من حجم دانلودم خیلی زیاده
به نظرتون بهترین راه کار ممکن برام چیه؟
چه سرویسی رو از چه شرکتی بگیرم؟
رشت استان گیلان
Printable View
من حجم دانلودم خیلی زیاده
به نظرتون بهترین راه کار ممکن برام چیه؟
چه سرویسی رو از چه شرکتی بگیرم؟
رشت استان گیلان
نقل قول:
200 گیگ رو مثال زدم
میشه بفرمایید که بالاترین سرویس نامحدود پارس آنلاین ( POL-2048-U+ ) رو اگه بگیریم توی 31 روز اگه 24 ساعته دانلود کنیم با توجه به سرعت هدیه تا یه حجمی و بعد کم شدن سرعت حداکثر چند گیگ میتونیم دانلود کنیم؟
نامحدود 2 تا 7 همراه اول 1000 تومننقل قول:
نگو کاشانی بگو آیت الله کاشانی صد در صد جواب میگیرینقل قول:
منظورم همون همراه اوله طرح نامحدود شبانش 2-7 با قیمت 1000 تومننقل قول:
خودت یا کسی که بشناسی تست کرده ببینه چجوریه؟ زمان دیال آپ که اوراکل یکی از بهترین سرویسها رو میدادنقل قول:
خودم تا 6 ماه پیش تو محل کار داشتم (بعدش محل کار من تغییر کرد وگرنه اونا هنوز دارن) و عالی بود. تو خونه منتظرم خط جدید وصل شه و روی اون بخرم. کلا شرکت چراغ خاموشیه و علاقه خاصی هم به یوزر کم مصرف خانگی نداره. این تایپکش تو پی سی ورلد هم داره خاک میخوره (معمولا سکوت علامت رضاست :n02:) : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
امروز یه اطلاعیه زدن تو سایتشون که اندکی نگران کنندست ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امتیاز باشگاه مشتزیان خریدازم
دوستان سلام
ببخشید این پارس آنلاین چه مرگشه
گاهی به یه سری از سایتا مثل همین سایت پی سی یا حتی گوگل وصل نمیشه
ولی تو همون لحظه به سایت alef.ir وصل میشه
حتی وقتی برای سایت پی سی پینگ می گیرم تایم اوت دارم
چیکار کنم برای رفع این مشکل البته کم پیش میاد ولی وقتی پیش بیاد اعصاب خورد میکنه
حالا برای حل این مشکل چیکار کنم؟
یه بار مودمو خاموش روشن کردم درست شد
یعنی با خاموش روشن کردن درست میشه؟!
اگه موقعی که پینگ میگیری IP سرور خارجی رو resolve میکنه پس مشکل DNS نیست و شما در وضعیت اینترانت داخل کشور قرار داشتی. احتمال داره تو اون لحظه لینک اینترنت بینالمللشون قطع یا دچار اختلال بوده که ممکنه به رنج IP اون لحظه برگرده و با روشن و خاموش کردن مودم و گرفتن IP جدید مشکل حل شده باشه. ممکنم هست اصلن ربطی به رنج IP نداشته و صرفن گذر زمان مشکل رو حل کرده باشه.نقل قول: