قضیه این خط ها چیه ؟ من چند روز دیگه Adsl ام وصل میشه :20:نقل قول:
Printable View
قضیه این خط ها چیه ؟ من چند روز دیگه Adsl ام وصل میشه :20:نقل قول:
اومدی رشت یا همون تالش داری Adsl میگیری؟چون من در مورد رشت منظورم بودنقل قول:
خط هم همون مرکز مخابراتی هست مثلا چون خط من با 4 شروع میشه میشم خط4 و مرکز مخابراتیمون هم تو پل طالشانه:20:
امروز ساعت 11-12 پینگ شده بود 150 ثابت (برا اولین بار) و خیلی عالی بود ولی الان شده باز 300 :27:
این پینگ من دو dns شاتل تو تهران امروز اصلا نوسان نداشت ولی چند روز قبل یکم بالا بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 01:32 PM ---------- Previous post was at 01:30 PM ----------
اینم پینگ 4.2.2.4 فکر کنم یکم بالاست ولی نوسان نداره
دادا شما از کدوم شرکت سرویس می گیری که اینقدر راضی هستین؟نقل قول:
---------- Post added at 03:06 PM ---------- Previous post was at 03:05 PM ----------
دوست من، شهرها که کاری نمکنن، همه از همین اندیشه ی رشته دیگه و همه مجانی می شن.نقل قول:
---------- Post added at 03:10 PM ---------- Previous post was at 03:06 PM ----------
دوست من، پینگ روی DNS هر شرکتی باید از استیبلیتی بالای برخوردار باشه. چون در واقع شما داری رو اینترانت همون شرکت رو روتهای داخلی ارتباط یک دستگاه با یه دستگاه دیگه رو پینگ می کنید و طبیعیه که پایدار و عالی باشه. اما در همین عکسی که شما گذاشتین در واقع مقدار لتنسی بالا هم هست. چون باید رو اینترانت لوکال این مقدار پایین تر از این حرف ها باشه و در واقع می شه تا 40 هم پایین بیاد. در واقع وقتی تا 70 رسیده به نظر من خیلی قابل تعریف نیست.نقل قول:
الان اندیشه برای شما وصله ؟
آره وصله. مگه شما قطی ؟نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
بنده نگفتم که همیشه راضیم ، گفتم این چند روز خوب بوده ، همین:10:
این روزا پینگ خوب شده -- راضی کننده هستش.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :8:
نه تالش ام ، رشت بودم راحت بودم :41:نقل قول:
الآن که پینگت بین 150 تا 250 هست مشکلی تو انجام دادن بازی آنلاین نداری ؟ بیشتر واسه کانتر میخوام
پنگه منم عالی یه دو روزی نبودم 7 اندیشه
شما از کجا و چه سرویسی میگیری ؟؟؟؟؟؟نقل قول:
صبح شنبه
massenger yahoo بسته شده
نکنه تحریم شده باشیم؟ :sad:
دوستان یه چک می کنن
دوستان من باید چیکار کنم ؟! ... این اینترنتم هر 5 دقیقه حداقل 1 بار قطع میشه ( دیسکانکت نمیشه ) فقط رسیو ندارم ...
آستانه زنگ میزنم میگه زنگ بزن رشت ... رشت زنگ میزنم میگه خود استانه باید مشکلت رو حل کنه ... بعد میگه ارتباط وایرلس استانه مشکل پیدا کرده ... میگم من الان چیکار کنم ...؟ میگه من پیگیری میکنم !!! .. نمیدونم دیگه ... الان یعنی کل یوزر های استانه این مشکل رو دارن ؟! D:
اگه مشکل از منه .. خب بهم بگن که من رفعش کنم ... امروز این مشکل خیلی شدید تر شده ... دیگه کلا بین قطعی ها یه چیزی به اسم اینترنت مثلا دارم !!!
روی مودمت چراغ adsl یا لینک قطع نمیشه؟؟؟نقل قول:
---------- Post added at 01:11 PM ---------- Previous post was at 01:08 PM ----------
آخرین خبر تایید شد که مسنجر یاهوو بلاک شده
توسط بچه های بالا !!!!
نه ... روشن هست ..نقل قول:
نقل قول:
نظر سنجی قدیمیه. تایید میشه پینگ 5 6 روزه رفته بالا. 4.2.2.4 بالای 260
یعنی تعطیل شد؟یا موقتیه؟نقل قول:
پینگ اندیشه خط4 هم اکنون:
نمیدونم از صب خوب بوده یا نه ولی الان که خوبه امیدوارم تا ساعت 2 شب خوب باشه بشه یه چند ساعتی بازی کنیم :27:
پ ن :
نه نشد! :
ساعت 10:30 شب، از شرکت اندیشه سرویس میگیرم ، خط 6 ، 128 8 گیگ
کلا از ساعت 10 - 11 صبح تا 3 - 4 شب وضع پینگ اینه ! نه میتونم آنلاین بازی کنم نه وب گردی درست حسابی !
طبق خبری که از یک سری دوستام گرفتم سرویس های یاهو مسنجر - اسکایپ و نیم باز دچار مشکل شده و آن نمیشه.
دوست عزیز رو پینگ اندیشه به هیچ وجه حساب باز نکن:41: چون اصلا پایدار نیست امروز غروب اومدم پینگ 170-250 بود بعد یهو زد بالا الان شده 500-700 پینگ بالای 350 هم که نمیشه بازی کرد آنلایننقل قول:
اگه پینگ فقط یکروز ثابت باشه اون رو باید نماز شکر خوند :27:
بهونشونم اینه که مشکل کل استانه ولی من نه به پشتوانه حرف دوستان تو این فروم بلکه دوست خودم تو مطهری که شاتل داره همون لحظه زنگ میزنم و پینگ همین سروری که بازی میکنمو بهش میدم و اینطوری میفهمم که 80 درصد موارد شعر میگن واسه دست بسر کردن ولی خوب متاسفانه شاتل تو خط 4 هم مثل اندیشه سرویس دهی خوبی نداره و سرعتش که پایین تره گرونترم که هست و من تفیف معرفی کابرم میگرم(البته اگه این تخفیفو قطع کنن واسه امتحانم که شده میرم شاتل چند ماه 2 مگ !)
ولی با این حال حتما باید ببنی تو شهر شما چطوریه اوضاع یعنی از کسی که تو منطقه(نمیدونم تالش چندتا مرکز مخابراتی داره) سوال کنی تا برات روشن بشه
این بازی کانتر رو میخوای سرور راه بندازی واسه آنلاین! یا میخوای تو گیم نت شبکه کنی؟
دوستان 100 بار باید به شما یه مطلب رو گفت اما باز هم غیر تخصصی عکس می زارین.نقل قول:
شما چند وقته عضو این انجمن هستین؟
ماشالا اینجا همه از قدیمی ها هستن و عمر عضویتشون از سن حقیقی من بیشتره و اکثرا از Old ها هستن. اما باز هم پینگ می زارن و میگن بالاست. برای 1001 امین بار دوستان, از هر شرکتی که سرویس می گیرین فرقی نمیکنه، زمانی که پینگتون اینقدر می ره بالا کنار این پینگ tracert -d www .site .com رو هم بزارن تا ببینم از کجا می ره بالا. در این حالت و این تصویری که شما گذاشتی تنها می شه گفت که بندویت شما از مودم پر شده و همین!
دوستای عزیز توی مودمون حتما mtu های مختلف تست کنید و حتی پینگ بگیر قبلش ببنید با کدومش پینگ دارید بعد بزنید
توی پینگ خیلی تاثیر داره بیش از خیلی تاثیر .
1460 یا 1300 یا 1480 یا خیلی چیزای دیگه حتما تست کنید پینگشنو و لاس هم باید صفر باشه
میگم دامون نت که تو تالش آوردن دارن از سایتش بیشتر هزینه میگیرن ، میتونن !!!
تو سایت دامون 128 3گیگ رو 13000تومان زده ولی اینجا 17 میگیرن و اکانت های دیگه
ربطی به تحریم خارجی نداره؛ کلا اینجور سرویس ها رو خارجی ها تحریم نمی کنند، چون منبع خوبی هستند برای شنود مکالمات کاربران توسط سرویس های خارجی و از طرف دیگه منبع خوبی هستند برای ارتباط برخی کاربران داخلی با خارج از کشور. چند ماه پیش هم دولت آمریکا تصویب کرد که سرویس های شبکه های اجتماعی و مکالمات آنلاین ترجیحا مشمول قوانین تحریم اون کشور نشند.نقل قول:
صبح شنبه
massenger yahoo بسته شده
نکنه تحریم شده باشیم؟ :sad:
دوستان یه چک می کنن
به هر حال، اون مشکل داخلی هست، و به طور سراسری در کار تمامی مسنجرها اخلال ایجاد شده. شاید دارند بعد از افشاء اون -- Diginotar و از اعتبار ساقط شدن چند صد Certificate جعلی تولید شده از اون طریق، به دنبال Certificate های جعلی جدید می گردند، تا اخلالی در روند شنود مکالمات آنلاین کاربران توسط سازمان های امنیتی داخلی بوجود نیاد. شاید هم مسئله چیز دیگه ایی هست، چون جی میل همچنان روی SSL قابل دسترس هست، و اگر مشکل Certificate داشته باشند، قاعدتا باید جی میل رو هم تا پیدا کردن Certificate های جدید بلوکه می کردند. در هر صورت، مشکل داخلی هست و ربطی به تحریم نداره.
هر دلیلی داشته باشه مهم نیست. مهم اینه که دیگه بدون چیز پی ان باز نمیشهنقل قول:
ولی الان که فکر می کنم میبینم همین یاهوو مسنجر کلی ما رو از کار و زندگی مون انداخت
چه شبهایی که تا صبح نذاشت بخوابیم
بچه ها پارس آنلاین چطوره ؟
خسته شدم از بس پول ترافیک دادم به شاتل :دی
نقل قول:
شما برو همین الان بدون چیز پی ان ببین میتونی یه اکانت جدید یاهو درست کنی یا نه!
یاهو مسنجر من الان بدون مشکل باز شد
پینگ اندیشه امروز خوبه .
120 تا
----------- اصلاح میکنم ساعت 5 به بعد بازم ترکیدش پینگ 700 تا 800
امروز از اندیشه سبز خزر سرویس 128 نامحدود گرفتم . ولی از شانس خوب من پورت خالی پیش شماره من رو نداشت ! موند بره 20 روز دیگه .
منشی شرکت میگفت که حداکثر سرعت دان ( چه حجمی چه نامحدود ) 16 هست !
واقعا همینطوره ؟
پینگ افتضاح دوباره رو خط قزوین!
فکر میکنم اینو میگن که بعدا اومد پایین اعتراضی از طرف شما مورد قبول نباشه !!! D:نقل قول:
امروز اندیشه تا ساعت 6 گند زده بود ... !!! ( البته تو استانه !!! ) قطعی شدید ... اما الان یه خرده بهتر شده ...
یکی دو ساعتی میشه پینگ خیلی افتضاحه ! هیچ گونه بازی آنلاینی نمیتونم انجام بدم:41:
نقل قول:
رشت یا جای دیگه ؟
الان که سرعت و پینگ افت کرده ولی تو همین شرایط هم حجمی بین 30 تا 50 دور میزنه .نقل قول:
کسی میدونه سرعت دانلود 128 دامون نت چنده ؟ (adsl 2+)
تو ساعت های رایگان چند میشه ؟
:2:شاتل - مرکز 4 - 128 - محدود:2:
+
همچنان وضعیت پینگ و قطعی بصورت فاجعه بار ادامه داره و وب گردی عذاب اوره و همچنین به هیچ وج حتی با داخلی ها هم نمیشه هیچ بازی انلاینی انجام داد :2::2:
لعنت به همه ی کسایی که باعثو بانی این وضعیت مزخرف هستن :2::2::13::13::2::2:
خط 4 اندیشه هم مضع خرابه! پینگ 1200 :18: صفحات با مشقت زیاد باز میشن :2:نقل قول:
اندیشه خط 7 مشکلی نبوده فقط غروب پینگ داغون بود که درست شدنقل قول:
بعید می دونمنقل قول:
چون من خودم سرویس 128 نا محدود دارم سرعت دانلودم تا 30 میره
کم پیش میاد زیر 15 باشه
مطمئنا تو رشت بهتره