیفیت خط شما هم بالاتره.نکته ای که در این قسمت وجود داره اینه که هرچی پهنای باند شما بالاتر بره این نسبت کاهش پیدا می کنه.
مقایسه مقادیر SNR Margin
- 6dB و کمتر بسیار بد است و مشکلات جدی برای شما بوجود می اورد
- 7dB-10dB بد است اما طوری نیست که نتوان از سرویس ADSL استفاده کرد
- 11dB-20dB خوب است
- 20dB-28dB عالی است
- 29dB و بیشتر بهترین شرایط ممکن برای داشتن یک خط با کیفیت است
Line Attenuation چیست؟
در واقع میزان تخریب سیگنال ورودی به مودم شما و ارسال شده از طرف مرکر مخابراتی را نشان می دهد.که در اصطلاح به ان نویز می گویند.هرچه مقدار Line Attenuation کمتر باشد نویز خط شما کمتر است و به این معنی است که کیفیت دریافت دیتا بر روی خط شما بیشتر است.نکته ای که در این مورد وجود دارد این است که هرچه فاصله شما تا مرکز مخابراتی یا درواقع همان جایی که خط شما رانژه شده و دیتا برای شما ارسال می شود کمتر باشد نویز خط شما هم کمتر است.البته میزان نویز به عوامل دیگر هم بستگی دارد.مانند کیفیت سیم کشی تلفن منزل یا وجود تلفن بر روی خط در منزل و غیره.
مقایسه مقادیر Attenuation
- 20dB و کمتر بهترین شرایط ممکن برای داشتن یک خط با کیفیت است
- 20dB-30dB عالی است
- 30dB-40dB خیلی خوب است
- 40dB-50dB خوب است
- 50dB-60dB ضعیف است و ممکن است اشکالاتی در ارتباط شما ایجاد کند
- 60dB و بالاتر بسیار بد است و می تواند مشکلات جدی برای ارتباط شما ایجاد کند
اینم طرح زرین
دوستانی که تماس گرفتند مخابرات برا نویز خط جوابی دریافت نکردند؟
من تا چند وقت قبل وضعیتم این بود:
الان وضعیت اینجوری شده:
فکر کنم مشکل سراسری باشه چون چندتا دیگه از دوستانم هم همین مشکل را در چند روز اخیر پیدا کردند.
دوستان دیگه مشکل افزایش نویز و قطعی ندارید؟
این مشکل از طرف مخابرات نیست ..... بهتره از جایی دیگه به حل مشکل بپردازیدنقل قول:
متوجه نشدم.نقل قول:
یعنی شما میگید این مشکل سراسری نیست یا میگید مشکل هست ولی مربوط به مخابرات نیست؟
نقل قول:
درود
برای من تغییری در خط نبوده
اشکال از مرکز مخابراتی شما باید باشه
چون این نویز مربوط به سیمکشی و مخابرات هست
معمولا این مشکل از سیم کشی هست... سیم کشی سر منزل و پریز ها را چک کنید....نقل قول:
ممنون دوست عزیز از راهنمایینقل قول:
ولی وضعیت تا قبل اونی بود که مشخص کردم و تو این مدت هم اتفاقی تو سیم کشی داخلی ساختمان نیافته که مشکل از اون باشه.
فردا صبح تماس میگیرم مرکز مخابراتی ببینم اونجا آیا دارند تغییراتی اعمال میکنند یا نه.
سپاس
دوستان توجه کنید درسته تغییری در سیم کشی شما اتفاق نی افتاده ولی مخابرات پهنای باند رو افزایش داده و داره برای همه 10 مگ میکنه و در واقع سیم کشی شما برای این پهنای باند جوابگو نیست و معمولا به دلایل مختلف ازجمله فرسوده شدن و یا رطوبت و ... باعث نویز روی این پهنای باند میشه پس درسته که قبلا اکی بوده چون قبلا پهنای باند کمتر بوده ولی الان که افزایش دادن نیاز به ترمیم سیم کشی دارند کسایی که snr زیر 20 دارن این به این معنی نیست که سیم باید ضخیم ویا .. باشه فقط باید اتصالات درست باشه و جایی دچار فرسودگی کندگی روکش و یا رطوبت و .. نباشه و 100 البته سر راه Spliter مناسب باشه .نقل قول:
اینم یه تست دیگه از نت 10 مگ
ساعت 4 صبح
منتظرم ببینم بعد رمضون وضعیت به حالت قبل برمیگرده یا نه....
آقا وجدانا مخابرات تنها جاییه که من جزو اقلیت راضی هاش بودم. من هم روز ها هم شب دارم 700 تا دانلود میکنم. بیشتر بود ولی مودمم مدام ریست میشد. یه نفر پیشنهاد کرد گفت زنگ بزن بگو سرعتتو کم کنن منم همینکارو کردم الان دیگه ریست نمیشه. احتمالا خطم نمیکشه. ولی همین 700 هم عالیه.
چه عجب بعد از 23 روز یه تغییری کردد:n08:
تست سرعت
سرور پاریس
سرور اهواز!!! سرور بدتری پیدا نکردید برای تست؟؟
نقل قول:
خودش وصل شد به اهواز من وصل نکردم
پاریس پیدا نکردم ولی شیراز و چند جای دیگه تست کردم تازه بدتر هم شده بود!
حالا اومدیم تست از پاریسم گذاشتیم و خوب بود. چه فایده داره وقتی که در عمل و استفاده و دانلود سرعتم پایین هست؟
با سلام
پس از یک ماه تقریبا قطعی اینترنت بالاخره با عوض شدن تجهیزات شهرمون سرعت خوب شد
اینترنت طرح ده مگ حرفه ای دارم الان تقریبا پنج مگش بازه که واسه من خیلی راضی کنندس.
فقط نمیدونم اون یک ماه، رو چطوری میخوان جبران کنند؟!
اون 1 ماه رو لولو برد همین که الان واستون خوب شده خدارو شکر کنید:n02:نقل قول:
بابا ایرانه اینجا:n08:
من 6 ماه نت 10 مگم سرعتش 1 مگ و خورده ای بود.تازه واسم 10 مگ باز شده:n06:
دوستان شرمنده اینجا سوال میکنم
وضعیت اینترنت کدوم یکی از اپراتورها(ایرانسل_رایتل_هم اه اول) تو اصفهان خوبه؟؟؟؟