منم هستم:دی
Printable View
منم هستم:دی
بهتره بگی کدوم اسکیل رو درست گذاشتی.اسکیلات اصلا برای دوئل مناسب نیست.نقل قول:
يه چيزي يادم رفت!نقل قول:
کدوم اسکیلو بد گذاشتم که این کره --(اطلاعات عمومی:خر حیوانی نجیب و بارکش است)تونست ببره
اسكيل رفلكس رو بي خيال شو!!
هادي جان ميشه اسكيلاي منم يه چك كني؟!نقل قول:
بهتره بگی کدوم اسکیل رو درست گذاشتی.اسکیلات اصلا برای دوئل مناسب نیست.
اگه بزارم يه نگاه ميندازي؟!
باش ولی فک کنم خودم فهمیدم چرا باختم.اخه دیروز تا حالا 20 تا دوئل کردم و لابورم کم شده بود وگرنه این که جوجه ای بیش نیست .:47::20:
اخه میدونی :31:گنج پیدا کردم یکی که اکانتشو پاک کرده ولی هنوز کاملا پاک نشده و از منم بالاتر بود و تجربه خوبی میداد دو سه لول رو تو این دو روز بالا اومدم .
بهتره بگی کدوم اسکیل رو درست گذاشتی.اسکیلات اصلا برای دوئل مناسب نیست.:13:
فک نمیکنی به جای انتقاد بیخود راهنمایی میکردی بهتر بود:10:
motivation در برد و باخت تاثیر نداره فقط در تجربه ای که کسب میکنی تاثیر داره .نقل قول:
باش ولی فک کنم خودم فهمیدم چرا باختم.اخه دیروز تا حالا 20 تا دوئل کردم و لابورم کم شده بود وگرنه این که جوجه ای بیش نیست .
خوب تو که راهنمایی نخواستی...:27:نقل قول:
مطمئنی نخواستم؟اگه نگاه کنی به چیزی که نقل قول گرفتی اخرش گفتم :کدوم اسکیلو بد گذاشتم که این....
خوب پیشنهاد من یکمی برات گرون در میاد.
به نظر من تمام اسکیلهای appearance و tactic و dodging رو برگردون روی vigor و aim و reflex .
نظر استاد چاقال رو هم اگه بپرسی بد نیست.
هادی مگه دودگینگ و آپارانس مهم نیست که میگی همرو برگردون ؟
تو این روش نه مهم نیست.نقل قول:
این روش چی بیده ؟
رفلكس؟؟!!نقل قول:
به نظر من تمام اسکیلهای appearance و tactic و dodging رو برگردون روی vigor و aim و reflex .
در كل به نظرم نظرتون در طول زمان يكم تغيير كرده!! ميشه به حساب كسب تجربه بيشتر گذاشت!!
هادی جان حرف شما فصل الخطاب ه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نظر استاد چاقال رو هم اگه بپرسی بد نیست
دستمال بدم ؟ :27:نقل قول:
من برم رستگاران ببینم بعدش هم فیلم های تکراری کانال 2 !! فردا صبح که اومدم امیدوارم اینجا خون به پا نکرده باشین !! :31: راستی چاقال ، تریبال ( 41 ) رو ول کردی ؟
چاقال تو چی میگی؟میخوام از اول شرو کنم چه روشی رو پیشنهاد میکنی؟هیچی واسم مهم نیست لول اپ کردن پول هیچی فقط میخوام هیچکی جرات نداشته باشه چپ بم نیگا کنه.
نه دستت درد نکنه همیشه یکی تو جیبم دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دستمال بدم ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من برم رستگاران ببینم بعدش هم فیلم های تکراری کانال 2 !! فردا صبح که اومدم امیدوارم اینجا خون به پا نکرده باشین !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راستی چاقال ، تریبال ( 41 ) رو ول کردی ؟
ورد 41 هم دور بری ها رو آسفالت کردم دارم فارم میکنم نمیدونی چه حالی میده !
عزیزم هادی گفتش چه اسکیل هایی رو ببری بالا منم میخوام ورد 10 همچین کاراکتری بسازم .نقل قول:
چاقال تو چی میگی؟میخوام از اول شرو کنم چه روشی رو پیشنهاد میکنی؟هیچی واسم مهم نیست لول اپ کردن پول هیچی فقط میخوام هیچکی جرات نداشته باشه چپ بم نیگا کنه.
اما تو پخش کردن اسکیل ها و خرید ها دقت کن . چند تا کار خوب هستش از همین ترکیب رفلکس و ویگور باز میشه مثل Clearing the forest و ..
تقریبا حدود 35 تا رفلکس میتونی با لباس اضافه کنی (لباس هایی که ویگور و ایم هم میدن) پس حواست باشه زیادی رفلکس نگیری تا از اسکیل های دیگه کم بیاری .
اينم اسكيل هاي من:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الا من روي هم 56 اسكيل روي تاكتيك و دودگينگ دارم. با توجه به حرف هايي كه شما ميزنين سيستم عوض شده بايد قيد اين دو تا رو بزنم!! نظر خودم اينه كه 20 تا رو بدم به ويگور 36 تا رو به آيم!! خوشم نمياد رو رفلكس كار كنم!!! البته بعد بد جور ميخورم ولي خوب بد جور هم ميزنم!!!
خب حاجی جون تاکتیکت با لباس یکم زیاده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه میرفت روی dodge خیلی باحال میشد .نقل قول:
الا من روي هم 56 اسكيل روي تاكتيك و دودگينگ دارم. با توجه به حرف هايي كه شما ميزنين سيستم عوض شده بايد قيد اين دو تا رو بزنم!! نظر خودم اينه كه 20 تا رو بدم به ويگور 36 تا رو به آيم!! خوشم نمياد رو رفلكس كار كنم!!! البته بعد بد جور ميخورم ولي خوب بد جور هم ميزنم!!!
===
برنامه ریزی برای فورت رو ببینید و لذت ببرید . برای هر آیتم یک تاپیک و هر روز باید هر نفر گزارش تعداد آیتمی که میتونه ذخیره کنه رو بده و همچنین پول برای خزانه . بلافاصله هم تاپیک ویرایش میشه و تعداد کل توسط مدیر فروم توی همون تاپیک و تاپیک مجموع به روز میشه . همچنین تعداد کل آیتم های ذخیره شده در فدراسیون بین 8 شهر توسط فاندرها به هم دیگه اطلاع رسانی میشه .
در بخش های دیگه فروم هم افراد با اسکیل های مختلف برای کار و همچنین دفاع در فورت انتخاب میشن .
تاكتيك خودش 28 هست با لباس 55!! يعني با لباس دو برابر شده! باز توي دوئل نصفش مياد روش ميشه 82!!!نقل قول:
خب حاجی جون تاکتیکت با لباس یکم زیاده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه میرفت روی dodge خیلی باحال میشد .
ولي بعدا لباس بخرم كمتر ميشه!
ديگه نظري نبود؟!! ميخواين اصلا همينطور ادامه بدم!
بچه ها اگه adsl دارید و اهل بازیهای rpg هستید این تاپیک رو ببینید.
این بازی رو جدیدا پیدا کردم و معرفی کردم.از دستش ندید.من هم دارم دانلود میکنم.
اینم لینک تاپیک.
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=333557
من حوصله اين بازي ها رو ندارم!!نقل قول:
بچه ها اگه adsl دارید و اهل بازیهای rpg هستید این تاپیک رو ببینید.
این بازی رو جدیدا پیدا کردم و معرفی کردم.از دستش ندید.من هم دارم دانلود میکنم.
اینم لینک تاپیک.
كلا بازي هاي PC توي عمرم يه Desrt Storm انجام دادم و Freedom Fighter !! با يه سري بازي زير 50 مگابايت!!!
همه اسکیل میزارند منم گفتم بزارم:
نظر همه برام عزیزه
پیشنهاد دارید تا وضع بهتر بشه بگید
شما ریفلکس و تافنس رو بردار بذار رو dodgingنقل قول:
appearance و aim رو هم بعدا بیشتر کن.
من به این نتیجه رسیدم که رزیستانس بهتر از دادگینگ است چون الان همه بدون استثنا روی ایم زیاد کار می کنندنقل قول:
من خودم 28 تا رفلکس را برگردوندم گذاشتم روی دادینگ دیدم هیتی که می خورم از همون طرف با همون سلاح و همون لول رفت بالا ( تقریبا 1 ماه قبل ) بعدش دوباره با هزار مصیبت تونستم دوباره برگردونم به رفلکس :13: ( خیلی پول از دست دادم در این راه )
اگه اپرنست را ببری بالا قدرت آتاکت می ره بالا دیگه روی هیچ چی کار نکن اپرنست را ببر بالای 40 ببین در دوئل ها چی کار می کنی :31: ( البته دوئلری می شی که باید آتاک بده یعنی مدافع خوبی از آب در نمی یایی )نقل قول:
اين متني به فارسي كه دوستاني كه اطلاعات چنداني ندارن ازش استفاده كنن
شوتينگ و ويگور توي حمله به كار نمياد.
اسكيل هايي كه تو فورت به كار مياد اينجوريه:
مدافع:
موقع شليك:
leadership + aim + hiding
موقع جاخالي دادن:
leadership + dodging + hiding
مهاجم:
موقع شليك:
leadership + aim + stamina
موقع جاخالي دادن:
leadership + dodging + stamina
اطلاعاتي كه در آموزش بازي گذاشته يه كم غلطه! اينا درسته!!
نحوه شروع جنگ فورت:
اول يكي از فوندر ها يا كنسولر هاي شهر به فورت مورد نظر ميره و با كليك روي آيكون fort battle اعلام جنگ مي كنه.
البته براي حمله به فورت بزرگ شهر بايد كامل باشه و 10000 دلار هم توي شهر داشته باشيم.
پس از اعلام جنگ همه كساني كه شامل جنگ ميشه اعم از شهر هايي كه توي اون فورت اضافه شدن و اعضاي شهري كه درخواست جنگ كردن، يه ريپورت فرستاده ميشه كه فلان ساعت جنگ شروع ميشه و در جنگ حضور داشته باشيد.
نحوه شركت در جنگ
اول بايد به فورت مورد نظر بريد. بعد روي آيكون fort battle كليك كنيد وبعد بين دو گزينه يا دفاع يا حمله يكي رو انتخاب كنيد.
با انتخاب گزينه دفاع يك صفحه شامل قلعه هاي فورت براتون باز ميشه.
اول بايد محل شروع خودتون رو انتخاب كنيد كه ميتونه روي ديوار هاي قلعه باشه يا توي ساختمون هاي قلعه يا روي پرچم كه پيشنهاد مي كنم روي پرچم رو انتخاب نكنيد چون قدرت شليك رو ضعيف مي كنه.
بعد از اون بايد يه نقطه هم به عنوان هدف انتخاب كنيد.
جنگ به صورت نوبت به نوبت انجام ميشه. تو هر نوبت شما مي تونيد يه تغيير موضع بديد و به صورت خودكار به نزديك ترين دشكمن شليك مي كنيد.
اين يك عكس از صفحه فورت:
1. نشانه اي كه براي شليك انتخاب مي كنيد.
2. ناحيه پرچم كه اگه دشمن موفق بشه 5 نوبت وارد اون بشه پيروز ميشه.
هر مستطيل سياه يه يه ناحيه هست كه فقط يكي از تيم هاي حمله كننده يا مدافع ميتونه در يك زمان داخلش باشه.
در هر نوبت شما ميتونيد يك تغيير موصع داشته باشيد كه اگه به ناحيه اي بريد كه قبلا دشمن داخلش بوده به اونجا شليك مي كنيد.
با حركت دادن موس قسمت هايي سياه ميشن كه اون قسمت هايي كه كاراكتر تون نميتونه به اونجا شليك كنه.
اینم از دوئل من و ارش...
ارش شانس اوردی ها :31::31:
برای یک لول 25 خیلی خوبه :21: فکر کنم تو هم مثل من بشی در آینده فقط بگم زیاد فکر دوئل نباش من از لول 38 به بعد به فکر لول آپ شدن بودن تا دوئل الانم لول 49 هستمنقل قول:
چون خیلی از افراد الان هستند که لول آپ می کنند ولی لول آپ کردن لول دوئلشون
ولی منم لول آپ می کنم ولی لول آپ مرحله و این یعنی به دست آوردن 3 اسکیل و 1 آتریبیوت
هر وقت بخواهم می تونم دوئل کنم با این فرقی که لولم بیشتر از اونایی خواهد بود که الان لول دوئلشون زیاده و در هر مرحله که من لول آپ می شوم اونا 2-3 مرحله لول دوئلشون را می برند بالا :21: یعنی وقتی با لولی برگشتم که چندین مرحله جلوتر از اونا هستم می تونم در هر دوئل تجربه بیشتری به دست بیارم :21: الان من در هر 2-3 روز یک مرحله لول آپ می شوم بدون اینکه لول دوئلم خیلی بره بالا :21:
ولی این را بگم که برای لول تو این آتاک خیلی خوبه
حاجی دمت گرم
حیف که دکمه ی تشکر نداره وگرنه همه مولتی هامو میاوردم از پستت تشکر کنن :دی
دستت درد نکنه حاجی اطلاعات مقیدی بود .
ممنون اطلاعات مفیدی بود.نقل قول:
احتمالا هفته بعد قراره با برو بچه های ایرانی ورلد یک به فورت بزرگ منطقمون که در اختیار یه امپراطوری قویه حمله کنیم.همه بچه های قوی هستن.
Abtin - sattarkhan - miladisa - mohammad-s -saeid و....
سه تای اولی تقریبا لول 80 هستن.
عالی بود.نقل قول:
ولی ما مدافع خوبی نیستم.
ولی حمله کننده قوی هستم:دی
ممنون بابت راهنمایی.نقل قول:
هر وقت که اون کارایی که تجربه خوبی میده برام باز شد اون کاری که گفتی میکنم..
اما فعلا مشکل من توی dodging و Resistance هستش...
من تا الان روی dodging کار کردم اما همون طور که شما گفتی زیاد خوب جواب نمیده...
اما Resistance هم اسکیلای زیادی رو میبره.برای سلاح سردی ها شاید خوب باشه چون تقریبا فقط روی reflex باید کار کنن..اما من که نمیتونم 160 تآ resistance بگیرم.اینجوری باید قید بقیه رو بزنم...
البته شما استاد ما هستی.:20:نقل قول:
شانس اوردم دیروز که اتک زدی همون وقت از شهر خارج شدم و الا به مقام پاس اوتی نایل شده بودم :31:
کلا آرش حس انتقام جویی داره ! یه بارم من باهاش دوئل کردم بعد رفتم شهر با خیال راحت آیتمام رو فروختم به بدبختی 800 دلار جور کردم تا تونستم یه لباس بخرم بعد دیدم بله ارش جان رفته نشونه ها و جاخالی ها رو تنظیم کرده اومده با من دوئل کرده فقط شانسی که اورم این بود چند ثانیه قبل از دوئل خرید رو انجام داده بودم وگرنه 2 هفته کار و زحمت به هدر میرفت .نقل قول:
شانس اوردم دیروز که اتک زدی همون وقت از شهر خارج شدم و الا به مقام پاس اوتی نایل شده بودم
فقط به خاطر اینکه نشون بدم dodge بهتر از resistance هستش ورد 10 کاراکتر dodge میسازم !
فقط مشکل کار و کوئست داره ولی در دوئل رقیب نداره .
خوب برای اونه من فقط روی یکی کار می کنم یعنی رفلکس چون در شهر های دشمن اگه خوب دقت کنی تعداد بیشترشون سلاحشون گرمه و رفلکس نیازه الان من روی رفلکس کار می کنم نه روی تاقنسنقل قول:
پس بهت توصیه می کنم یکی را انتخاب کن که بهترینش همون رفلکس است چون در آینده طعمه زیادی خواهی داشت برای آتاک دادن :21:
در مورد دادگینگ منم به اون نتیجه رسیدم که رفلکس بهتر از دادگینگ است
الان من دادگینگ فقط به خاطر لباسام دارم :31:
نمی دونم چرا در این مورد باهات مخالفم چون کسی که ایم داره دادگینگ را خنثی می کنه :31:نقل قول: