برای من که همون 15 گیگ هست و تو برنامه ایرانسل من هم به تفکیک روزانه و شبانه نشون میده هم مقدار مصرف شده هم مقدار باقیماندهنقل قول:
Printable View
برای من که همون 15 گیگ هست و تو برنامه ایرانسل من هم به تفکیک روزانه و شبانه نشون میده هم مقدار مصرف شده هم مقدار باقیماندهنقل قول:
1.دوستانی که مودم td lte ایرانسل دارن لطفا تست کنن که میشه پورت باز کرد ( لطفا تست کنید نه اینکه بگید همچین گزینه ای وجود داره) توی سایت ایرانسل که نوشه قابلیت port frowarding داره. آخه برای خیلی از بازیا و برنامه های آنلاین باید پورت باز کرد مثله تانگل. اگه نشه پورت باز کرد با 4g ایرانسل هیچ تفاوتی نداره.
2.nat type چیه؟ این مودم ها دارن؟ توی بازی for honor فک کنم به خاطر همین نمی تونستم آنلاین بازی کنم. چون مودمم e3372 است.
1.دوستانی که مودم td lte ایرانسل دارن لطفا تست کنن که میشه پورت باز کرد
لطفا تست کنیدنه اینکه بگیدهمچین گزینه ای وجودداره توی سایت ایرانسل که نوشته قابلیتport forwarding دارهنقل قول:
لطفا تست کنیدنه اینکه بگیدهمچین گزینه ای وجوددارهنقل قول:
من وقتی زیاد مینویسم کامنتم گذاشته نمیشه. چرا؟نقل قول:
2. nat type چیه؟ ال تی ای nat type داره؟
درست حجم منم داره تموم میشه اما انقدر زیاد استفاده نکردم که زود داره تموم میشه واسه من زده پانزده گیگ و پنج گیگ شبانه اما حجمش واقعی نیست خالی بندیه انگار.. من از اینترنت سیم کارت هم استفاده میکردم تازه سر ماه یکی دو گیگ هم اضافه میاروردم از سه گیک..نقل قول:
فرستاده شده از SM-J710Fِ من با Tapatalk
اساتید اهل فننقل قول:
میشه آنتنهای سامانه تقویت کننده مودم usb وایمکس رو به مودم b5142 یا 2101 جهت تقویت آنتن وصل کرد؟(bm63anta-b)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان آیا این مودم TD-LTE (B-5142) آنلاک میشه؟
اگر آنلاک شد میشه ازش در مناطقی که تحت پوشش td-lte نیست با سیمکارت های معمولی 4G ازش استفاده کرد؟
ممنون میشم اگر کسی اطلاعات دقیقی داره یه توضیحاتی در این مورد بده.