خسته نباشی:n02: زرت و فرت! ولی باشگام میرم موندم اینا چه ربطی به هم داره!
چند کیلویی؟
Printable View
خسته نباشی:n02: زرت و فرت! ولی باشگام میرم موندم اینا چه ربطی به هم داره!
چند کیلویی؟
سلامت باشینقل قول:
آخرین باری که وزن کردم 2سال پیش بود 70 کیلو 102 گرم :n09:
مضخرفترین موزیکی که گوش کردی؟؟
موزیک که نمیشه گفت. یه موزیک ویدئوی به تمام معنا بیخود از بیخودترین فرد آمریکا یعنی Meghan Trainor
صبح که بیدار میشی، چی میزنی که روشن شی؟ :n08:
کامپیوتر جدا کامپیوتر صبح بیدار میشم دوقدم اون طرف تر پا کامپیوتر تا یه یک ساعت و بعد مخلفات و بعد صبحانه هم جایی وبیسکوئیت تا ظهر هم با خورده ریز زنده میمونم خخخخخنقل قول:
این دوست قبلی اجب سوتی دادا؟!؟!؟ یعنی روزه هم میگیره؟
قاعده ای بین مردم رایج است همیشه میگویند ان که معروف تر است بهتر است ان که طرفدار دارد بهتر است
اما شاید اشتباه میکنند بهترین در جای دیگر و چیز دیگر است بهترین را شما انتخاب میکنید
نقل قول:
منظور من از "چی میزنی"، "چی میخوری" نبوده که میگی اجب سوتی داد. اجب رو هم اشتباه نوشتی. "عجب" درسته نه "اجب"
چیزهای مورد علاقه نفر بعدی چیه؟
چی میزنی هم دستش گل گردن چی میخوری هست خخخخنقل قول:
خوب اشتباه کردم شما تاحالا غلط ننوشتی؟
من ؟موردعلاقه؟
من کلا همه چیز دوست دارم چیزایی که خوشم نیاد خیلی کمه در برابر دوست دارم ها
چند تا مثال که بگم کامپیوتر و گیر دادن البته به قصد مسخره بازی و طراحی گرافیک و بازی و فیزیک و بازی با ورق هر چیزی باشه البته هر چی که بیشتر بشه توش خندید اونو بیشتر دوست دارم دوچرخه سواری بین ماشینا مخصوصا تو ترافیک که اونا گیر کردن ما داریم با خیال راحت ار بیتشون میریم خیلی کیف داره دیگه کارای کار گاهی هم بدک نیست حال میکنم باهاش
سخت ترین کار دنیا؟
قاعده ای بین مردم رایج است همیشه میگویند ان که معروف تر است بهتر است ان که طرفدار دارد بهتر است
اما شاید اشتباه میکنند بهترین در جای دیگر و چیز دیگر است بهترین را شما انتخاب میکنید
تا حالا غلط ننوشتم. املای من همیشه بدون باز کردن لای کتاب فارسی در دوره دبستان 20 بود. استعداد ذاتی تو واژه های پارسی دارم.
سخت ترین کار دنیا "یافتن دوست واقعی" است.
فیلم ترسناک یا رزمی یا علمی تخیلی یا تاریخی یا جنگی یا عاشقانه یا کمدی؟
کمدی و تاریخی و علمینقل قول:
اسم مودم ت چیه ؟
آشغال لینک
بهترین فیلم و سریالی که دیدی؟
گویا خودمانیمو خودماننقل قول:
بهترین فیلم FIGHT CLUB
بهترین سریال Breaking Bad
چرا همچین زندگی چتی؟؟