هرچي هست به كارت گرافيكت مربوطه. آخرين درايورش رو نصب كن. بهتره Gpu رو هم چك كنينقل قول:
Printable View
هرچي هست به كارت گرافيكت مربوطه. آخرين درايورش رو نصب كن. بهتره Gpu رو هم چك كنينقل قول:
منم با نظر آرام جون موافقم هر چی هست مربوط به گرافیکه:13:نقل قول:
من یکی که بهت پیشنهاد میکنم حتما داریور گرافیکت رو به روز کنی و البنه DX9 کامپیوترت هم ضرر نداره....
تا اونجا که من می دونم نسخه های 3dvd مشکل خاصی ندارند ولی اگه بازم مال شما هم می پره بیرون می تونید دانلود و یه تستی بکنید...نقل قول:
نقل قول:
مشخصات سیستم...?
من چند بار دانلود و تست کردم ولی بعد اینکه (احتمالا) صفحه ای باز میشه که پچ هایی که می خواد نصب بکنه پچی نیست و میگه مال شما اپدیت شده هستش از ویندوز سون تا ایکس پی و ...نقل قول:
بگم که من تو مرحله دو بازی گیر میکنه میپره بیرون
Phenom II X4 955نقل قول:
ATI 4850
4G DDR3 Dual Channel
MSI 770 C45 (M.B
احساس می کنم مشکل از DVD باشه اما چون DVD اوریجینال (Silver) هست و از جایی گرفتم که معمولا بدون مشکل هست خیلی بعید به نظر می رسه نظر شما چیه؟
نمی دونم شاید اصلا بازیت ناقصه!!!نقل قول:
تقریبا تموم کسانی که مشکل بیرون پریدن از بازی رو داشتند با این پچ مشکلشون حل شده...نمونه_ش خود من!!
سلام به همه برادران!:31:
من توي اجراي Gears of war مشكل دارم يه ارورر ميده در مورد run time و يك سري چيزا ميگه بعدم در مورد بازي ارورر ميده و كلا وارد بازي نميشه. كرك هم كردم . لطفا راهنمايي كنيد.:11:
چون تاریخ بازی تقریبا برای چند سال پیش ...شما هم که سیستمت خوبهنقل قول:
اگر در بازی های دیگر این ایراد رو نمیبینید مشکل از بازیه........
از جایی که گرفتی بگو برات تعویض کنه ......
حتی شرکت تکین هم باشه ممکنه بازیش ایراد داشته باشه.........
بحرحال اینا همه رایت شدند اورجینال شرکتش رو که نگرفتی....
به احتمال خیلی زیاد مشکل از کرک بازی هست. از سایتنقل قول:کرک بازی رو بگیرید و استفاده کنید احتمالا مشکل حل بشه.کد:www.gamecopyworld.com
تاریخ کامپیوتر رو 2007 یا 2008 کنید.نقل قول:
اخه من يه مشكلي دارم اين كه با اين كه هر كاري رو به فكرم ميرسيده انجام دادم ولي هر شب كه PC رو از بيخ خاموش ميكنم صبح يه صفحه مياد كه براي ادامه تنظيمات زماني رو 2002 ميكنه!:41:نقل قول:
بعد از اين كه 2008 عوض ميكنم تاريخ رو باز هم همين ارورر رو ميده.
سلام دوستان
من سیستمم
cpu phenom2 x4 945
vga ati 4670
ram 4gig ddr3
من رزیدنت اویل5 و بازی ماشین fuel رو نصب میکنم اما زمان اجرا هی میگه برنامه برای فیکس شدن نیاز به ریستارت داره که بازم بعد ریستارت این پیام میده و میگه فایل liv.dll شناسائی نمیشه
ممنون میشم کمکم کنین
احتمالا 1 برنامه نصب کردید که جلو شما رو میگیره یا شاید هم 1 ترجان.نقل قول:
فکر کنم ویندوز عوض کنید بهتر باشه.
شما باید برنامه windows live رو نصب کنید. احتمالا توی dvd بازی هست. ممکنه اسمش xlive باشه.نقل قول:
سلام دوستان
من سیستمم
cpu phenom2 x4 945
vga ati 4670
ram 4gig ddr3
من رزیدنت اویل5 و بازی ماشین fuel رو نصب میکنم اما زمان اجرا هی میگه برنامه برای فیکس شدن نیاز به ریستارت داره که بازم بعد ریستارت این پیام میده و میگه فایل liv.dll شناسائی نمیشه
ممنون میشم کمکم کنین
3 بار ويندوز عوض كردم و nod 32 اپديت شده هم دارم. ولي حتي باطري رو هم عوض كردم درست نشد كه نشد! حالا با اين وضع چيكار كنم؟نقل قول:
نقل قول:اگر بازی اصلا بالا نمیاد احتمال نیاز به کرک وجود داره ....نقل قول:
اما اگر در وسط بازی ارور میده بعید به نظر میرسه.........
بحرحال اگر با این کرک دوستمون مشکلت حل شد لطفا اینجا اعلام کن ما هم
یک چیزی این وسط یاد بگیریم....
عزیزم به نظرم ند 32 آشغال بنداز دور ...خیلی از ویروس ها رو نمیخونهنقل قول:
با کسپرسکی ویروس یابی کن اگه درست نشد ..... کسپرسکی اینترنت سکیوریتی....
بعدا ری استارت کن مشکلت حل میشه......
نه دوست من. خیلی از کرش کردن وسط بازی ها به کرک بر میگرده. مثلا من خودم 1 مشکل همینجوری با بازی titan quest داشتم که با 1 کرک از همون سایت مشکلم حل شد.نقل قول:
البته شاید مشکل دوستمون حل نشد. ولی یه فایل 4 مگی ارزش امتحان داره.
یا مثلا نمونه دیگه اینجور مشکلات بازی mirror edge بود که با رسیدن به آسانسور بازی کرش میکرد و با 1 کرک جدید درست میشد.
موفق باشی.
ساعت سيستمت رو با ساعت ويندوز مقايسه كن. توي cmd تايپ كن:نقل قول:
time /t
اين ساعت رو با ساعت توي taskbar مقايسه كن
اگه اين دوتا تفاوت داشته باشن مشكل ميتونه از باتري باشه
اين كار ممكنه مشكلو حل كنه:
cmd رو باز كن:
Start> Run > cmd
توش اينا رو تايپ كن:
net stop w32time
w32tm /unregister
w32tm /register
net start w32time
بعد از نوشتن هرخط منتظر اعلام سيستم بمون بعد خط بعدي رو وارد كن
کسی جوابی نداره؟؟؟
سلام.
من بازی left 4 dead رو دانلود کردم. ولی بعد از نصب یه پنجره باز میشه به نام steam . که باید قبت نام کرد و به اینترنت وصل بود و ....
میخواستم بدونم راهی هست تا همین نسخه رو با پچی یا کرکی بشه بدون نیاز به وصل شدن به اینترنت بازی کرد؟
سلام. من یه لب تاپ سونی vaio -fw45gj دارم.
cpu: 2.53 core2due -3m
ram:4
vga: ati 4650 - 512 detected to 1.5
سیستم بالایی دارم و اکثر بازی ها maximum خیلی راحت اجرا میشه
ویندوز ویستا ultimate دارم.
وقتی بازی King Artur رو اجرا میکنم. روی صفحه splash ارور ران تایم میده.
[HTML]Visual c++ runtime error[/HTML]
مشکل در اجرای بازی "Left 4 Dead 2
وقتی وارد بازی می شم ارور میده :
steam is not running.you must start steam in order to play this game
نقل قول:دوستان این دی وی دی که من دارم برای شرکت T20Games هست و اصلا کرک هم نداره و خودش اتوران داره و اصلا داخلش هم یک فایل اجرایی بیشتر نیست.نقل قول:
بهرحال سعی می کنم اون کرک رو دانلود کنم و امتحانش کنم اما بعید به نظر می رسه چون بعد از رد کردن 63% از بازی دوتا دمو (کالین و نیکی) رو نشون داد ولی بقیشو نشون نمی ده. کرش کردن هم کم و بیش هست اما آزار دهنده نیست یعنی میشه بازی رو ادامه داد.
بهرحال از کمکها و نظراتتون ممنون.
اگه کرک جواب داد اعلام می کنم ولی خودم احتمالم خود دی وی دی هست.
سلام
من بازی کرایسیس رو روی وین سون 64 بیت نصب کردم ولی وقتی میزنم رو آیکون بازی که اجرا بشه یه دو ثانیه بعد ارور میده و این پیغام میادش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشخصات سیستمم :
ram 4 gig kingston
graphic gigabyte 1 gig 9400 Nvidia series
cpu : intel 9400 quad core
mother board : asus p5ql pro
سریالcall of duty 6 modern warfare 2 رو میخواستم.
ممنون میشم کمکم کنید.
سلام. خوب دوسته من معلومه که شما با برنامه ++microsoft visual c مشکل دارید. احتمالا برنامه رو توی dvd بازی گذاشتن.نقل قول:
توی dvd بازی به دنبال فایلی به اسم vcredist_x86.exe بگردید.
اگر هم نبود میتونید از سایت مایکرو سافت دانلود کنید.
اگه با این کار نکرد 2008 رو بگیرید. اگه باز هم کار نکرد بتای 2010 رو بگیرید.کد:http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=32BC1BEE-A3F9-4C13-9C99-220B62A191EE&displaylang=en
دوست من منظور من از کرش کردن چیز دیگست. شما فکر میکنید افت فریم و کند بودن بازی. رو من میگم کرش کردن. منظورم به وقتی بود که بازی نمیتونه اجرا بشه و میاد بیرون.نقل قول:
به هر حال تصمیم با خودتونه. من نمیگم 100% از کرک هست فقط میگم امتحانش ضرر نداره.
متاسفانه این مشکل خیلیاست. البته بعضی ها هم به هیچ مشکلی بر نمیخورن.نقل قول:
حتما آخرین آپدیت کارت گرافیکتون رو نصب کنید.
تغییر دادن compatibility (رایت کلیک کنید روی آیکون بازی و به تب compatibility برید و توی قسمت compatibility mode ویندوز های مختلف رو امتحان کنید. اول xp رو امتحان کن ) مشکل بعضیا اینجوری حل شده بود.
درخواست کرک سریال و پچ بازی ها :نقل قول:
سریالcall of duty 6 modern warfare 2 رو میخواستم.
ممنون میشم کمکم کنید.
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=156537&page=311
نقل قول:
من ویندوزمو عوض کنم درست میشه؟؟؟؟
اکس پی بریزم ممکنه باز بشه؟؟
به احتمال زیاد نباید مشکلی داشته باشید به جز اینکه ممکنه مشکلتون از کرک بازی باشه.نقل قول:
اول روش compatibility رو اجرا کنید اگه نشد پیشنهاد میکنم از 1 کرک جدید هم استفاده کنید. چون این ارور ممکنه به خراب بودن کرک هم برگرده. ولی کلا خیلیا با این بازی روی سون 64 بیت مشکل داشتن. در مرحله آخر تعویض ویندوز. . .
به این لینک برید:
فایل های با اسمکد:http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_crysis.shtml
Crysis v1.0 [MULTI5] Windows x64 Fixed EXE #2
و
Crysis v1.0 [MULTI5] Windows x64 Fixed EXE #1
و
Crysis v1.0 [MULTI5] Fixed EXE
رو میتونیدبگیرید و امتحان کنید.برای دانلود کردن باید روی شکل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کنید.
اگر باز هم نشد دیگه فکر کنم تعویض ویندوز آخرین راه باشه.:13:
سایت مایکروسافت اعلام کرده همه افردای که دچار این ارور شدندنقل قول:
یک فایل رپورت بسازند گزارش بدند...به احتمال زیاد نسخه های اولیه
ویندز 7 هم مثل نسخه های قبلی دچار حفره های مختلف نرم افزاری .....
تا احتمالا سرویس پک دوم این یکی هم روانه بازار بشه....
من به شما vista - sp2 64bit برای شرکت jb رو پیشنهاد میکنم ...
?؟? !!! ?؟? !!! ?؟? !!!نقل قول:
اووووووووووونقل قول:
سون رو نصب کردم درست شد فکر کنم اشتباهم از دایکت تکس بود .
تشکر بابت راهنماییتون :11::40:
سلام من دو تا مشكل دارم
اگه ميشه راهنماييم كنين
سلام من تو بازی damnation گیر کردم باید از یه دیوار بکشم بالا اما هر دکمه ای رو می زنم نمی پره عکس می زارم شاید کمک کردین هر کی بازی کرده می گه space رو بزن اما نمیپره
اینم عکس همون قسمت خواهش میکنم کمک کنید
__________________________________________________ ______________________کد:http://www.myup.ir/images/o08v233jxvzd8q16lrfq.jpg
من یک مشکل در اجرای بازی bio shock دارم.
بازی رو نصب کردم و حتی دایرکت ایکسی که همراش بود رو هم نصب کردم ولی موقع اجرا ین پیغام رو میده:
حتی روی لنیک هم کلیک کردم ولی جواب درستی اونجا نمیده و فقط میگه با یک ایمیل تماس بگیرن اگر مشکلی بوده.کد:http://www.---------------/thumb-F790_4B1AB656.jpg
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سوالتون رو باید توی تاپیک خود بازی بپرسید تا هرکی بازی کرده جواب بده.نقل قول:
من خودم بازی نکردم. ولی شما دکمه بالا یا w رو بگیر و space رو بزن. قاعدتا باید اینجوری باشه.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=246862&page=8
در مورد سوال دوم:
خوب برادر 1 عکس کوچیکتر میذاشتی :دی توی این سال اصلاح الگوی مصرف چرا اینقدر از فضای صفحه رو اشغال کردی؟؟؟ :دی
والا دورنمای عکس خیلی آشناست ولی یادم نیست چی بود. اگه میشه 1 عکس بزرگتر بذار
من بازی جنرال zero hour و پچ های مختلفی از جمله ریبورن 6 رو هم نصب کردم که موقع اجرا این ارور رو میده مشکل چیه؟
[quote=aghamajid1369;4463800]سلام. خوب دوسته من معلومه که شما با برنامه ++microsoft visual c مشکل دارید. احتمالا برنامه رو توی dvd بازی گذاشتن.
توی dvd بازی به دنبال فایلی به اسم vcredist_x86.exe بگردید.
اگر هم نبود میتونید از سایت مایکرو سافت دانلود کنید.
اگه با این کار نکرد 2008 رو بگیرید. اگه باز هم کار نکرد بتای 2010 رو بگیرید.کد:http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=32BC1BEE-A3F9-4C13-9C99-220B62A191EE&displaylang=en
عزیز ، از همه مدل های ++microsoft visual c استفاده کردم. 2008 و 2005 و vcredist_x86.exe همه ارور میده !
سلام
دوستان در NFS:UNDERCOVER در خیلی از مواقع بازی صحنه بسیار کند میشه
گرافیک 4670 و cpu E7500 و رم 4GB هست و در هیچ بازی این مشکل رو ندارم
نه منم منظورم همون بود تو پستای قبلیم که توضیح داده بودم با ارور don't send از بازی بیرون میاد ولی این اتفاق اونقدر زیاد نمی افته که نشه بازی رو ادامه داد.نقل قول:
بهرحال ممنون
سلام. من در بازی call of juarez v1.0 مشکل صدا دارم همه راح حلاشو هم رفتم ولی نشد که نشد!!!:13: لطفا راهنمایی کنید.
ممنون:41:
SAM>MAX
سلام خسته نباشید من بازی world in conflict soviet assault رو که 2 تا dvd هست رو دارم که dvd اول نسخه قبلی بازی هست و دومی نسخه الهاقی هست.
من dvd اول و دوم رو بدون مشکل نصب کردم ولی وقتی روی آیکن
بازی کلیک میکنم تصویر زیر ظاهر میشه
اما با کلیک روی
start game بازی اجرا میشود و در منوی بازی هم
world in conflict soviet assault
نوشته شده وحتی مرحله اول هم جدیده ولی بعد از تموم شدن مرحله اول مرحله بعدی و بعد از اون همون مراحل قدیمی نسخه اول هستن.
خیلی ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
ویندوزت چیهنقل قول:
ویندوزم ایکس پی هستش اما وقتی توی ویندوز سون اجرا می کنم، صداش میاد ولی وقتی میخواد کاراکتر بازی رو انتخاب کنه، از بازی خارج میشه!!؟:2:نقل قول:
!sam>max!
سلام.من کرک بازی left 4 dead 2 رو دانلود کردم وقتی بازی لود میشه بعدش از بازی میاد بیرون من باید چه کار کنم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]