نگفتم برو بازی کن.گفتم اجرا شد روی psp شما.نقل قول:
این سبکا بازی نمی کنم
مگه pspیت 5.03mhu نیست؟؟
نگفتم برو بازی کن.گفتم اجرا شد روی psp شما.نقل قول:
این سبکا بازی نمی کنم
مگه pspیت 5.03mhu نیست؟؟
به قول خودت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آخه وقتی نمی خوام بازی کنم چرا دانلود کنم :دی
آره 5.03mhu هست
نمیخواد دان کنی.نمیاد:31:نقل قول:
راستی مگه تو شمالی نبودی؟
آخه نوشته بودی می خانه
دوستمون گفت.. هواپیمایی جنگ جهانی...من خوشم اومد!نقل قول:
dirt هم بد نیست! اما اونجور که باید باشه نیست گرافیکش.صدا گذاریش ولی خیلی بده! اما گیم پلی خوبه.:46:
کسی می دونه بازی soul balibur نسخه بتا داشته و اگه داشته روی چه فرمویری اجرا می شده؟
اگه روی 5.03 اجرا می شده کسی می تونه فایل eboot.bin رو برای من بذاره؟
من بازیی که دانلود کردم خودش اجرا می شد و نیازی به تغییرات نداشتنقل قول:
میتونی از این استفاده کنی
بازی رو از کجا دانلود کردی؟کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4165099&postcount=9999
می خانه کدوم شهره؟!:دینقل قول:
می خانه یعنی باده خانه
دوستان یه سوال:کلا چیزی تحت عنوان بازی پی اس پی وجود داره تو مغازه ها؟هر جا رفتم همه جمع کردن!
شما الان دقیق مشکلت چی هست؟نقل قول:
وقتی مموری داخل psp هست دستگاه روشن نمیشه؟
اگه جواب مثبته مموری را به کامپیوتر وصل کن و فایل بازی را پاک کن.
درضمن شما از کدام روش برای اجرا کردن دموی mgs استفاده کردی؟
ویرایش:خداراشکر دیدم مشکلت حل شد.ببخشید دیر جواب دادم.خونه نبودم.
dirt 2 را بازی کردم بازی بدی نیست درسته گرفیک نداره اما همانطور که alierna عزیز گفت خوش دسته.ارزش یک بار بازی کردن را دارهنقل قول:
اما متاسفانه فقط روی فریمور 5.50gen-b اجرا میشه.
آره وجود داره یا umd هست که ارجینال قمتش هم بالاست و احتمالا مد نظرت نیست!!!نقل قول:
یا ایمیج بازی یا همون بازی کپی که روی DVD معمولا میزنن روی مموری هم میریزن
درباره جمع کردنش اطلاع ندارم
نت سرچ کنی واسه فروش خیلی زیاد پیدا میشه هم تکی هم به صورت پکیج و آرشیو
نقل قول:
IR Shell یه برنامست که کار اصلیش مدولاتور اینفرارد هست یعنی با این برنامه میتونین PSP رو به کنترل تلویزیون نبدیل کنین و کرم بریزین...البته این برنامه فقط برای PSP-100x (فت) هستش که پورت اینفرارد داره...این برنامه قابلیت انتقال هر نوع فایل (حتی بازیها) رو از طریق Wi-Fi داره و از این نظر تکه...ضمن اینکه یه File Manager و Music Player و... هم هست....
ضمناً میتونین این برنامه قابلیت شناسایی فایلهای rdf رو داره که باعث میشه امواج و فرکانسهای هر وسیله ای که با اینفرارد کار میکنه (TV - VCR - DVD ...) رو بتونبن Modulate کنین....
آخرین ورژنشم 5.0 (فکر کنم)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
This release is for PSP Slim & Lite only. It introduces an Advanced Multi-tasking feature which allows you to run 2 applications simultaneously and switch between them with a hot key. Of course, you can still multi-task these 2 apps together with iR Shell build-in functions.
اطلاعات بیشتر
کد:http://pinoypsp.com/index.php?topic=201319.msg1118431
من از همین روشی که تو بازیسنتر گفته بود رفتم اما.....:41:نقل قول:
خبر اول اینکه هنور ماتحت این خارجیها از اینکه UMD, PSP Go رو ساپورت نمیکنه تو حرارت شدیدی گرم و سوزانه!!
خبر دوم: کساییکه PSP Go خریدن و تو PSN اکانت ساختن میتونن تا 10 اکتبر Gran Turismo رو مجانی دانلود کنن (البته فقط برای اروپاییها) قیمت این بازی 39.99$
خبر سوم: فیرم ویر 6.10 روی PSP Go ... اول اینکه این قابلیت رو به Go میده که از طریق Bluetooth موبایل ( خود موبایل از طریق 3G یا Wi-Fi که این آخریش خود PSP میتونه خب!!) به اینترنت وصل بشه (میشه با GPRS هم وصل شد و بازی دانلود کرد اما خرجش میشه قیمت یه PSP Go)...دوم اینکه قابلیت جدیدی در XMB بنام SensMe داره که Playlist شما رو یر اساس حالت (Mood) شما بوجود میاره.(شاید مثلاً حالت شادی یا غم یا بی تفاوت یا ...)کد:http://play.tm/news/26900/gran-turismo-free-with-psp-go-for-10-days/
حبر چهارم:فروش بازی از PSN هم شروع شد.کساییکه PSP مدلهای قبلی رو دارن هم میتونن بازیها رو دانلود کنن(فکر کنم تو ایران استقبال بی نظیری بشه ازش!)کد:http://www.techradar.com/news/gaming/psp-go-gets-internet-tethering-639926
حدود قیمتهای بازیها:از 9.99$ (Prince of Persia Revelations) تا 39.99$ (Gran Turismo, Motorstorm: Arctic Edge)
هفت تا بازی Mini هم اضافه شده...
حبر پنجم:یه Review کامله از سایت arstechnica.com که چون 3 صفحه اس سعی میکنم سریع ترجمش کنم و بذارمشکد:http://content.usatoday.com/communities/gamehunters/post/2009/10/breaking-down-the-launch-games-for-pspgo/1
برای اجرا کردن دموی mgs باید یک سری تغییرات داخل flash 0 دستگاه انجام شود.که هر تغییری در flash 0 اگر طبق آموزش نباشه خطر ناک هست.نقل قول:
الان دقیقا چه بلایی سر pspیت افتاده؟مگه نگفتی درست شده؟
نه الان درست شده!دیگه عینه اولشه!نقل قول:
فقط بازی اجرا نمیشه!در صورتی که هر چی تو بازیسنتر گفته بود رو انجام دادم!عکس بازی میاد تو قسمت game اما وقتی داخلش میشم error میده!
دوستان این gt عجب گرافیکی داره!همین الان داشتم بازی می کردم!
تو کدوم قسمت باید برم تا قسمت story mode یا همون مراحل بازیه که تموم میشه؟!
توی اون قسمت بالایی سمت راست که عکس فرمون و مانع هست.نقل قول:
اسمش یادم نیست.:31:
همه مراحل رو مدال بیاری تموم میشه
این بازی soulCalibur رو هر کاری کردم اجرا نشد, فکر کنم دیگه باید منتظر فریم ویر جدیدتر باشم؟
جدی؟نقل قول:
بابا اونا که خیلی سخته!:41:
من 2 تاش رو رفتم اونم برنز و نقره!حتما باید طلا بیارم؟
راستی تو همین مراحل یک سری مراحل هست که یک جاده ی صافه و وقتی میرسم به خط پایان می نویسه باختید!در صورتی که من زود تر از زمان مشخص شده رسیدم به خط پایان!
چرا اینطوریه؟:13:
این singel play چیه؟من یک چند تاش رو رفتم!فکر کردم اصل بازی اونه!:5:
اجرا کردن بازی soulCalibur روی فریمور های قبلی که خیلی خیلی راحت هست.نقل قول:
شما از لینک ها و آموزشی که داخل پست زیر هست استفاده کن میتونی اجراش کنی.
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4149886&postcount=1956
از میون دوتا بازی ناروتو و پرسونا جدید کدومش قشنگتره؟
مطمئنا ناروتو جالبه ولی پرسونا رو نمیدونم.
گران توریسمو هم در حال دانلوده....ببینم این گران توریسمو گرافیکش در حد نید فور اسپید شیفت هست؟!واقعا اون همه ماشین داره؟!
گرافیک GT که خیلی بالاتر از شیفته!نقل قول:
غیر از اون ماشین رقیب ها تو شیف عین اسباب بازی بود ولی اینجا طبیعیه!
دوستان تو GT چه طوری می تونم ماشینم رو اپگرید کنم؟
چه طوری میتونم همه ماشین ها رو با هم ببینم آخه روزانه عوض میشه ماشین ها!
ابن برای 5.50 gen-B نیست ؟نقل قول:
کسی GT رو روی 5.03mhu بازی کرده؟؟جواب میده؟
راستی مجتبی چرا آواتارات رو همیشه کج میذاری؟
من دانلود کردم ولی نتونستم بازی کنم:41:نقل قول:
یه کم صبر پیشه کن تا چند ساعت دیگه منتشر میشه:دینقل قول:
ابن برای 5.50 gen-B نیست ؟
من روی 5.50GEN_B اجرا کردم!چندین بار بدون اینکه بخواهم بازی کنم بخاطر دموی اولش اومدم تو بازی!خیلی دومش قشنگه!:5:نقل قول:
این قضیه ی آواتارم هم عادتمه!:8:
پس بیکاری:دینقل قول:
من روی 5.50GEN_B اجرا کردم!چندین بار بدون اینکه بخواهم بازی کنم بخاطر دموی اولش اومدم تو بازی!خیلی دومش قشنگه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شوخی میکنی؟مگه میشه!!!!!!!!من GT میخوامنقل قول:
من دانلود کردم ولی نتونستم بازی کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم میخوام :19::19:نقل قول:
ولی نمی شه:41:
سلام.. امروز یکم دست پر اومدم. اول یه برنامه ی خوب به اسم filer 6.2 که ورژن جدیدشه.. از اسفند به اینور نداده بود آپدیتی.اینم لینک دانلود:
[PHP]http://pspslimhacks.com/?dl_id=361[/PHP]
چند تا عکس کنار هم از psp go و psp 2000 روشن! اکثر عکسا کنار هم این 2 تا کنسول خاموش بودن.
تو این عکسا مشخص میشه که چقدر مانیتوره psp go کوچیکتره!!! اما خوب توی بازی نشون میده که همین کاری که سونی کرده چقدر کیفیت و رزلوشن بازی رو بهتر و شارپ تر نشون میده.
اما فکر نکنم کسایی که با psp بیشتر فیلم میبینن این مانیتور براشون جالب باشه!
اینم یه عکس دیگه:
از 16 گیگ فضای psp 14 گیگ فقط قابل استفادست.
یخوردش واسه فریموره یخورده هم که مثل همیشه کمتر از مقدار واقعیه!
:8:
سلام من با yoshihiro decrypter نتونستم dirt2 رو اجرا کنم آیا کسی اجراش کرده؟ولی motorstrom کار میکنه
نه با برنزم میتونی بری مرحله بعد فقط پولت کمه.نقل قول:
آخر اون جاده صافا یه محوته آبی هست باید جوری ترمز کنی که روی اون قسمت ماشین وایسه.
singel play ماله تمرین و جمع کردن پوله.
وقتی بازی کامل تموم شه فکر کنم بشه همه ماشینارو دید تو اون قسمتی که عکس کلیده(پیدا میکنی یا توضیح بدم)
حتما psp3000 داری یا این 2000 با مادربورد جدیدا! dirt واسه اینا نمیاد بعد از فیکس شدننقل قول:
دوستان irshell برای 5.50 هم ریلیز شده
کد:http://www.psp-hacks.com/2009/10/02/ir-shell-patch-for-5-50-gen-released/
برادر اینو باید چی کارش کرد ؟ پچ داره و اینها . یه توضیحی بدید اگر ممکن است .نقل قول:
چون خودم نمیتونم رو پی اس پیم نصب کنم :41:نقل قول:
بلد هم نیستم :31:
تو این مواقع یا یکی میاد که قبلا نصب کرده یا صبر میکنی تا برادر علی تشریف بیارن:31:
یه راه دیگه هم هست و اون اینکه برو خودم امتحان کنم ببینم چی میشه . فوقش بریک میکنیم دیگه که اونم 25 یورو میدی سونی برات درست میکنه :19:نقل قول:
25 یورو رو بده من تا بهت بگم چطوری نصب میشه :21: (ولی مشکل اینجاست که بلد نیستم:دی)نقل قول:
خودش که آموزش داده
محتوای مخفی: آموزش
بابا بریک و اینا نداره این ahman نویسنده ی برنامش آدم درستیه:31:
اما انگار این ورژن رو Yoshihiro یکم دستکاری کرده
مال ما که بریک شد ، بریم درستش کنیم ، فعلا نصبش نکنید بهترهنقل قول:
این بازی هایی رو که از psn دانلود می کنن چجوریه؟
یعنی یک فایل iso یا چیزی شبیه به اونه و میشه بعد از دانلود رو یه psp دیگه ریخت؟
بعد این بازی های psp go رو چطوری روش میریزن وقتی umd نداره؟
نقل قول:ها یاد گرفتم!دمت گرم!نقل قول:
واقعا بریک شد؟!نقل قول:
می خواستم برای پسر عموم نصب کنم
مثل اینکه شانس اوردم:دی