شما باید دیسک نجات کسپر دانلود کنید بر روی سی دی رایت کنید وبه صورت بوتیبل از رو سی دینقل قول:
بالا بیایید و سیستمو اسکن کنید
دیسک نجات کسپر با حجم 246 مگ
کد:http://rescuedisk.kaspersky-labs.com/rescuedisk/updatable/kav_rescue_10.iso
Printable View
شما باید دیسک نجات کسپر دانلود کنید بر روی سی دی رایت کنید وبه صورت بوتیبل از رو سی دینقل قول:
بالا بیایید و سیستمو اسکن کنید
دیسک نجات کسپر با حجم 246 مگ
کد:http://rescuedisk.kaspersky-labs.com/rescuedisk/updatable/kav_rescue_10.iso
- کاسپر اسکای
وقتی گرفتار کامپیوتری میشوید که کاملاً به ویروس آلوده شده است گاهی اوقات بهترین راهحل این است که آن را با یک دیسک نجات یا اصطلاحاً Rescue Disk ریبوت نمائید و از درون محیط آن یک اسکن کامل برای یافتن ویروسها و پاکسازیشان انجام دهید. این روش در مقابل ویروسهایی که در اولین گام امکان نصب آنتیویروس را غیر فعال میکنند یا اسکنر آنتیویروس شما را از کار میاندازند یکی از موثر ترینهاست لذا در ادامه به توضیح نحوهء استفاده از دیسک نجات کسپرسکی یا همان Kaspersky Recue Disk میپردازیم.
راههای زیادی برای پاکسازی یک کامپیوتر آلوده وجود دارد استفاده از دیسک نجات کسپرسکی یک راه حل ساده ارائه شده توسط یک کمپانی معتبر در زمینهء تولید آنتیویروس است که برای همهء کاربران از مبتدی گرفته تا حرفهای کمترین دردسر را دارد و رایگان نیز میباشد.
دانلود و رایت ایمیج دیسک نجات بر روی سیدی
اولین کاری که نیاز است انجام دهید مراجعه به سایت کسپرسکی و دانلود آخرین نسخه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیسک نجات این کمپانی است، سپس فایل ایزوی ایمیجی را که دانلود نمودهاید را با استفاده از برنامهای مثل ImgBurn یا Nero بر روی یک دیسک نوری مثل سیدی یا دیویدی بیاورید.
استفاده از دیسک نجات کسپرسکی برای پاکسازی یک سیستم آلوده
وقتی دیسک آماده شد آن را درون درایو نوری سیستم آلوده قرار دهید و ریبوت نمائید-سپس میبایستی صفحهء جدیدی را مشاهده نمائید مشابه تصویر زیر که از شما میخواهد یکی از کلیدهای صفحه کلید را فشار دهید تا وارد منوی دیسکنجات شوید پس اگر قصد ورود به منو را دارید یکی از کلیدهای صفحه کلید را فشار دهید اگر نه کمی صبر کنید تا سیستم به صورت نرمال با ویندوز بوت شود و بالا بیاید. (قبل از این عملیات بایستی در بایوس کامپیوتر خود اولین گزینهء بوت را بر روی درایو نوری خود قرار دهید)
در مرحلهء بعد از شما سئوال میشود که میخواهید از محیط متنی برنامه استفاده کنید یا محیط گرافیکیاش؟ به شخصه توصیه میکنم حتماً به سراغ محیط گرافیکی بروید مگر اینکه واقعا مسئله یا مشکل حادی در سیستم وجود داشته باشد که به شما امکان بهرهگیری از این محیط را ندهد.
بعد از این موارد برنامه از شما میخواهد به منظور موافقت با قوانین بهرهگیری از آن حرف “a” را تایپ و کلید enter را فشار دهید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چیزی که عجیب بود اینکه اگر حرف A را به صورت بزرگ تایپ کنیم برنامه نمیپذیرفت و باید حتما فرم آن به صورت a میبود.
پس از چند ثانیه بایستی قادر باشید تا محیط کامل برنامه را مشاهده کنید و پنجرهء دیسک نجات کسپرسکی نیز در همین حین در وسط صفحه نمایش قابل رویت است.
اولین کاری که لازم است در اینجا انجام دهید این است که به سراغ تب یا برگهء My Update Center بروید و بر روی دکمهء Start Update کلیک نمائید تا آخرین اطلاعات مرتبط به ویروسها و پاکسازیشان از وب سایت کسپرسکی توسط اینترنت در برنامه بارگذاری شوند.
وقتی مرحلهء قبل به اتمام رسید مجدد به تب یا برگهء Objects Scan بازگردید، درایوهایی که قصد دارید برای پاکسازی از ویروس اسکن نمائید را مشخص کنید و کلید Start Objects Scan را بزنید.
اسکن درایوها آغاز شده و هر ویروسی که در حین اسکن پیدا شود پاکسازی میشود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هر ویروسی که برنامه پیدا کند شما از آن آگاه شده و میتوانید تصمیم بگیرید فایل آلوده حذف شود یا قرنطینه گردد.
اگر حین پاکسازی ویروسها مثلاً با موردی مواجه شدید که نیاز به تحقیق از اینترنت داشتید یا نیاز به نگاه مجدد به فایلهای موجود بر روی هاردتان بود دیسک نجات ابزارهای مرتبطی را با استفاده از منویی که در تصویر زیر مشاهده میکند در نظر گرفته است، مجموعهیی شامل یک مرورگر وب، یک Command Line، فایل منیجر و چند ابزار دیگر.
برای دسترسی به پارتیشن ویندوز خود با استفاده از فایل منیجر دیسک نجات می توانید از مسیر /discs/C: folder اقدام نمائید.
در پاک کردن ویروسها به این روش امیدوارم موفق باشید. (;
الآن 17 ماهه که دارم از کسپرسکی اینترنت سکیوریتی 2011 با روش تریال ریست استفاده میکردم و مشکلی هم نداشتم الآن چند روزه که ویندوز ارور میده که احتمالاً کسپر از کار افتاده ولی خود کسپر اروری نمیده و ویندوز میگه ورژن جدیدش رو دانلود کن.
حالا شما دوستان چه راهی پیشنهاد میکنید آیا ورژن جدید با تریال ریست کار میده؟
به شما پیشنهاد میکنم در صورت امکان ورژن کسپرسکی 2012 رو دانلود کنید تا آپدیت سنتر ویندوز به شما اخطار ندهنقل قول:
این هم یه تریال ریسیت برای ورژن 2012
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه لینک دانلودش رو بدیدنقل قول:
این لینک دانلود تریال ریسیت : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این هم لینک دانلود کسپرسکی اینترنت سکیوریتی 2012 از خود سایت سازنده: trial.kaspersky-labs.com/trial/registered/J3WJIFT5FEV3RX7KCQM5/kis12.0.0.374en.exe
همیشه سعی کنید نرم افزار های امنیتی رو تا اونجایی که امکان داره به صورت ارجینال از خود سایت اصلی دانلود کنید :20:
سلام
دوستان چرا من هرچی ویروس کش کسپر Anti-Virus 8.0.0.454 رو نصب مبکنم این ارور رو میده
Some Components cannot be enabled
Start Application Repair
وقتی هم روش کلیک میکنم سیستم ریست میشه بعد که میاد بالا دوباره همین ارور رو میده
ممنون میشم سریع راهنمایی کنید سیستم داره به فنا میره
کسپرسکی رو Uninstall کن بعد سیستم رو ریستارت کن و دوباره نصب کن،یه آپدیت خوشگل بزن تو کارشنقل قول:
امیدوارم مشکلت حل شه،منم قبلا این مشکل رو داشتم
سلام
من یه سوال داشتم. من برای اولین بار هست که کسپر ریختم روی سیتمم. من چندین سال هست که از nod32 استفاده میکردم. ولی وقتی کسپر ریختم از nod32 ناامید شدم.کسپر واقعا فوق العادس. سوال من اینجاس. من Kaspersky_Keys_Internet_Securit2012 رو نصب کردم. با راهنمایی های داخل سایت کلید برنامه رو دادم و برنامه آبدیت شد. در قسمت license عدد 344days ramaining نوشته شده. این ینی چی؟ کی باید کلید های برنامه رو داد و چه موقع میشه فهمید که کسپر به آپدیت احتیاج داره؟ رینم بگم که بعد آپدیت یرنامه سبز رنگ شده و یه تیک سفید رنگ هم روش خورده. ممنون میشم راهنمایی کنید؟
نقل قول:
اول به شما تبریک میگم برای این انتخاب خوب!
در اون قسمتی که شما میگید نوشته 344days ramaining این یعنی 344 روز دیگه میتونین از این نرم افزار استفاده کنید.اما همونطور که خودتون میدونید این کلید ها (key) تقلبی هستند پس شما انتظار نداشته باشید که به صورت واقعی تا 344 روز دیگه این کلید برای شما کار کنه،کلید هایی که من و شما و بقیه استفاده میکنند تقلبی هستند که معمولا بعد از چند روز(1 هفته تا ده روز)پس از انتشار کلید تاریخشون تموم میشه(توسط نرم افزار و سرور کسپرسکی بلاک میشه)
وقتی شما آنتی ویروس رو آپدیت میکنید بر اساس اون آپدیتی که انجام داده احتمال داره کلیدی شما بلاک (مسدود) بشه یا نشه!
ممکنه تا چند هفته هم آپدیت کنید اما نرم افزار کلید شما رو تقلبی حساب نکنه،بستگی به شانس شما داره
نگران نباشد بعد از هر آپدیت در صورت بلاک شدن(غیر فعال شدن کلید)شما میتونید کلید رو پاک کنید و جدید کلید هارو با حجم پایین دانلود کرده و به نرم افزار وارد کنید(2-3 هفته دیگه بازم میتونید از نرم افزار استفاده کنید).
در مورد آپدیت کسپرسکی هم باید بگم شما میتونید در قسمت تنظیمات،حالتی رو انتخاب کنید که خود نرم افزار به صورت اتماتیک بعد از چند ساعت هی خودش رو آپدیت کنه،و هم اینکه در قسمت تنظیمات،حالت دستی رو انتخاب کنید.میتونم بگم تقریبا هر 72 ساعت احتیاج به آپدیت داره.این تیک و رنگ سبز نشون دهنده امن بودن سیستم شما رو نشون میده،وقتی رنگ زرد میشه (احتمالا فایل مشکوک دیده-برنامه آپدیت نشده-...)و رنگ قرمز در صورت بلاک شدن کلید و پیدا کردن ویروس و کرم و تروجان...
سوالی داشتین بفرمایین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون دوست من که برام توضیح دادی. یه سوال دیگه. این من یه فایل هم از نت دانلود کردم. که اسم پوشش skin بود. این به په کار میاد؟
دوست عزیز این کار رو هم کردم نشد به نظرت اگه با برنامه ی Kaspersky Recue Disk که آموزشش رو هم خودتون زحمتش رو کشید سیستم رو ویروس کشی کنم مشکل برطرف میشه؟نقل قول:
اگه شما از ویندوز 7 استفاده میکنید این ورزن 8 که شما می خوان نصب کنیدنقل قول:
به درستی ویندوز 7 ساپورت نکنه این ورزن قدیمیه شاید مشکل از این باشه شما از اخرین ورزن استفاده کنید.
نسخه جدید کسپرسکی این امکان رو برای استفاده کننده ها فراهم کرده که بتونن از اسکین (پوسته های) مختلف جهت تنوع استفاده کنند،پوشه ای که شما دانلود کردید صرفا صورت و ظاهر نرم افزار رو تغیر میده،طریقه استفاده از اسکین رو من بلد نیستم شاید دوستان بتونن برای شما توضیح بدن.به شما توصیه میکنم دنبال عوض کردن اسکین و پوسته نرم افزار نباشد،یادتون نره هدف اصلی نرم افزار تامین امنیت سیستم شماست:11:نقل قول:
دوستان Kaspersky Internet Security بهتره یا Kaspersky Anti -Virus ؟؟؟؟
همون طور که دوست عزیز فرمودن ورژن کسپرسکی شما قدیمیه و زیاد با ویندوز سون سازگاری نداره.حجم ورژن جدیدش 80 مگابایت فکر نکنم بیشتر باشه،تا اونجا که امکان داره نسخه اصلی و جدید رو دانلود و نصب کنید.نقل قول:
این پیشنهاد رو از طرف من داشته باشید:
حتی اگه مشکل الآن شما حل شد و کسپرسکی نصب شد و همه چه خوب پیش رفت،اما شما یه نسخه دیسک نجات کسپرسکی رو دانلود و پیش خودتون نگه دارید،ممکنه یه روز کارتون بیاد(به صورت پشتیبانی)
ببین عزیز اینکه شما حتی آنتی ویروسی رو کامپیوترتون نصب نباشه دلیل این نیست که هر کسی تونست میاد و وارد سیستم شما دزدی اطلاعات و خرابکاری میشه.این همه محافظه کاری این همه دنگ و فنگ برای اینه که سیستم شما 99 درصد امنیتش تامین بشه،اگه واقعا امنیت سیستمتون براتون مهمه نسخه جدید رو دانلود کنید،و قبل از نصب مطمعن باشید هیچ گونه آنتی ویروسی رو سیستمون نصب نیست.
موفق و پیروز باشید
(این روزها همه کسپرسکی نصب میکنن شما چطور؟!!!)
---------- Post added at 12:11 PM ---------- Previous post was at 12:08 PM ----------
آیا شما به اینترنت وصل میشید؟!ADSL دارید؟نقل قول:
اینترنت سکیوریتی هم امنیت سیستم شما رو به صورت آفلاین فراهم میکنه هم وقتی آنلاین هستین،ولی نسخه Kaspersky Anti -Virus یرای اون دسته افرادی خوبه که زیاد به نت وصل نمیشن.اینترنت سکیوریتی فایروال قوی داره
ولی من به شخصه اینترنت سکیوریتی رو به شما پیشنهاد میکنم چون parental control داره و شما میتونید بیشتر از سیستم خودتون حفاظت کنید
انتخاب با شماست دوست عزیز :11:
نحوه تغییر دادن اسکین کسپرنقل قول:
دوست عزیز خیلی ممنوننقل قول:
آره اینترنت 128 دارم و تقریبا بیشتر وقتها به نت وصل هستم
پس Kaspersky Internet Security رو نصب میکنم
بله شما حتما از اینترنت سکیوریتی استفاده کنیدنقل قول:
دوستان آپدیت Kaspersky Internet Security کجای سیستم ذخیره میشه؟
میشه از این آپدیت برای یک سیستم دیگه استفاده کرد؟
c:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP12\Data\updaterنقل قول:
این آدرس رو در قسمت address bar ویندوز کوپی پیست کن،اینجا تنها جاییه که به آپدیت مربوطه و تونستم پیدا کنم
برای اینکه بتونید در یه سیستم که به اینترنت وصله آپدیت رو درون یه پوشه بریزید و در یه سیستم دیگه ازش استفاده کنید طبق عکس زیر عمل کنید:
در این قسمت شما میتونید آدرسی که مایل هستید آپدیت در اون قسمت ذخیره بشه رو تعیین کنید،حوصله کنید تا آپدیت به صورت کامل انجام بشه،بعد شما قادر هستید که از این پوشه به عنوان سورس آپدیت در یه سیستم دیگه استفاده کنید
سلام
این نسخه 2012 از لحاظ محیط کاری خیلی فرق کرده.....چطوری میشه یه برنامه رو تولیست فایروال قرار داد تا دسترسیش به اینترنت قطع بشه؟؟؟؟؟
نقل قول:
طبق عکس زیر عمل کنید :
من برای شما یه مثال برای قطع اینترنت گوگل کروم و گوگل ارث که توی سیستمم نصبه زدم،شما میتونید با باز کردن به زیر مجموعه به انتخاب هر کدوم از نرم افزار هایی که میخواهید به اینترنت وصل نشه و در لیست فایروال قرار بگیره رو انتخاب کنید.
با کلیک راست روی نرم افزار مورد نظر برای قطع ارتباطش با اینترنت application rules وارد پنجره زیر میشوید :
با کلیک راست روی قسمتی که با دایره مشخص کردم میتونید اتصال یا عدم اتصال به اینترنت رو برای نرم افزار مشخص کنید
سلام
قصد ساخت سرور آپدیت برای کسپرسکی رو دارم، کسی لینک راهنمایی داره برای این کار مثل استفاده از Kaspersky Updater داره ؟
مرسی، ولی به نظرم سودی نداره این کار.نقل قول:
کسپر بر خلاف نا32 ، در صورت فعال نبودن کلا از کار میفته که آپدیت از سرور های دیگه و حتی عدم امکان آپدیت آفلاین هم جزوش میشه.
یعنی اگر کسی فعال نکرده باشه کسپر رو، قادر به استفاده از سرور شما نیست و وقتی هم که کسپر رو فعال کرده،
دیگه فکر نمیکنم استفاده از سرور های دیگه مزیتی داشته باشه.
البته ممکنه دلایل دیگه ای جز این مد نظرتون بوده باشه.
نقل قول:
ممنون جواب دادين
من 2011 دارم ولي مسير بالا رو تو ران زدم برا وا نشد چرا
ويندوزم سون هست
يه سوال كوچولو ديگه
من اگه فايلهاي آپديت كسپر رو از مسيري كه گفتين كپي كنم تو همين مسير برا يه
كسپر جديد بعد به اينترنت وصل شم يه آپديت كوچولو بگيرم كار آپديتدرست انجام شده
يا از تو اينترنت حجم زيادي رو دانلود ميكنه كسپر
راستي آپديتهاي 2011 به 2012 هم ميخوره كلا آپديتها براي هر ورژن كه فرق نداره داره
سوالا زياد شد شرمنده
ممنون
سلام اقا من قبلا از کسپر استفاده میکردم مشکل خاصی باهاش نداشتم به جز همون بلوک شدن لاینسنسها....بعد رفتم سراغ ناد32 و الان دوباره برگستم به عشقم:دی
اما یه مسئله ای هست الان برای من و اونم اینه که نسخه 2012 رو که نصب کردم یه مقداری برای برنامه هام مزاحمت ایجاد میکنه و مانع کار کردن برخی از برنامه هام میشه...به عنوان یک نمونه مثلا Total Video Converter که کار میکنم اگه کسپر فعال باشه نمیتونه فایل رو کانورت کنه....حتما باید کسپر رو ببندم تا کار کنه...
یادم نمیاد قبلا یه همچنین مشکللات داشته بودم....قبلا کسپر خیلی بی آزارتر بود.....
آیا مشکل از تنظیماتشه یا دلیل دیگه ای داره؟؟
من هم از کانورت استفاده میکنم بدون مشکل.نقل قول:
شما تنظیمات app control رو چه سطحی گزاشتین؟
تو بخش for unknown aplication رو گذاشتم روی hight restricted منظورت همین قسمت بود؟نقل قول:
سلام
دوستان بنده می خوام هر قت ویندوز بالا می یاد کاسپر هم بالا نیاد فقط قتی لازمش دارم اجراش کنم.ممنون می شم کسی راهنمایی کنه چطور جلوشو بگیرم.از start up هم تیکشو برداشتم ولی نشد.
نسخه کاسپر Kaspersky Internet Security 2012
مرسی
نمیدونم چرا ولی درست عمل نمیکنه...نقل قول:
ببین من میخوام فیفا رو بزارم تو لیست فایروال تا موقع اجرا دو ساعت اون اولش گیر نکنه بخواد وصل بشه به سرورش.....قبلا میشد اینکارو کرد ولی الان نمیدونم چرا کار نمیکنه
اون روش شمارو هم رفتم ولی بازم اون اول بازی گیر میکنه 2 ساعت!!
سلام
دوستانی که تونستند کاسپر 2012 رو روی ویندوز 8 که چند روز پیش منتشر شد نصب کنن یه نگاه به صفحه زیر بندازن ، ممنون .
ورژن آزمایشی 2013 برای ویندوز 8نقل قول:
البته فعلا پر از اشکال هست.
در هنگام نصب، Restart later رو بزنید.
omid-p30 عزیز !
سلام
من کاسپرم امروز از کار افتاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته از تریال ریست استفاده میکردم ؛ متاسفانه اون 4 کدی که در تاریخ 6 بهمن هست هیچکدام جواب نمیده ؛ البته هنوز یکماه نشده بود نمیدونم اینسری چرا اینجور شد !
لطفا میشه راهنمایی بفرمایید باید چکار کنم .
ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.نقل قول:
به تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ر سر بزنید. دوستان کلید های جدید رو قرار میدند. من هم آپدیت کردم.
نقل قول:
سلام امید جان
ممنون دوست عزیز ، خیلی مشکل داره ؟
سلام.نقل قول:
من نصب و استفاده نکردم.
فقط در فروم کسپر و تاپیک های مخصوص تستش رو که میدیدم به هر حال اشکالاتش رو داشتند گزارش میدادند.
اطلاع دقیق تری ندارم. البته مطمینا اولین نسخه هست و نسخه های بعدیش که باید به زودی بیاند بهتر خواهند بود.
حذف ESET NOD32file on- access scanner
سلام. من میخوام کسپر اسکای نصب کنم ولی وقتی به قسمتش میرسه میگه
ESET NOD32file on- access scanner
رو حذف کنم . ولی چنین برنامه نیست.من رفتم فایل esetunistaller رو دانلود کردم . ولی نمیدونم چه جوری باید کار کنم باهاش. کمک کنید. فوریه
سلام
باید وارد Administrative Tools بشید و Services را باز کرده سرویس مربوط به کسپرسکی را پیدا و دوبل کلیک کنید؛نقل قول:
میبینید که Automatic است که باید به Disable یا Manual تغییرش بدهید.
------------------------------------------------------------------------------------
بنده هم دو تا سؤال از دوستان عزیز داشتم:
1- آپدیتهای پیور را دارم آیا میتونم برای آپدیت آفلاین اینترنت سکوریتی استفاده اش کنم؟
2- تریال ریست پیور را دارم آیا برای اینترنت سکوریتی هم جواب میده؟
قربان شما
سلام یه سوال دارم...
راه حلی هست که کسپر فایلهای خاصی رو اسکن نکنه....مثلا وقتی یه برنامه رو میخوام نصب کنم زمان زیادی رو صرف اسکن کردن میکنه...من میخوام مثلا فایلهایی با پسوند zip یا rar رو اسکن نکنه و .... چطور میشه اینکار و کرد؟