سلام خدمت دوستان
اگه ممکنه یک هدفون به من معرفی کنید. همین تازگی کریتیو آوروانا2 گرفته بودم که ترکید رفت :دی باید یکی دیگه بگیرم تو همون قیمتا... اصلا نمیدونم چه گزینه هایی الآن هست. نظر خودم روی سونی ex300 هست...
پیشاپیش ممنون :x
Printable View
سلام خدمت دوستان
اگه ممکنه یک هدفون به من معرفی کنید. همین تازگی کریتیو آوروانا2 گرفته بودم که ترکید رفت :دی باید یکی دیگه بگیرم تو همون قیمتا... اصلا نمیدونم چه گزینه هایی الآن هست. نظر خودم روی سونی ex300 هست...
پیشاپیش ممنون :x
نقل قول:
با سلام. من هم اوروانا 2 دارم. دو هفته است که خریدم. میشه بگید ایرفون شما چطوری خراب شد؟:18:
با تشکر
بله با دوست دخترم دعوام شد وحشی زورش به من نرسید هدفون رو کشیدش. از جایی که سیم به فیش متصل میشه خراب شد. الآن سمت چپی کلا صدا ازش در نمیاد :31:نقل قول:
راستی، کل جمهوری + کل پایتخت رو زیر پا نهادم. یک عدد ex300 یا ex85 پیدا نکردم :(
به علت تحریم های جدید محصولات سونی باید از سه کشور بگذره تا به ابران برسه و به صورت قاچاق وارد کشور بشه برای همین اجناس ارزون قیمت صرف نمیکنه که وارد کنند.نقل قول:
شما همینی که داخل علائدین میشدی اولین مغازه سمت چب کلی سونی این مدل هایی که گفتی با چند مدل دیگه تقلبی اش رو داره.
آقا خیلی چاکریم ها :11:نقل قول:
علاءالدین رو نرفتم راستش فکر نمیکردم اونجا داشته باشه...
راستی همین ex300 خوبه؟ پیشنهاد بهتری به ذهنتون نمیرسه؟
:40::40::40:
اقا ex300 پیدا کردی ما هم خبر کن
آقا شما همون نبودی 2هزار تا هدفون داشتی؟ :31: کوتاه نمیای تا کلکسیون جمع نکنی؟ :31: (شوخی)نقل قول:
چشم اگه دیدم حتما میگم :40::40:
میگم این هدفونهای beats چطوره؟ فکر کنم قیمتاش بهتر شده، تو پایتخت هم یک مغازه بود فقط اینا رو میفروخت :18:
[QUOTE=a.z.p.z;5947609]در تکمیل خواسته این دوست ارجمند بگویم:نقل قول:
کاربر گرامی جدید پی۳۰ورلد به زبان فارسی مینویسند ولی به خط لاتین (فینگلیش)!
خط رسمی و رایج فارسی در ایران و افغانستان و بیشتر خاورمیانه همین خطیست که من مینویسم. احتمالاً ایشان امکان فارسینویسی با خط فارسی خاورمیانهای را ندارند.
فینگلیش نوشتن باعث میشود بیشتر فارسیزبانان و فارسیدانانی که عادت به فینگلیش ندارند به دشواری بیفتند!
اگر کاربرانی در حال حاضر امکان درج حروف به خط اکثریت فارسینویسان را ندارند میتوانند از واژهپردازها و صفحه کلیدهای مجازی استفاده کنند، با جستجویی در اینترنت میتوانند چنین امکانی را پیدا کنند. یک نمونه در دسترس همه، همین گوگل فارسی است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک منبع درینباره:
البته میتوان با بکارگیری- با هم- امکان وژهپرداز گوگل و صفحهکلید مجازی گوگل سودجست.کد:http://farnet.ir/?p=2864
کد:http://docs.google.com/demo/edit?id=scAAA0fen5a0jPSKblBfqv6dg&hl=en&dt=spreadsheet#document
شاید نظر فینگلیشی این دوست حذف بشه! نوشته شون رو با استفاده از یک مبدل آنلاین تبدیل کردم؛ البته خیلی دقیق و خوب از کار در نمیاره ولی کار راه اندازه! به همین دلیل یکم ویرایشش کردم! از این لحاظ از دوستان پوزش میخواهم. اصل تبدیل رو هم گذاشتم که یه وقت سوء تفاهم نشه!
«سلام دوستان. من بر حسب اتفاق این تاپیک رو دیدم. من خودم خیلی وقت که در ستودیو ظبط صدا کار میکنمو امیدوارم که رهنمایی ای که میکنم به دردتون بخوره !کد:http://www.syavash.com/portal/pinglish2farsi/convertor-fa
به نظر من هعادفنه بس یکی از بهترین مارک های بازار ! حتما با خودتون میگین این مارک رو از کجا اوردم ! وقییتشاینه که این مارک آمریکایی از سونی و اینها هم قدیمیتر و همینطور حرفهای تر . اینم آدرس
سیتش : اورلهتپ[=\": و//. بس. کمو\"]. بس. کمورل[/]
اما من به شخصه اینو برا کاربر های مبتدی که میخوان فقط به موسیقی گوش بدان پیشنهاد نمیکنم چون قیمتشزیاده و تو ایران هم گیرتون نمیاد ! اما اگر گیر بیاد فقط آمریکایی داره و اصلا چینی نداره !
( برا اطمینان میتونین از کسی که ماشین نیسان مرنو یا مرکدس بنز سلر داره بپرسین ببینین سیستم پخششونچیه ! )
اما اگر یه هعادفنه عادی تا مرز 30 تومان میخاین من فیلیپس رو پیشنهاد میکنم! وقنم کیفیتش آلی و صدایخوبی در بین بقیهی هعادفنه ها داره ! بعد از فیلیپس , بازی از مارک های سونی خوب هستن. البته اینو هماضافه کنم که مارک های حرفهای سونی بعد از بس حرف دوم بازار رو میزنن و این که من گفتم که هعادفنه سونی بعد از فیلیپس خوبه منظورم هعادفنر های آماتورش هست ! باز هم اگه سوالی دارین و کمک میخاین بهمپیغام بدین تکمکتون کنم چون کلی هعادفنه های مختلف میشناسم و تو این کار حرفهای ام یه جورایی »
سلام دوستان. من بر حسب اتفاق این تاپیک رو دیدم. من خودم خیلی وقت که در استودیو ضبط صدا کار میکنم وامیدوارم که راهنمایی که میکنم به دردتون بخوره!
به نظر من هدفون "بس" یکی از بهترین مارکهای بازاره! حتماً با خودتون میگین این مارک رو از کجا آوردم! واقیعتش، این مارک آمریکایی از سونی و اینها، هم قدیمیتره و همین طور حرفهایتر. اینم آدرس
اما من به شخصه اینو برا کاربرهای مبتدی که میخوان فقط به موسیقی گوش بدن پیشنهاد نمیکنم چون قیمتش زیاده و تو ایران هم گیرتون نمیاد! اما اگر گیر بیاد فقط آمریکایی داره و اصلا چینی نداره!کد:http://www.bose.com
(برا اطمینان میتونین از کسی که ماشین نیسان مورانو یا مردس بنز اس.ال.آر داره بپرسین، ببینین سیستم پخششون چیه!)
اما اگر یه هدفون عادی تا مرز 30 تومان میخواین من فیلیپس رو پیشنهاد میکنم! واقعاً کیفیتش عالیه و صدای خوبی در بین بقیه هدفونها داره! بعد از فیلیپس، بازی از مارکهای سونی خوب هستن. البته اینو هم اضافه کنم که مارکهای حرفهای سونی بعد از "بس" حرف دوم بازار رو میزنن و این که من گفتم که هدفون سونی بعد از فیلیپس خوبه منظورم هدفونهای آماتوریشه! باز هم اگه سؤالی دارین و کمک میخواین بهم پیغام بدین تا کمکتون کنم چون کلی هدفونهای مختلف میشناسم و تو این کار حرفهایم یه جورایی.
عزیز شما از کجا خریدی ؟نقل قول:
با سلام. من هم اوروانا 2 دارم. دو هفته است که خریدم. میشه بگید ایرفون شما چطوری خراب شد؟
برای گوشیم یه هدفون میخوام بخرم.به نظرتون creative ep510 خوبه؟کلا کیفیت بی سیم با باسیم چقدر فرق می کنه در یک رنج قیمت؟
ممنون.