ببخشید دوستان
من آسیاتک داشتم ولی حدودا دوماهه شارزش نکردم
الان نمی تونم وارد quick task بشوم و به نمایندگی هم که زنگ می زنم می گه اگر بخواهید شارژ کنید از همون 60 روز پیش محاسبه می شود
من الان باید چه کنم ؟
ممنون
Printable View
ببخشید دوستان
من آسیاتک داشتم ولی حدودا دوماهه شارزش نکردم
الان نمی تونم وارد quick task بشوم و به نمایندگی هم که زنگ می زنم می گه اگر بخواهید شارژ کنید از همون 60 روز پیش محاسبه می شود
من الان باید چه کنم ؟
ممنون
سلامنقل قول:
اگر اطلاعات را درست وارد میکنید و وارد نمیشه احتمالا اکانت شما پاک شده و باید مجدد ثبت نام کنید که نیاز به پرداخت جریمه نیست، شمارتون را ارسال کنید تا اطلاع بدم بهتون
اگر هم بالای 60 روز باشه امکان صفر کردنش هست
خیلی ممنوننقل قول:
درمورد آسیاتک هم از بعضی ها سوال گرفتم میگفتند خدمات خوبی نمیده وداره منحل میشه حالا چقدر صحت داره نمیدونم وایشان از مخابرات (20نت)تعریف میکرد واستدلالش هم این بود که چون مخابرات خودش اینکار را شروع کرده خدمات بهتری میده وممکنه کاری کنه که اختلال توکار شرکت ها ایجاد کنه تا مشتریهاش بپرن
البته نمیخوام از مخابرات تعریف کنم ولی واینو درحد شنیدن بوده
هر کی بوده بر عکس گفته!نقل قول:
خیلی از مشترک های جدید آسیاتک از 20نت سرویس داشتن جمع آوری کردن اومدن از اسیاتک گرفتن
مخابرات که 220 میلیارد تومان بابت پهنای باند به زیر ساخت بدهکار بوده که با 170میلیاردش موافقت کرده که 50میلیاردش را پرداخت کرده و 70 میلیاردش را چک داده و 50میلیارد دیگه اش را هم از بدهیشون مانده!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلاً همیشه بازار شایعه داغ بوده و هست بهتر است به جای شنیدن درست ببینیم :n01:
سلام
ببخشید
یه سوال واسم پیش امد ، من سرویس 10 گیگ کیمیا (2 مگ ) اسیا رو دارم که قبلا سرعتم تو پستای قبلم گفتم 1 مگ بود که پشتبانی درستش کرد ، یکی از دوستامون که اومدن دیشب خانه ، یه نیگا به مودم انداخت گفت اینجای مودم مشکل داره که عکش رو پایین میزارم و باید روی 2 مگ باشه و این 1 مگه ، سرعت الانم رو هم تست گرفتم میزازم ببینید لازمه زنگ بزنم پشتیبانی یا نه
Status: Up Downstream Rate: 10235 kbps Upstream Rate: 382 kbps
نقل قول:
کسی نبود جواب منو بده؟ وقعا نمیدونم چکار کنم !
این الان ده مگ هست نه یک مگ !نقل قول:
میشه کمی دقیق تر توضیح بدهید چه اتفاقی می افتد ؟نقل قول:
سرعتی 10 مگ(10240کیلوبیت) که توی صفحه روتر مودم می بینید سرعت ارتباط مودم مشترک تا DSLAM شرکت سرویس دهنده در مرکز مخابرات می باشد ، قبلا که حداکثر سرعت قابل ارائه توسط آسیاتک 4096 کیلو بیت بود، 6144 کیلو بیت بسته می شد از وقتی که سرویس 10240 کیلوبیت توسط آسیاتک ارائه شد، سرعت ارتباط مشترکین با DSLAM در مرکز مخابرات روی 10240 تغییر داده شد تا مشترکین در صورت تغییرات سرویس به 10240 نیاز به تغییرات مجدد سرعت ارتباط برقرار شده از مشترک تا مرکز نباشدنقل قول:
سرعت که در نرم افزار اکانتینگ ISP ها تنظیم میشه با سرعتی که در مودم نمایش داده میشه فرق داره
تغییر میزان Downstream به 10240 ممکنه باعـث ایجاد نویز و ایجاد قطعی لینک برقرا شده با DSLAM در مرکز بشه که باید مشترک با پشتیبانی تماس گرفته تا میزان Downstream خط مشترک را کاهش بدهند تا لینک برقرار شده با مرکز کیفیت لازم را داشته باشه
از شرکت دیگه ای اقدام به تهیه سرویس کنید.نقل قول:
برای مورد دوم هم پ.خ بدید برای تست
و باز هم 20نت حماسه افرید .
فکر کنم شبانه رو هم حساب کردن
برای من هم چیزی مشابه این اتفاق افتاده !نقل قول:
بیست نت برای من هم ترافیک مازاد حساب کرده خیلی زیاد :n04:
نقل قول:نقل قول:مراجعه شود به پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
الان تماس گرفتم پشتیبانی
گفت ریز مصرفمون مشکل پیدا کرده شنبه یکشنبه درست می شود
من که گفتم دزد هستن بعضیا باور نمیکنن :n23:
این سیاستشون هست این اواخر حجم رو چند بار دستکاری کردن و من متوجه شدم
یکشنبه هم که شد درست میشه ولی 1 الی 2 گیگ پامون اضاف میزنن میگید نه حالا ببینید.
دوستان من رفتم نگاه کردم صورتحساب 50 برابر شده
حالا یه چیز دیگه
چرا تا 5 گیگ رو زده 7.25 گیگ ؟ نکنه به جای 5 گیگ پول 7.25 گیگ رو میگیرن ؟
----------------------
ویرایش:
فهمیدم چی شد
5 گیگ در ماه 7.25 در 1.49 ماه :دی
دوستان سرعت نا محدود های برنزی آسیاتک. مثلا سرعت 1مگش چنده؟ بعد اون (با A گیگ ترافیک هدیه و B گیگ حداقل تبادل) چیه؟
دوست عزیز از من به شما نصیحت اصلاً از نامحدود آسیاتک استفاده نکنید ..نقل قول:
اگر یه سرویس 10 گیگ از 1 تا 8 صبح رایگان بگیرید بهتر هست :n06:
خیلی هارو میبینم که میگن از آسیا تک نت محدود نگیرید!خواستم ببینم علتش چیه که همه اینو میگن؟نقل قول:
ممنون
من خودم اسیاتک داشتم ، 1 ماه پیش اینا دادم برای جمع اوری ، تنها خوبیش این بود که سرعت روزانش خیلی بالا بود (ک البته همونم باعث میشد بیشتر حجمت خورده شه..) ولی از هر جهت دیگه که فکرشو کنی افتضاحه.....نقل قول:
نمیدونم داش ،خوب دلیلش رو هم بپرسید ، فکر کنم شاید به دلیل سرعت بالایی هست که واسه محدود ها گذاشتند این حرف رو زدند ...نقل قول:
تنها مشکلی که خیلی توی چشم میزنه همین سرعت سرویس نامحدود و شبانه هست که امیدوارم زودتر حل بشه .. :n06:
دوستان بیست نتی برای شما صورت حسابتون درست شده ؟
مگه خراب بوده ؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
مثل اینکه شما صورت حسابت رو ندیدی : دینقل قول:
نه. مال من نامحدوده :n02:نقل قول:
برای من که هنوز درست نشده شنبه زنگ زدم بهم گفت شماره خط رو میدم مسئولمون که درستش کن بهم گفت اگه تا سه شنبه درست نشد تماس بگیریدنقل قول:
برای من هنوز درست نشده
فردا زنگ می زنم ببینم چه خبره!
مشکل حجم من هم در 2020 حل نشده روزی 50 هزار تومان میا روش زنگ زدم گفت قبل از 29 حل میشه
مشکل من حل شده . شد مثل قبل
برای من هم درست شد
ولی فکر کنم هنوز یک اشکال دارد.
من احساس می کنم اون قسمت ریز مصرفشون و اون قسمتی که صورت حساب رو زده هم خونی ندارد .اون قسمتی که صورت حساب رو نوشته بیشتر است فکر کنم.
کاهش میزان هزینه حجم (ترافیک) اضافه آسیاتک :
میزان ترافیک نیم گیگ 1≤G≤5 5<G≤10 10<G≤20 20<G≤40 G>40 قیمت هر گیگ 18,000 36,000 28,000 24,000 20,000 16,000
دوستان سریع ترین راه برای جمع آوری از بیست نت رو چیه؟
ممنون
سلامنقل قول:
توی سایت درخواست بدید اگر گزینه جمع آوری وجود داره اگر نداره با 2020 تماس بگیرید
بعد برای پیگیری با 6281188 تماس بگیرید
بعد از درخواست جمع آوری از طریق 2020 تشریف ببرید MDF مخابرات بهشون بگید میخواین جا به جا شین که زودتر کارتون رو راه بندازن :n06:نقل قول:
جمع آوری از طریق سایت هیچ تأثیری نداره :n13:
این MDF مخابرات چی هست ؟ کجا هست ؟ شماره اش چنده ؟
Sent from my LG-E975 using Tapatalk
مرکز مخابرات دیجیتال منطقه توننقل قول:
2020 برای من درست شده صورتحساب
گوگل برام باز نمیشه
The connection to [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] was interrupted while the page was loading.
دوستا برای تغیر دادن آیپی باید چیکار کنم؟
آیپی ثابت نیست
خاوش و روشن کردن مودم هم فایده ای نداشت
راهی هست؟