شما نیمه حرفه ای می خواهید یا یه حرفه ای ؟؟؟نقل قول:
من تا اون قیمت IXUS 300 رو پیشنهاد میدمنقل قول:
البته IXUS 220 هم مشخصات خیلی خوبی داره
شما نیمه حرفه ای می خواهید یا یه حرفه ای ؟؟؟نقل قول:
من تا اون قیمت IXUS 300 رو پیشنهاد میدمنقل قول:
البته IXUS 220 هم مشخصات خیلی خوبی داره
600D وضعیت فیلم برداریش چطور هست(از نظر مدت فیلم برداری) مثلا با یک مموری 16 گیگ چه مدت میشه فیلم برداری کرد
و با چه فرمتهایی خروجی میده و آیا همزمان لایو ویو را دارد؟
نقل قول:Max file size per clip 4GB, max duration 29min 59secبله به 2 صورت سریع و کند
Running time 12 min for 1080P, 12 min for 720p, 24 min for VGA
Just as in regular live view, it's possible to select which form of autofocus you wish to use at the beginning of recording - Live Mode (contrast detect AF - slow but no need to flip the mirror down), Face Detection Live Mode or Quick Mode (phase detection AF, which is very fast but requires the mirror to flip down for focusing, blocking the live view).
این جا هم میتونید نمونه فیلم دانلود کنید
کد:http://www.dpreview.com/reviews/Canoneos600d/page15.asp
سلام
اینجا میشه نمونه عکس های هر دوربینیو مقایسه کرد
من 60 دی و دی 7000 رو مقایسه کردم
60 دی تو طبیعت سر تره
7دی 7000 تو ایزوهای بالا توی اتاق بهتره
من یه دوربین کامپکت دارم کیفیتش خیلی خوب نیستنقل قول:
میخوام یه دوربین با کیفیت خوب بگیرم مخصوصا تو شب و نور کم خوب باشه
این دوربینای نیمه حرفه ای کیفیتشون از کامپکت ها خیلی بیشتره یا در حد همون هاست؟
دوربین های حرفه ای که قیمتشون نسبت به دوربین های معمولی خیلی بیشتره این اختلاف قیمت بین دوربین کامپکت نیمه حرفه ای و حرفه ای نسبت به کیفیتشون منطقی هست؟یه دوربین حرفه ای ارزش خرید رو داره؟
بازم بگم که من آماتور ام چیز زیادی از دوربین نمیدونم
سلامنقل قول:
ببین عزیز D7000 رقیبشو که 60D باشه ترکونده و هیچ جای بحثی نذاشته فقط فیلم 60D بهتره و صفحه گردان همین و بس
شک نکن
در حد همون هاست بعضی هم بد ترنقل قول:
بله کاملا
صد درصد داره اما بستگی به شما داره ، من از کجا بدونم :31:
پهترین چیز برای شما یا S95 کنن یا LX5 پانا
که قیمت شون بالای 500 هست
من تا اون قیمت IXUS 300 رو پیشنهاد میدم
البته IXUS 220 هم مشخصات خیلی خوبی داره[/QUOTE]
منم بین این 3 مدل موندم نمیدونم چیکار کنم.IXUS300/IXUS310/SONY WX7 دوستان یه راهنمایی کنید.کیفیت عکس و امکانات فراوان خیلی واسم مهمه.این اولین دوربینیه که میخوام بخرم.
سلام دوستان . راستش تا 500 تومن هزینه برای خرید دوربین چی پیشنهاد میکنید ؟؟
من خودم زیاد تو جریان دوربین و امکاناتشو اینا نیستم گفتم بیام اینجا از شما دوستان حرفه ای تر سوال کنم . البته بیشتر خودم به canon یا nikon فکر میکنم حالا باز شما بهترین گزینه رو پیشنهاد بدید لطفا .
سلام مجددنقل قول:
بنده سوال بالا رو پرسیدم و دو تا از دوستان لطف کردند و sx230 رو پیشنهاد دادند.
بررسی کردم و با مشخصاتی تقریبا مشابه، سونی HX7V رو هم پیدا کردم.
دوستان لطف می کنند و یه مقایسه اجمالی انجام بدن و اولویت خرید رو بگن ؟
سپاس
مدل همرده SX230 کنون, HX9V هست.نقل قول:
عکس های SX230 دارای جزئیات خیلی بیشتر از HX9V هست.تکنولوژی کاهش نویز سونی تقریبا تمام جزئیات عکس رو محو میکنه و متاسفانه امکان کنترل کاهش نویز وجود نداره.
ولی در مقابل کیفیت فیلم HX9V به مراتب از SX230 بهتره.(هم فریم ریت بالاتر داره هم سایز فیلم ضبط شده کمتره.)
ممنونمنقل قول:
تفاوت HX7 با HX9 به غیر از زوم اپتیکال دیگه چیه ؟
من برام هم کیفیت عکس مهمه و هم کیفیت فیلمبرداری و نمیخوام بیشتر از 400 هم هزینه کنم.
اگر بخوام یک تعادلی بین کیفیت عکس و کیفیت فیلمبرداری برقرار کنم، بین HX7 و SX230 کدوم میتونه انتخاب معقول تری باشه ؟
باز هم ممنون
اکثر مشخصاتشون شبیه همه فقط HX9V لنز واید تر(1 میلی متر وایدتره که تو کامپکت اصلا مهم نیست) زوم بیشتر و محدوده دیافراگم بیشتر داره.منتها همون طور که گفتم هر دو مشکل محو (زیاد) جزئیات دارن.میتونین سمپل هاشون رو با هم مقایسه کنین.نقل قول:
دوربین های کامپکت یه جوری طراحی شدن که هیچ وقت هیچ کدوم تمام امکانات با کیفیت خوب رو یک جا ندارن.
اگه کلا میخایین 400 هزینه کنید SX230 انتخاب معقول تریه.چون لوازم جانبی مثل مموری و کیف هم باید بگیرین.فروشنده ها به علت اسم سونی متاسفانه خیلی بیشتر از مارک های دیگه میکشن رو قیمت.
دوستان سلام،
من برای اولین باره که می خوام یه دوربین dlsr بخرم. کلا به عکاسی خیلی علاقه دارم و کمی هم تجربه عکس گرفتن با دوربین های کامپکت را دارم. تا حدود 1 ملیون می تونم هزینه کنم و دلم می خواد که چیز درست و حسابی بخرم. خودم تا الان از canon rebel eos t3i خیلی خوشم اومده. می خوام نظر شما را هم بدونم. و اینکه توی این رنج قیمت چه دوربین هایی هست که با این دوربین قابل مقایسه باشه یا از این دوربین بهتر باشه.
پیشاپیش از کمکتون ممنون
سلام دوستان
من اینجا هر دو تا لنز رو انداختم رو دوربینم ( EOS-500D) و تست کردم:
Tamron 18-270/3.5-6.3 Di II VC PZD
Canon EF-S 18-200mm 1:3.5-5.6 IS
کانن بطور کاملاً محسوس سرعت فوکوس بالاتری داره که خیلی مهمه برام. که اون هم بخاطر موتور PZD ای هستش که تامرون بکار برده تا لتز موقع فوکوس بیصدا باشه.
واس همین برداشتم اینه که اندکی زوم بیشتر تامرون رو صرف نظر کنم و کانن رو بگیرم. امیدوارم انتخاب خوبی تو Walk Around ها باشه. باتوجه به قیمتی هم که دوستان دادن ، چون ایران ارزون تره ، میام و از همونجا میگیرم.
اینها عکساییه که گرفتم. البته عکسا عمق میدان داره و فقط روی برگهء سبز رنگ وسط فوکوس کردم:
کانن بدون زوم، 17 :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کانن روی 200:
تامرون روی 270:
برداشت های من ایناست:
کانن:
مزایا: سرعت بیشتر / کیفیت ساخت بالاتر
معایب : ابعاد بزرگ تر / زوم کمتر /
تامرون:
مزایا: فوکوس بیشتر / 40 گرم سبک تر / ابعاد کوچکتر / کاملا بیصدا موقع فوکوس
معایب: فوکوس طولانی تر (به نظر من اصلا صحنه های ورزشی رو پاسخ نخواهد داد) /
سلام دوستان
یه دوربین کامپکت واسه پسر خالم می خوام
300 تومن می خواد هزینه کنه...کیفیت عکس و فیلمش خوب باشه کافیه...
ممنونم
سلام--
من یک دوربین دیجیتال می خواهم تا 250 هزار تومان که کیفیت عکس عالی داشته باشد وفیلم برداری ان HD باشد به تنظیمات دستی هم نیاز ندارم----متشکر
سلام
میشه کسانی که دوربین فوجی دارن پیام خصوصی بدن
واجبه
فقط چند تا سوال دارم
fujifilm s200 تو بازار گیر میاد؟ نو
دوستان تا 310-20 تومن من نظرم روی IXUS 310 هست. میخوام بدونم نظر اساتید چیه و اینکه یکم بالا پایین میتونم مدل دیگه ای انتخاب کنم که ارزش هزینه یکم بیشتر و داشته باشه یا نه ؟ قیمت روزشم لطف کنین .
ممنون .
دوربین سبک وبسیار خوبیه با قیمت مناسبنقل قول:
یه سوال فنی :دی
من میخوام برای نامزدم دوربین بگیرم اما اصلا به نتیجه نمیرسم
hs20 رو عکساشو دوست ندارم جون نویز زیاد داره و با سیستم حذف نویز عملا کیفیت عکس به شدت میاد پایین
حالا بین hs10 و s200 و fz100 موندم
خودم انتخابم s200
چون هم کیفیت عکساش خوبه
هم حس slr میده و این باعث میشه دست از سر 600d من برداره :دی
سلام دوستان...لطفا يه دوربين ديجيتال از مارك سوني تا سقف 500 تومن به من معرفي كنيد...ميخوام همه چيز داشته باشه...خودم اين دو مدلو ديدم ...DSC-WX10 DSC HX7V لطفا نظرتون رو درباره اين دو مدل بگيد ...مرسي
سلام دوستان راهنمایی کنید من بین این 2 مدل موندم:sony wx7 and canon ixus 310 کمک کنید انتخاب کنم.
hs10 یا HX100 راسی به FZ40 فکر نمی کنی قیمت منطقی تری هم دارهنقل قول:
اون دو خوبند اما پیشنهاد میدم SX220 یا SX230 (فرق زیادی ندارند) کنن رو بخرید :46:نقل قول:
canon ixus 310 :5:نقل قول:
fz40?نقل قول:
نمیدونم کدومه اما raw براش مهمه
و s200 علاوه بر اینکه خیلی خوش استیله, از لنزش خیلی تعریف میکنن
کیفیت عکساش به نظر من عالیه
اما hs10 هم برتری های خودشد داره
حالا باز با راهنمایی های شما و دادن نمونه عکسا به خودش ایشالله خرید خوبی بکنم و دست از دوربین من برداره :دی
سلام
از قمیت رم های Sandisk کسی خبر ندراه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
سلام دوستان یه دوربین خوب میخوام تا سقف 600 تومن ترجیحا بین 2 مارک نیکون یا کنن معرفی کنید ممنون
nikon coolpix p7000 و p500نقل قول:
canon g12
به نظر من اینا بهترینن
اما به سونی hx100 و پاناسونیک fz100 هم فکر کن
شما چه انتظاری داری و چه تیپ دوربینی میخوای؟
اگه نیازاتو بگی بهتر میشه کمک کرد
درود
من با توجه به صحبتها و راهنمایی دوستان در همین فروم تصمیم گرفتم sony hx100 بگیرم و منتظرم نمایندگی وارد کنه فقط از عزیزان برای محکم کاری تقاضا دارم اگه در همین رنج مدلهای بهتری پیشنهاد می کنند بفرمایند .
تا سقف 150 تومن چی پیشنهاد میکنید؟
برای مصارف عادی میخوام و میخوام ساده و خوب باشه.
یکی jv200 و av250 و jx350 از فوجی رو پیشنهاد کرده.
نظرتون چیه؟
در ضمن تو این مدتها نوشته: Sounds will not be recorded during optical zoom operation
من نمیفهمم یعنی زوم اپتیکال میکنی صدای جلو رفتن لنز نمیاد یا کلا موقع زوم صدای محیط رو ضبط نمیکنه؟
نقل قول:
بفرما
اینا رو یه نگاه بنداز
کد:http://tiny.cc/69gxt
کد:http://www.rayaneh.com/cat-144.aspx
ممنون ، ولی نمیدونم چرا تو هیچ کدوم مدل های خوبِ Sandisk نبود!! از قیمت اینا خبر داری؟ حالا هرکدوم که شد.نقل قول:
i
1- SanDiask Ultra II SDHC 16Gb (15Mb/s
2- SanDiask Ultra II SDHC 32Gb (15Mb/s
3- SanDiask Extrem SDHC 16Gb (30Mb/s
4-SanDiask Extrem Pro SDHC 16G (45Mb/s
اینجا قیمت ها حدودا ایناست. میخوام ببینم از اینجا بگیرم یا تهران؟ اگه زیاد فرقی نکنه ، چون مطمئنم اینجا اورجیناله ، همینجا سفارش میدم. ممنون
1- حدودا 24 یورو که فکر کنم بشه 40 تومن
2- حدودا 62 یورو که فکر کنم بشه 105 تومن
3- حدودا 30 یورو که فکر کنم بشه 51 تومن
4- حدودا 45 یورو که فکر کنم بشه 77 تومن
نه اماری ندارم ، متاسفانهنقل قول:
اما فکر کنم همون جا خرید کنید بهتره
دوربينهاي جديد معمولا پس از چه مدتي وارد بازار ايران ميشوند؟
مثلا SX40 كانن
متاسفانه 90 درصد بازار مموری تو ایران تقلبیه و موقع خرید باید خیلی مواظب باشید.نقل قول:
همونجا بخرید.لااقل مطمئن میشین که تقلبی نیست.
من بعد از یه مدتی که تحقیق کردم اومدم سراغ لنز Canon EF-S 18-200mm . ولی قیمت زیادش باعث میشه که یه نیم نگاهی هم به 2 لنز 18-55 & 55-250 کانن داشتم باشم
دوستان چه پیشنهادی میدین؟ آیا همین لنز رو انتخاب کنم یا 2 لنز فوق رو؟
شما روی حدود 1.5 یا 2 ماه آینده حساب کن که تو بازار زیاد بشهنقل قول:
شما الان دوربینتون چیه ؟؟؟نقل قول:
چه لنز هایی دارید ؟؟؟ بودجه تون چقدره ؟؟؟
اون 55-250 یه مدل جدید مال امسال هم داره (IS II) البته فکر نکنم الان توی بازار باشه بد نیست به فکر اون هم باشید
من فعلا قصد خرید یه 600D تا تا چند وقت دیگه دارم و تا اون مدت دارم جهت خرید لنز تحقیق می کنم.نقل قول:
شما الان دوربینتون چیه ؟؟؟
چه لنز هایی دارید ؟؟؟ بودجه تون چقدره ؟؟؟
اون 55-250 یه مدل جدید مال امسال هم داره (IS II) البته فکر نکنم الان توی بازار باشه بد نیست به فکر اون هم باشید
پس دو کار میشه کردنقل قول:
دوربین رو بدون لنز بخرید و بعد همون 18-200 رو بخرید
یا دوربین رو با لنز خودش 18-55 بخرید و بعد 55-250 قدیمی رو که حدود450 هست بخرید یا صبر کنید جدیده رو بخرید
سلام
من هفته پیش sx230 رو خریدم بچه ها
خیلی از کیفیت عکس و فیلمش راضیم،عالی،فقط همینو میتونم بگم،در مقایسه با 210 که قبل از این داشتم واقعا کیفیتش بالاتره
اما یه مشکل هست که بدجور داره اذیتم میکنه،باطریش :(:41:
بیشتر از 160 تا شات نمیده،میخوام 4 شنبه ببرم عوضش کنم،پیشنهاد دیگه ای دارین تا سقف 450-500 ؟
فقط خواهشا زود،عجله دارم
منتظر کمک و راهنمایی هاتون هستم :11: