شما راهنمایی کن مشکل چجور حل میشه ؟ اگرم میتونی بیا حضورا همفکری بده.میتونم آمپ و باند رو هم بدم بهتون خودتون تست کنید.نقل قول:
شما راهنمایی کن مشکل چجور حل میشه ؟ اگرم میتونی بیا حضورا همفکری بده.میتونم آمپ و باند رو هم بدم بهتون خودتون تست کنید.نقل قول:
من هم دقیا همین مشکلو دارم،سیستم هم دقیقا همینه ولی آمپ pioneer 5500 هستش.نقل قول:
من هم از صدا راضی نیستم ولی اینو فکر کنم با تنظیم گین حل بشه،با همه تنظیمات هم بازی کردم
اون مشکل که گفت این دوستمون و ولوم از 30 تا 35 هیچ تغییری نمیکنه منم دقیقا همین مشکل رو دارم با این توصیف که واسه من این اتفاق گاهی رو ولوم 30 گاهی رو 27 و ... میفته
میدونم این قضیه از تنظیمه چون یه بار ریستش کردم درست شد بعد تنظیم کردم خوب بود ولی دوباره الان اینجوری شده(در کل الان اصن صدای سیستم زیاد نیست حتی میتونم بگم حجم صدا کمه و dls960 که دارم حتی حجم صداش هم تقریبا با این یکیه البته الان-اینو بگم که حجم صدا رو رو همین سیستم گوش کردم اول که ریستش کردم زیاد که میکردم شیشه عقب داشت از چندجا لق میخورد و میترسیدم هر لحظه شیشه کنده شه)
من یه مشکل دیگه هم با سیستمم دارم اینه که صدا خیلی بمه با اینکه 3 تا گین آخره تنظیمات اکولایزر رو هم تا ته زیاد کردم و سه تای چپو رو فلت گذاشتم و این هم از تنظیماته چون یه dls960 هم رو یه ماشینه دیگه دارم با یه آمپه داغونه sony explode 222 و یه پخش پایونیر خیلی قدیمی که صدای تریبل خیلی صاف،شفاف و تیزی داره که اصلا هم گوشو اذیت نمیکنه و همونطور که همه دوستان میدونن توییتر و میدرنج هر دو این اسپیکرها با هم یکسانه
خلاصه یکی یه راهکاری بده چون واقعا بعد این همه سیستم های مختلف گوش دادن من مطمئنم که این سیستم ترکیب محشری و حس میکنم اینو که الان نتونستم صدای درستی ازش بگیرم
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
الان مجددا آمپ و باند رو تو خونه وصل کردم :n13: این آمپ 7205 مثل اینکه هر چقدر جریان بهش بدی میریزه تو حلق باند ها چون اول به یه ترانس 15 ولت 7 آمپر وصل کردم وقتی صدا رو زیاد میکردم موقعی که بیس میزد آمپ پروتکت میکرد.بعدش آمپ رو وصل کردم به پاور کامپیوترم که روی 12 ولت 29 آمپر خروجی میده دیگه موقعی که ولوم رو زیاد میکردم زمانی که بیس میزد دیگه پروتکت نمیکرد فکر کنم این آمپ واقعا یه 60-70 آمپری میخواد تا کامل راه بیوفته و مشکل هم فکر کنم از اینجا نشات میگیره .ویدیو زیر رو آپلود کردم حتما ببینید:n19: منتها چون با گوشی فیلم گرفتم کیفیت پایین هست. این ویدیو آمپ 7205 کنوود با باند CO609 آدیو سیستم هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان میگم شما ها نکنه بیس رو گذاشتین روی سه و لودنس رو هم گذاشتین روی هایت روی این حالت خود پخش به خاطر اینکه صدا همچنان بدون دیستورت بمونه صدا رو از سی بالاتر نمیبره ها
در ضمن شما ها از طریق x over پخش صدای جلو رو روی 60 کیلو هرتز فیلتر کنید عقب رو هم روی منفی 6 دسیبل بزارید تیزی صدا کمتر میشه و تیوتر رو هم دیسبلش رو یکم کمش کنید ببینید به نتیجه میرسید
Sent from my HTC One X
نقل قول:
ممنون از توجهتون .
دوست عزیز ، من میتونم بین ۱۵۰۰ تا ۲ تومن هزینه کنم البته اگه پیشنهادی بشه که مثلا" ۲۲۰۰ قیمت داشته باشه و کیفیتش خیلی فرق داشته باشه خوب میتونم ترتیبش رو بدم .
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
بیس بوست خاموش و highway هم روی lowنقل قول:
اسپیکرای جلو رو روی 180 با شیب 12 کات کردم
اسپیکرهای عقب هم روی through گذاشتم البته روی 40Hz هم کات کردم فرقی نداشت
خودم حدس میزنم تمام مشکلات از گینه
چون گین بسته است تا اسپیکر بریک شه بعد تنظیمش کنیم (کاری که نصاب کرد و البته آدم واردی بود و کارش هم منطقی بود)
توی سایت پایونییر تو توضیحات5500 نوشته که اگه گین تنظیم نباشه آمپ توسط قابلیت pioneer's gain control caution به منظور پروتکت اسپیکر و آمپ، خروجی آمپ رو کاهش میده تا ولوم پخش به میزان مورد قبول برسه. پس به این نتیجه رسیدم که با تنظیم گین این مشکل حل خواهد شد
دوستان من هم برا تنظیمات خیلی مشکل دارم هرچیم خودم خواستم انجام بدم سر در نیاوردم اگر کسی مغازه دازی تو تهران می شناسه ببریم بدیم درستش کنه لطفا بگه :n16:
باتشکر
سلام
برا کپلی ام (ال 90) کم کم دارم یه سری قعطات جمع می کنم
پخش رو قبلا 7016 کنوود گرفتم
دیروز هم یه کامپ ساند استریم گرفتم
حالا برای انتخاب آمپ و ساب احتیاج به راهنمایی دارم
بودجه محدوده و دنبال صدای زیاد و قدرتی نیستم کیفیت ارجح تره
تا اونجایی که مطالعه کردم همراه کامپ بهتره ساب هم باشه
خوب ساب باکس اکتیو بگیرم بهتره یا سابجدا و آمپلی هم جدا
برا کامپ ها 75 وات می خوان نظرم آمپلی 4 کاناله شاید در اینده برای استیج جلو هم کامپ گرفتم
چه سابی؟ چه نو آمپ 4 کانالی؟
یک سوال دیگم از اساتید دارم
اگر بخوام یک ساب با باکس که بیس نرمی هم داشته باشه و امپ که راهش بندازه نو یا کارکرده بگیرم کف قیمت چقدر می شه؟
(بازهم تاکید می کنم نمی خوام کوبش سنگین داشته باشه یا حالت لرزش)
سلام داداش کامپو چقدر گرفتی؟داخل جا فابریکی عقب ال ممد راحت جا شد؟بدون آمپ هم وصل کرده ببینی صداش چه طوره؟نقل قول:
به نظرتون این دوتا کامپا تو ایران موجوده؟قیمت حدودی چقدرن؟
برا اینکه مستقیم به پخش جی وی سی 501 وصل بشن بدون آمپ مناسبن؟
داخل جای باندای فابریکی عقب پراید به نظرتون میرن اینا؟من که فکر کنم جا نشه اخه زدن 13 سانتی ولی یه جورایی به نظرم میخورن به بزرگی 16 سانتی هستن
حالا بیخیال اصلا موجودن؟
سلام دوستان
ممنون میشم راهنمایی بفرماین
من یه پخش پایونر 2950 روی پراید داشتم با بلند گو فابریکی
دیروز رفتم برای دودی کردن ، چشمم به باند افتاد و به گفته فروشنده یه 718 ای ایکس با قیمت 320 گرفتم
اصلا راضی نیستم و اون انتظاری که ازش داشتم رو نداره صداش یه جوریه فقط تا ولوم 20 بد نیست!یعنی کیفیت نداره
الان بنظر شما پخش من ضعیف است یا....باید چیکار بکنم که به صدایه با کیفیت و دلنشین برسم ، باید امپلی فایر بخرم ؟
میتونم باند رو پس بدم و جاش یه چیز دیگه ای بگیرم تو این تاپیک گشتم اکثرا 1073 رو پیشنهاد داده بودن
به فروشنده زنگ زدم اصلا اسمش رو هم نشنیده بود
در حال حاضر تا 500 یا 600 دیگه میتونم هزینه کنم
نظر خودم رو پخش 8019 و باند 1073 است لطفا راهنمایی بفرمایین
با کمال تشکر.
سلام کامپ رو دست دوم خریدم 160 تومن با پول پس 180 تومن تموم شد دوشنبه می رسه دستم ولی تا 21 ام نمی تونم نصبش کنمنقل قول:
قاب زیر باند فابریکی روبرداری راحت جا می شه :n17:
داداش تا اونجایی که می دونم 718 احتیاج با آمپ دارهنقل قول:
اگر 13 سانتی پیدا کردی با پخش راه می افتاد به منم بگو ممنون :n06:نقل قول:
718 نیاز به آمپ داره و دقیقا اینکه میگی ولوم 20 بیشتر نمیشه برد و صدا خراب میشه چون توان کم میاره و پخشت نمیترنه توان مناسب رو بده،اگر آمپ ببندی صدا خیلی بهتر میشه ولی در بهترین حالت درایو شدن هم حرفی برای گفتن جلوی dls1073 نداره،مخصوصا در تریبل صدا که واقعا توییتر تیز و گوش آزاری داره 718. در بیس هم که نقطه قوته 1073 هست و مثل ساب میکوبه هیچ حرفی برای گفتن ندارهنقل قول:
با 600 تومن میتونی پخش 8019 رو بگیری که واقعا محشره
با حول و حوش 420 تومن dls1073 رو بگیری
حول و حوش 300 تومن هم برای آمپ (pionerr 5500 حدود 280 تومن)
اینی که گفتم دقیقا سیستمی هست روی ماشین دارم
سلام دوست عزیزنقل قول:
آقا مبارکه
قطعا نباید صدای خوبی ازش بگیری،شما این باندو مستقیم بدون آمپلی وصل کردی به پخش اونوقت انتظار صدای خوبی ازش داری !؟
همونطور که دوستمون گفتن این باند باید با آمپلی درایو شه.
وقتی که 718 رو مستقیم به پخش وصل میکنی یعنی درواقع داری نهایت 25W به باندت میدی درحالیکه توانش 80W RMS هستش !!!
فکر کن ببین چقدر کمتره !
اینجوری هم به باندت فشار میاد و هم به پخشت و به مرور زمان آسیب میبینن.بهتره هرچه زودتر یه آمپلی مناسب براش بخری تا هم از صدا لذت ببری و هم از آسیب احتمالی جلوگیری کنی.
پخشت که جالب نیست اما ربطی به این قضیه نداشت.مشکل شما فقط و فقط نبود آمپلی هستش.
موفق باشی
25 هم نمیده پایونیرا بین 16 تا 22 میدن بهترین حالتش 18 تا میدن:n08:نقل قول:
داداش میگم شما که امپ 5500 داری بیس برات چطوره بیست چون میگن حداقل امپی که این 1073 رو درایو میکنه همین امپه من الان امپ 6100 دارم نصف قدرت این باند بهش قدرت میده کیفیتم که عالیه یعنی دقیقا همینیه که من میخوام فقط میگن امپت برا این باند ضعیفه و اگه 5500 بخری خیلی بهتر میشه بیس و کیفیت میخواستم ببینم شما قبلا با امپ دیگه ای هم امتحان کردی این باند رو که توی خرید به من یه کمکی بکنی؟نقل قول:
Sent from my HTC One X
سلام
امشب هم برای عزیزانم یه سورپرایز جالب دارم.با هم ببینیم::n16:
سری های اند هستند.بالاترین رده کامپوننتهائی که شرکت وارد کرده و فعلا گرونترین های بازار هست. البته JBL 660 هم قبلا آورده بودند نمیدونم هست و چنده؟
این پک دوست داشتنی با قیمت فضائی 2.730.000 تومن به فروش میرسه.:n04::n04::n04::n02:
مبارک صاحبش باشه که یکی از دوستانم هست و نکته جالبش اینجاس که بنده هنوز توفیق زیارت کردنشون رو از نزدیک نداشتم.مثل اکثر شما گلهای اینجا.:n16::n12::n12::n16:
بیس واقعا قویه جوری که شیشه عقب تق تق از چندجا صدا میده وقتی زیاد میکنمنقل قول:
فقط از کیفیت هنوز راضی نیستم،اجازه بدید گین رو تنظیم کردم عرض میکنم خدمتتون
کیفیت رو که من با این امپ زاغارتم ازش راضیم شما یه جای تنظیماتت میلنگه که اینجوریه وگرنه خداییش ترکیب خوبیه پخش 8019 و باند 1073 و امپ 5500 چون دیگه با کمترین پول بهترین صدا رو میشه فراهم کردنقل قول:
Sent from my HTC One X
اقا حمید همیشه سورپرایزاتونو میزارین شب نمیگین ما فردا امتحان داریم خوابمون نمیبره؟:n14:نقل قول:
مبارکشون باشه دعا میکنم همیشه تو شادی استفاده کنن
من که چشام در اومد بگین اسفند دود کنه
من برم با fm پلیرم ور برم فردا 120 کیلومتر باید نویزشو تحمل کنم :n14: بای:n12:
سلامنقل قول:
7016 بگیرید ولی قیمتش بالا تره.دقیق ندارم.
با چه آمپی بستید؟نقل قول:
اگر آشنا هست پس مشکلی نیست.نقل قول:
آمپ رو هم که دوستان زحمتش رو کشیدن که همینجا ازشون تشکر میکنم.
سری های انرژی هرتز خوبه اما سریهای پائینترش خیر.نقل قول:
نه من که چیزی پیدا نکردم.نقل قول:
بفرمائید:نقل قول:
آمپ بدی نبود وقتی اومد. الان که آکبندش بعید میدونم باشه. دست دومش چنده؟نقل قول:
این کامپ قوی ایه.جزو معدود ساندهائی هست که من دوستش دارم.البته فکر نمیکنم بره داخل جای فابریکی.باید مثل کاری من کردم رو انجام بده:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام خیلی متشکرم.اولیش بد نبود. برام دعا کنید این سه تای باقیماندهخ هم به خوبی خوشی پاس بشن و یه جنش فارق التحصیلی بگیرم. همگی رو شیرینی مهمونم هستید.انشاءالله:n12::n16:نقل قول:
100% از تنظیمات هست. محمد جان برس به داد بچه ها.
متاسفانه من خودم با 8019 کار نکردم.قلقش رو محمد قربانی میدونن.:n02:
مهدی جان همونطور که در فیلمی که زحمتش رو کشیدید مشخصه و قبلا هم عرض کرده بودم مشکل شما از خروجی Pre Amp پخشتون هست.ای کاش فاصله ها نزدیک بود و حضورا انجام وظیفه میکردم و با پخش خودم براتون تست می گرفتم.نقل قول:
ولی افسوس از دوری.:n12:حیف این کواکها که دارن خاک میخورن.شما که این همه هزینه کردید یه پخش هم می گیرفتید دیگه.(بگو حمید نفست از جای گرم بلند میشه ها.:n02:)
ایضا تنظیم نبدون.نقل قول:
گین رو از دستورالعملی که عرض کردم تنظیم کنید. تو تاپیک "
چند توصيه و اصطلاح در مورد سيستمهاي صوتي "
کاملا توضیح دادم خدمت دوستان.
ممنون از کلیپی که تهیه فرمودید.نقل قول:
این مقدار برای پخش؟پی 99 پایونیر تهیه نمائید البته آکبندش بسیار کمیاب هست.نقل قول:
تنظیم گین برابر روشی که بالا عرض کردم.نقل قول:
میدان قدس.خ شهید کبیری خ شهید نجابت جو چهارراه سمت چپ 10 قدم رفتید سمت راست فروشگاه پیام. برید پیش آقا مهدینقل قول:
ساب آدیو سیستم mx 12 قیمت 250 تومن.نقل قول:
آمپ جی وی سی 8004 اونم 420 تومن.
ساب 10 بگیرید یا 12 تو باکس سیلد.پورتد به کارتون نمیاد.قیمت برند کیفیتی از 250 به بالانقل قول:
چرا 718 گرفتید.دوستان اینجا اینهمه پست میزارن که بابا 718 نخرید. 6975 V2 نخرید با این قیمتها باز هم ....جالبه.نقل قول:
mc 609 بگیرید 400 تومن.
آمپ هم 5500T براش کافیه.
1073 هم 435 من قیمت داشتم الان شنیدم رفته نزدیکای 470.
خیلی ممنون از جواب های استاتید محترم
1073 روی پراید راحت نصب میشه؟ باید طاقچه عقب رو برش بدم یا میتونم تو جعبه چوبی بزارم چون من این 718 رو تو جعبه گذاشتم یعنی برش ندادم صندوق رو
بنظر خودم کیفیت اینجوری پایین میاد
امپلی 5500 قیمتش حدود چنده؟ اینو باید تو صندوق بزارم ؟ بهتره چجوری نصب بشه تا اذیت نکنه راستش ما تو شهر کوچیک هستیم که نصابش هم زیاد حرفه ای نیست
با کمک شما عزیزان باید کم کم راه بی افتم :n02:
الان بنظر شما پخش 2950+امپلی 5500+1073 منو راضی میکنه یا باید پخش رو هم عوض بکنم ؟پخش مدل های پایونر چی پیشنهاد میدین
جالبه از بس 1073 زدیم ماشالله تو همین صحفه از تاپیک هستیم:n02:
بچه ها چي كار كنم خل شدم رفت تمام كار هايي كه گفتين انجام دادم ولي نشد كه نشد چي كار كنم ؟
كنوود 8019
كنوود 7205
دي ال اس 1073
با یه آمپ 5500 پایونیر تست کن ببین چجور میشه. منم همین آمپ رو دارم فکر کنم برق با جریان کافی بهش نرسه نمیتونه با حداکثر توانش باند رو درایو کنه.نقل قول:
چند وقت پيش حدود يه ماه پيش باطري ماشينم خراب شد عوضش كردم الان يه باطري خشك 60 آمپر گذلشتم ولي بازم همون طوريه
بله به صفحه 1073 هم رسیدیم:n02:
نقل قول:
همون جور که دوست عزیزمون آقا حمید فرمودند p99 گزینه مناسبی برای شما هست قیمتش هم حدود 2200-2400 هست ولی واقعا عالی هست
نقل قول:
دوستان اینم تنظیمات پخش 7016-8016-8019 و بقیه پخش هایی که تنظیمات شبیه به اینا رو دارند:
محتوای مخفی: راهنما پخش 7016
موفق باشید
آقا حمید بابا قلب ما باطریه فکر ما هم باش! ما یه کامپ مزخرف کدنس گرفتیم دارم لذت میبرم از آهنگ حالا اینا رو ببندیم دیگه چی میشه؟!؟!!!:n02::n13:نقل قول:
میگم یه چیزی پشت تویترش مشخصه اون چیه؟ یه برامدگیه.!
راستی یه سوالی آمپ های مونو دیجیتال چه جوری هستند؟ یک از دوستام میگه با اون آمپ ها حتی تو قدرت های بالا مثلا 2000-3000 وات نیاز به باطری قوی نیست و حتی با یه باطری موتور هم جوابگو هست؟!!!!
درسته؟
مرسی
سلامنقل قول:
اولا بايد پخشتون Hi Volt باشه. 2950 فكر كنم 2 ولته درسته؟
بايد به صورت فري اير نصب كنيد يعني روي تاقچه MDF
با من تماس بگيريد. شمارم رو خدمتتون pmكردم.نقل قول:
محمد چرا راهنمائي كن وود رو مخفي كردي. دستت درد نكنه. خيلي خوبه. من با اجازه شما گذاشتمش تو اين تاپيك.:نقل قول:
كوچيكتم محمد.
اون مگنت تيوتر هست ديگه:n08:
آمپلي فاير خودتم الان كلاس D هست.:n10:
كلاس D ها مصرف برقشون كمتره و كارائي بالاتري دارن. ولي نه ديگه اينجوري كه دوست محترمتون فرمودن.:n04:
شما بزرگ مایینقل قول:
مخفی کردمش آخه خیلی شلوغ بود
مگنتش تو حلقم!!!!:n02:
نه این یارو جدی میگفت خودشم حرفه ایه یه سره با ساب های 18 اینچ و 15 اینچ و spl و و تازه گیا ساب 32 اینچ کدنس بود فکر کنم سروکار داره
میگفت آمپ های دیجیتال مونو خیلی برق کمی میخوان
یا تو همین زمینه
یه مشتری برامون اومد باطری فروش بود
چند سال تو کشور های مختلف درس این کار رو خونده بود میگفت من یه فیوز میزارم بین باطری 55 آمپر پراید و سیستم صوتی ماشین . سیستمت هر قدرتی داشته باشه با همون باطری 55 راه میفته و هیچ افت برق و نوسانی نداری!
نمیدونم والله چی بگم
اقا حمید خیلی گلی :n16:
ساب تا250 تومن که گفتی لینکش رو می دی
دوستان خازن به چه دردی میخوره؟
با سلام خدمت همه دوستان گــــــــــــل :n16:نقل قول:
خازن بطور کلی وظیفه ذخیره الکتریسته رو داره
حالا به چه درد میخوره این ذخیره الکتریسیته؟؟
وقتی سیستم شما مصرفش زیاد بشه به حدی که باطری و دینام نتونن میزان مورد نیاز اون رو تامین کنند با افت جریان روبرو میشه و به زبان خودمون برق کم میاره، اینجائه که خازن کارایی پیدا میکنه و با ذخیره الکتریسیته خودش به کمک سیستم میاد و این افت جریان رو جبران میکنه
خازن در بازه های زمانی شارژ و دی شارژ میشه و این اصل اصلی ذخیره و ساپورت خازن هستش
حتی در شرایطی که بازه زمانی شارژ و دیشارژ شدن خازن یکی بشه یعنی بعلت شدت مصرف خازن فقط واسطی بین سیستم برق خودرو و سیستم صوتی شما باشه ، میتونه شرایط بهتری رو برای سیستم از طریق یکنواحت کردن جریان و عدم تغییر ولتاژ ایجاد کنه که این موضوع خودش باعث بازدهی مطلوب تر و ایجاد استرس و فشار کمتر روی باقی اجزای تغذیه شونده از طریق خازن میشه
آقا محمد میگم شما که این پخش 7016 رو داری تا حالا تونستی از قابلیت 2zone استفاده کنی؟
(چیز با حالی هست ولی من نتونستم ازش استفاده کنم خیلی هم ور رفتم بهش ولی نشد که نشد)
اگه آره لطفا یه راهنمایی هم به ما بکن
دوستان کس دیگه ای هم اگه بلده راهنمایی کنه ممنون میشم
Sent from my HTC One X
سلام
برای ساب هر چی گشتم مدل 10 اینچی نبود !!
مجبورم 12 این بگیرم
باکس 50 تومن
ساب هم کنوود 3010 150تومن
3013 165 تومن بود
بدون گارانتی هم بود که 15 تومن ارزون تر
آمپلی هم همه گرون بودن مکسیدر بود 250 تومن
وایییییینقل قول:
منم میخوام!:n14::n02:
عجب چیزیه انصافا
حتی آدمی هم که سیستم باز نیست با دیدنِ اینا برق از سرش میپره
خب امروز تونستم بعد از مدت ها سیستمی که حمیدخان:n12::n16:زحمتشو کشیدم ببندم رو ماشین
پخش 7016
آمپ X-ion 70.4 آدیو سیستم
باند هم آدیو سیستم co609 plus
جالب اینجا بود که اینبار نصاب از آمپ تعریف کرد و گفت از ظاهرش معلومه حرفه ایی هست:n10:(یه جایی بردم گفت آمپت بیشتر 80 تومن نمیارزه!!!!:n02:) اما با دیدنِ باند گفت که این معلومه سادست و معمولیه!:n13:
خب نصاب محترم با گرفتن 85 تومن ناقابل سیستمو بست و واسم جالب بود وقتی نظر خودشو پرسیدم گفت نه واقعا سیستم خوبیه و خوشم اومده!:n08:
الان حجم صدا خیلی خوبه ولی کیفیت خارق العادست! (فوق العاده با کیفیتش حال کردم)
بازم از حمید خان تشکر میکنم چون واقعا بدون هیچ چشم داشتی صادقانه آدمو راهنمایی میکنه:n12:
فقط یه سوال» کابل AUX رو که وصل میکنم هیچ اتفاقی نمیوفته(توی srs هم چیزی واسه AUX وجود نداره-ستینگ هم چیزی نداشت-) اگه کسی میدونه یه کمکی کنه :)
عزیزان کسی می دونه اگر بخوام از امپ 9004 jvc بصورت بریج برای ساب و کامپ خروجی بگیرم چند وات به هر کدام می رسه؟