نقل قول:
اگه اشتباه نکنم این مرحله رو خودم رفتم ، آره واقعا سخته ، این و مرحله ی بعدیش خیلی سخت بودن ، فکر می کنم توی این مرحله 4 تا هدف هستن ، دو تا ماشین ون ، یه دو چرخه و یه موتور سیکلت ، توی این مرحله نباید بی هوا شلیک کنی ، چون خودت منفجر میشی ، فقط باید به طرف هدف ها شلیک کنی ، نابود کردن دو تا هدف یعنی دو تا ماشین ون خیلی ساده ست ، چون یه شلیک که به طرف ماشینه کنی ، یارو پیاده میشه و زدنش خیلی آسونه ، با توجه به اینکه از نظر جایگیری اهداف دو تاشون نزدیک به هم هستن ، یکی شون نزدیک به اون دو تای دیگه و یکی شون دورتر از بقیه ، حالا دوچرخه ، دو چرخه چون کند رو هست ، زدنش زیاد دشوار نیست ، ولی موتور سیکلته کمی سخته ، نمیشه توی هوا زدش ، اول باید بیای پایین ، هروقت موتور پشت چراغ قرمز وایساد یه طوری واسا که هدف کاملا رو به روت باشه ، یا جلوش باش یا پشت سرش ، مواظب باش حتما همون دفعه ی اول بزنش ، چون اگه زنده از دستت در بره کارت خیلی سخت میشه ، اون وقت با سرعت زیاد حرکت می کنه و شاید دیگه دستت بهش نرسه ، وقتی کارت تموم شد برگرد همون پشت بومی که مرحله رو از اونجا شروع کردی ، دقیقا هم باید در همون red zone یا منطقه ی سرخ رنگی که روی پشت بوم هست بشینی نه یه وجب این ور تر نه یه وجت اون ور تر که کار سختیه ، راستی حواست به سوختت هم باشه که خیلی مهمه ، یادمه وقتی به منطقه ی قرمز رنگ رسیدم چیزی از سوختم باقی نمونده بود ، خیلی شانش آوردم ، ضمنا ، برای اینکه ماشین های عبوری اذیتت نکنن و توی دست و پات نباشن ، می تونی از کد THGLOJ هم استفاده کنی که خیابونا خلوت میشه ...