خب حتما دی لینک ه چون چند کارست فرکانس های بیشتری رو ساپورت میکنه تجمیع فرکانس ها کار سخت تری ه
Printable View
خب حتما دی لینک ه چون چند کارست فرکانس های بیشتری رو ساپورت میکنه تجمیع فرکانس ها کار سخت تری ه
با ترنسلیت گوگل برونقل قول:
این منبع تمام کاستوم ها هست که البته لینک زیر برای 8372 هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان ی مودم جیبی خوب میخوام بین 300 تا 500 فقط میخوام عالی باشه . اکثرا 7350 معرفی کردن .!؟
سلام دوستان
- من یه E3372 دارم، الان تصمیم دارم یه E8273 بگیرم ولی نمیدونم نیاز هست یا نه (غیر از wifi چیز چشم گیری داره که ارزش هزینه کردن داشته باشه؟)
- لطفا بهترین رام برای E3372s-153 رو بگید
اینو زدم:
خوبه، یا آبدیت دیگه ای هم اومده؟نقل قول:
ممنون
من واقعاً موندم مبنای اتّصال مودم های آشغال هوآوی به یه دکل چیه؟
یه E3372 مزخرف دارم، به دکل با SINR حدود 20 dB وصل نمیشه، به دکل با SINR بین 5 تا 10 وصل میشه.
120 تومن دادم از این آنتن مستطیلیا خریدم، به یه دکل وصل میشه که SINRش صفره.
واقعاً علّت این گندکاری رو متوجّه نمیشم.
سلامنقل قول:
دوست عزیز باید از برنامه های جانبی که میشه فرکانس رو تغییر داد و همچنین مشخصات دکل رو دید استفاده کنی و انتنتو دقیقا وصل کنی به اون دکلی که میخوای . برای من دوتا دکل کنار هم رو پیدا میکرد که یکی sinr روی 17 بود اما نهایت سرعت در منجر 4 بود ولی دکل کناری sinr بین 8 تا 12 هست و سرعتم حدود 6 مگ هست .پس مبنا رو به نظر من سرعت دانلود در منجر در نظر بگیر و انتنتو تنظیم کن
نقل قول:
مودم جیبی شاطر موبایل رو باید تهیه کنید
مودم جیبی Alcatel-mw40v دست دوم پیدا کن بسیار خوبه.
تنظیمات مثل huawei نداره ولی محکم بدون قطعو وصلی کار میکنه. باتری 6 ساعت کار میکنه، میشه عوضش هم کرد
تو محلمون تا 60mb/s دانلود میده
ـ:n37::n37::n37::n37::n37::n37::n37::n37::n37::n3 7::n37::n37::n37::n37::n37:نقل قول:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
عزیزان این گزینه تو مودم b315برای چیه؟