حدود 3 ساعت کار میکنهنقل قول:
ایراتسل 7 استان مبی نت کل ایران!!
Printable View
حدود 3 ساعت کار میکنهنقل قول:
ایراتسل 7 استان مبی نت کل ایران!!
ایرانسل همراهش چقد کار میکنه ؟نقل قول:
من اخر نفهمیدم این ضریب اشتراک واسه نامحدودها چیه جریانش
مثلا یک به ده نوشته یعنی چی ؟!
راستی این voip. چی هست ؟ تحقیقی نکردم راجبش
Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
میشه این مودم هارو به فندکی ماشین وصل کرد ؟
اگه اینجوریه پس کلا بریم سمته مخابراته منطقمون دیگه چون پرسیدم فقط میتونیم adsl از مخابرات بگیریم ؟ درسته ؟نقل قول:
با همین مودم میشه از مخابرات سرویس گرفت ؟
:|
از لحاظ شارژ فرق چندانی ندارن. ضریب اشتراک یعنی شما و نه نفر دیگه از یک سرویس مثلا از یک سرویس 512 باهم استفاده میکنید. یعنی اگر هر 10 نفر مشغول دانلود باشین سرعتتون یک دهم سرعت اصلی سرویس خواهد بود.نقل قول:
voip هم سرویس تلفن اینترنتی هست که هنوز راه نیفتاده
من میخوام یه سرویس نامحدود بگیرم یک مگابایت که ماهیانه ۶۸ تومنهنقل قول:
از لحاظ شارژ فرق چندانی ندارن. ضریب اشتراک یعنی شما و نه نفر دیگه از یک سرویس مثلا از یک سرویس 512 باهم استفاده میکنید. یعنی اگر هر 10 نفر مشغول دانلود باشین سرعتتون یک دهم سرعت اصلی سرویس خواهد بود.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایرانسل همراهش چقد کار میکنه ؟
من اخر نفهمیدم این ضریب اشتراک واسه نامحدودها چیه جریانش
مثلا یک به ده نوشته یعنی چی ؟!
راستی این voip. چی هست ؟ تحقیقی نکردم راجبش
voip هم سرویس تلفن اینترنتی هست که هنوز راه نیفتاده
و میخوام ازین سرویس دوتا مودم بگیرم یکی جیبی دست خودم باشه و یکی هم واسه خونه و سی سی کم. و...
میشه دوتا مودم از یه سرویس گرفت؟
بعد این سرویس رو زده یک به ده منی که میخوام دوتا مودم با دو کاربر استفاده کنم چی میشه سرعتم ؟
دانلود من که جیبی دستمه وقتی اون یکی دانلود نداشته باشه چقده؟(سرعت دانلود)
مشکلی نداره می تونید بعد از اتمام ترافیک تون از طرح های دیگه استفاده کنید.نقل قول:
حسابی سرش نیست ولی کلا ۵۱۲ متعادل تر هست
بصورت پیش فرض همراهشون نیست ولی ممکن است بتوانید اداپتور مناسب از لحاظ ولتاژ و امپر و نوع ورودی رو از لوازم الکتریکی ها پیدا کنیدنقل قول:
100% adsl نسبت به وایمکس ارجهیت داره؛ وایمکس بیشتر برای کسانی هست که جابجایی دارندنقل قول:
مودم های وایمکس و adsl از لحاظ عملکرد و قیمت و ... با هم فرق دارند
خیر استفاده از دو مودم برای یک یوزر امکان پذیر نیستنقل قول:
چه بدنقل قول:
ایرانسل این قابلیت رو داره !
در یک کلام : نگیر که پولتو آتیش زدی!نقل قول:
محتوای مخفی: توضیحات اضافی
بهترین راه برای وصل کردن مودم به شارژر فندکی خرید inverter هست
Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
رنچ تغییرات دانلود شبانه من (۱مگ- فعلا تهران):
دو ساعت اول درحد دیالپ و حداکثر سرعت دانلود ۱۶
دو ساعت دوم حدود سرعت ۴۰-۵۰ KB
دو ساعت سوم سرعت معمولی بین ۱۰۰- ۱۲۰ KB
دوستانی که سرویس ۲ مگ دارند لطفا بگن وضعیت دانلود شبانه شون چطوره؟ (ترجیحا اهواز)
برای یک مودم میشه از دو تا تعرفه استفاده کرد مثلا یکی 512 برای خونه و یکی هم 1 مگ برای شرکت و هر وقت خواستی از هر کدوم استفاده کنی با تغییر ID , pass از داخل کنسول . آیا امکانش هست ؟؟ اینطوری پول یک مودم رو هم میدی .
خیر نمیشهنقل قول:
چون ربطی به یوزر و پسورد نداره فکر کنم تو مبین نت این مک ادرس مودم هست که برای یه طرح ثبت میشه
اگه اينجوري باشه 2 ساعت سوم براي شما غير معمولي هستنقل قول:
آخه منم با 512 در اين ساعت 100 تا 110 دانلود دارم
توصیه میشه به سراغ تعرفه ها با ضریب اشتراک 1/10 نرین ... ضمنا امکان استفاده از یک اینترنت بر روی دو مودم هم نیست ...نقل قول:
پس با این حساب میرم ایرانسل میگیرن نامحدود هم سرعتش ثابته هم پینگش بهتره هم واسه یه خرید دوتا مودم میده !نقل قول:
تایید میشهنقل قول:
مبین نت فقط یه شبانه مجاین بگیر نگیر داره
بهتره بگی ایرانسل سرعتش ثابت تر هست
یه سوال از مبین نت
نظرتون بین سرویس های ۵۱۲ و ۲ مگ کدوم بهتره؟ (از نظر پایداری و کیفیت سرعت روزانه و شبانه )
سعی کن از مخابرات نگیری. من یکی از دوستانم 512 مخابرات داره. یه وقتایی پینگ سرور تهرانش به 40 میلی ثانیه میرسه، یه وقتایی ام میشه 400 میلی ثانیه. کلاً ثبات نداره.نقل قول:
ظاهراً شدنیه، اما در هر زمان تنها یکی از مودم ها میتونه از سرویس استفاده کنه، یعنی اگر یکی روشنه، دیگری باید خاموش باشه. این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بخونید.نقل قول:
واسه ایرانسل امکان پذیر هستنقل قول:
یکم بیشتر توضیح میدیننقل قول:
من میخوام دو مودم همزمان باشه پس مبین نت نمیشهنقل قول:
مبین رو فقط بخاطر اینکه 130 شهرو پوشش میده میخواستم انتخاب کنم ! واسه مسافرت و....
کسی از دوستان تونسته با مودم رومیزی در حین حرکت از اینترنت استفاده کنه؟ منظورم تو ماشین هست .
یه شارژر دیدم که برق 12 ماشین رو به 220 تبدیل میکنه البته با آمپر پائین تر . می خوام بدونم اگه بشه یکی بگیرم برای مسافرت خوبه...
inverter یه وسیله هست که یه طرفش رابط فندکی داره وصل میشه به فندک یه طرفش هم پریز داره که 220 ولت خروجی میدهنقل قول:
Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
خواهشا یکی این درایور مودم usb رو به من بدهنقل قول:
من از اشتراک قبلیم هنوز مونده بود و حجمم هم آخراش بود
چند روز پیش رفتم برای تعویض اشتراک و شش ماهه ۲مگ رو انتخاب کردم و ۸۸هزازتومن هم دادم
طرف بهم پیشنهاد داد حجمتو کاملا تموم کن که حیفه و بعد از اتمام حجمت فقط زنگ بزن تا برات سرویس جدیدتو راه اندازی کنم
دیروز هم تقریبا حجمم نفسای آخرش بود که گفتم اطلاع بدم.
حضوری رفتم و گفت فردا وصله!
امروز صبح هم چک کردم دیدم هیچ اتفاقی نیافتاده و همون یه ذره حجم رو استفاده کردم تا الکی نسوزه و بعدش کلا به خاطر اتمام شارژ اینترنتم قطع شد
ظهر شد و دیدم خبری نشد. زنگ زدم و گفتن تا ۱ساعت دیگه وصله.
تا ۱ساعت دیگه وصل شد، اما نه با سرویس جدید. بلکه همونو شارژ کردن
الان من موندم حکمت این کارشون چی بوده؟!؟!؟!!!؟؟!!
زنگ بزنم بهشون درستش میکنن؟ چون از ظهر تا الان استفاده کردم ...
مگه تو سایت مبین نت نیست ؟نقل قول:
درایور ایرانسل فکنم بهش بخوره ازونجا بگیر هست !
چون همه این مودم ا رو یه شرکت میده (هوواوی)
اگه مودم USB Huawei داری سرچ کنی هست
مثل اینا :
من برای Win 7 سرچ کردم
دوستان کسی نمیتونه کمک کنهنقل قول:
من که تو کف سرعت بالای 180 با اشتراک 2 مگابیت موندم!
امروز هم که اوضاع خرابه.
تستهایی که الان گرفتم.
ااااااااااااااااااااااااا ااااههههههههههههه:18: این که عالیه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
سرویست چیه؟ کجایی؟
دانلود شبانه چطوره؟ معمولا تو هفته سرعت شبانه تون چنده؟نقل قول:
سلام به تمام بروبچ
من میخوام بدونم مودم جیبی آنتن دهیش چه طورهه . توی اتاق جواب میده ؟ توی زیر زمین چه طور یا فقط باید تو محیط باز باشیم ؟
لطفا کسایی که مودم جیبی دارن راهنماییم کنند .
انتن دهيش نسبت به روميزي ها ضعيف تر هست فكر نكنم بتوني تو زيرزمين استفاده كنينقل قول:
والا تست نکردم اگر فرصت شد در زمان دانلود رایگان هم تست میکنم و نتیجه رو میگمنقل قول:
طبق مقررات سازمان تنظیم امکان پذیر نیست و خلاف قوانینه ...نقل قول:
چون طرحتون فعال شده برای تغییر طرح هزینه مازادشو ازتون میگیرن ... ضمنا برای تعرفه 2 مگ شش ماهه 84 تومن باید پرداخت کنید نه 88 تومن ...نقل قول: