نسخه بلک باکس پچ کار نمبکنه و نسخه ریلودد بهتره چون پچ روی اون کار میکنه و اونایی که میگن کارت زیاد میده من کلا 2 تا اخراجی بیشتر نداشتم اینهمه بازی کردم شما باید تمرین کنی تو تکل زدن
Printable View
نسخه بلک باکس پچ کار نمبکنه و نسخه ریلودد بهتره چون پچ روی اون کار میکنه و اونایی که میگن کارت زیاد میده من کلا 2 تا اخراجی بیشتر نداشتم اینهمه بازی کردم شما باید تمرین کنی تو تکل زدن
دوستان پچ 2 رو نصب کردم این پیغام رو میده چکار کنم ؟
( نسخه بلک باکس )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
من با این که پچ 0.2 رو نصب کردم ولی باز مشکل کند شدن بازی موقع نزدیک شدن به دروازه ها وجود داره.آیا نمیشه این مشکل رو حل کرد.
برای سیستم من همه کانفیگ سخت افزاری رو زده good
ممنون و متشکر:n16:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من با این سیستم تقریبا معمولی تا حالا هیچ باگی ندیدم روی آخرین تنظیمات بدون هیچ افت فریمی دارم بازی می کنم ...
بازی خیلی خوب شده فقط بعضی چیز هاش مثل اینکه تو تک به تک ها مدافع مثل جت بهت می رسن زیاد جالب نیست و کاش اینجوری نبود !
من که از الان منتظر نسخه 2015 هستم :n02:
سلام دوستان ، من اینو رو لپ تاپ lenovo y510p نصبیدم ولی گرافیک اصلی رو نمیشناسه ، چیکار کنم؟
ویندوز 8 اینترپرایز 64 بیت.
خوب تو هم دکمه سرعت رو وقتی توپ زیر پات هستش تند تند بزن تا خودتو بکنی از مدافع اینجوری دیگه بهت نمیرسن :n01: هممون منتظر 2015 هستیم چون بارون که بیاد وسط باید از الان به فکر اپدیت سیستم بخصوص گرافیک باشیم چون واقعا میدونم روی سیستمهای معمولی خیلی افت فریم میگیره چون واقعا میخوان بارون تو بازی تاثیر داشته باشه نه اینکه یه افکت 200 کیلو بایتی بزارن دلمون خوش باشه :n01:نقل قول:
من شوتام رو advance هست
چرا پچ ها برای من کار نمیکنه.؟
اینجور مشکلات رو تو تاپیک مشکلات نصب و اجرا بپرسین به نظرم بهتره و زودتر دوستان جواب میدننقل قول:
من پچ 2 رو نصب نکردم ولی طبق پیام پچ ناقص نصب شده،آنتی ویروس رو غیر فعال کنین و از دوباره نصب کنین چون برای پچ 1 آنتی ویروس به فایل ها گیر میداد
سلام ، اقا من این my pes patch 1.2 رو دان کردم ، میخوام نصب کنم ، میگن انگار باید dlc هم نصبید ، حالا این dlc چیه ؟
کلا بگید چطور کامل نصبش کنم.