[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n02:32 یا 64 بیتی رو انتخاب کن و بعد رو Get Ubuntu 12 کلیک کن!نقل قول:
Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n02:32 یا 64 بیتی رو انتخاب کن و بعد رو Get Ubuntu 12 کلیک کن!نقل قول:
سلام چند باره سوال من یک هارد دارم xp روش نصبه می خوام لینوکس به جاش نصب کنم روش نصبش چگونه است :n10:
دوست عزیز توسعه دهنده های پارسیکس ایرانی هستند که سایتش هم هست ! اقای آلن باغومیان ! بعدشم این لینوکس به طور کلی به دور از اهداف جاسوسی هستش !
و اوبونتو رو علاوه بر انواع سایت های ایرانی میتونی از سایت اصلی اوبونتو به نشانی ubuntu.com دانلود کنید . ( سایت ایرانیش هم با پسوند ir هست ! )
سلام باتشکر از راهنمایی شما روش نصب این سیستم عامل جایی هست که برم ببینم لطفا راهنمایی کنیدنقل قول:
دقیقا میخواید چه طوری نصب کند ؟!نقل قول:
کناره xp نصب بشه یا کلا xp پاک شه لینوکس نصب شه ؟!
اگه میخوای به جاش نصب کنی که تو نصب ( با پارسیکس آشنا نیستم ولی مینت و اوبونتو اینجورین ) سه تا گزینه میاد نصب کناره ویندوز ، پارتیشن بندی دستی و فرمت کردن هارد و نصب لینوکس ! شما گزینه فرمت کردن هارد و نصب لینوکس رو انتخاب کن کارت راه میفته !
اگر میخوای xp پاک نشه و لینوکس رو کنارش نصب کنی که اول لینوکس رو لایو اجرا کن بعد با جی پارتد یکی از پارتیشن ها رو پا کن بعد به پارتیشن ها / و /home با فرمت ex4 بساز ! خواستی سواپ هم بسار یه مقدار هم برای درایو بوت ! ( در حده مگابایتی خیلی کم ) حالا برو تو ست آپ و به راحتی لینوکس رو نصب کن !
سوالی بود بفرما
منظورتون نصب پارسیکس هست ؟!نقل قول:
والا من بلد نیستم پارسیکس نصب کنم ولی در کل یه قالب یک شکل دارن !:n15:
تو تاپیکه طرفداراش تو همین انجمن می تونی بپرسی ! سایت رسمیش هم هست ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اونجا هم باید باشه !
مواظب باش هاردتو به فنا ندی ( اطلاعاتشو میگم):n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ! آموزش تصویری نصب Ubuntu!
منبع کتاب : پارس بوک
تایید میشه !:n09:
نصب لینوکس از ویندوز راحت تره ! ولی خیلی ها این مساله رو آسون میگیرن و اطلاعاتشون بر فنا میره ! خیلی باید مواظب باشی ! البته اگه درست کار رو انجام بدی جای نگرانی نیست !
روی لینوکس Mint میشه نرم افزارهایی از قبیل یاهو ، دانلود منیجر ، Burnaware و .. اینارو نصب کرد ؟!:n13:
خنده نداره که تازه کاریم دیگه!:n02:
اگر نسخه لینوکسی داشته باشن که بله میشه.نقل قول:
اگر هم نداشته باشن باید شانست را با Wine امتحان کنی. خود لینوکس دانلود منیجرهای نسبتا خوبی داره. منظورم گرافیکی ها هست.