ما بیشتر عزیز دلم .....:40::40::40::10::40::40::40:نقل قول:
Printable View
ما بیشتر عزیز دلم .....:40::40::40::10::40::40::40:نقل قول:
نقل قول:
سلام سارينا جان.........
نه،اتفاقا من هر روز توي فروم هستم........:46:
ربطي به مسموميت نداشت.....
ما تو گور هم باشيم ديگه نميتونيم اينترنت و فروم ها و...... را بيخيال بشيم....:31:
معتاد شديم اسيدي:27:
ديگه شما دوستان كه جاي خود را داريد.....
همگي خوش باشيد
اتفاقا استاد سهراب بهم پیغام خصوصی زد گفت سارینا تو داری حیف میشی زودتر بمیر بیا اینور شاگرد خودم بشو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام دوست خوب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خوش آمدید ...امیدوارم ساعات خوبی را اینجا سپری کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام امین جاننقل قول:
جالب اینجاست که هر شب تو اخبار میگن آب مشکلی نداره بخورید فقط یکم بو میده اون هم رفع میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این پی سی ورلد که بدجور اعتیاد آوره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... البته من یکم ترک کردم
سارینا هستم یک مسافر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وای تو داری اینجا حروم میشی ...مگه استاد تو گور هم کامپیوتر داره یا لپ تاپ شخصی ؟؟:31:نقل قول:
واقعا تو سارینا سهراب سپهری دوم هستی ...:10:
تشویقات اینجانب
هو هو "سارینا سهراب" هو هو "سارینا سهراب"
سلام
من و پسر عموي مي خواهم با 7 ميليون تومان مغازه بزنيم
نظر مان گيم نت يا مغازه تايپي است
حالا به نظر شما كدام بهتره و كجا بزنيم
در ضمن قيمت دستگاههاي فتوكپي براي مغازه تايپ مي خواستم
اگر ميشه يكجا بگوييد كه مغازه خالي باشد
1 با فونت درشت ننویس. مگه اعلامیست؟
2 هر کدو از این سوالا برا خودشون کلی جای بررسی دارن که باد توی قسمتهای مربوطه مطرح بشن... بجز اون یکی که کحا بزنم.
جایی که رقابت کم باشه...پ.لتون هم برسه مغازه کرایه کنید...
نقل قول:
با 7 ميليون هيچ كدام از اين كار ها را نميتونيد راه بندازيد،چون شنا بايد هم پول رهن و پول اجناس و دستگاه ها و يا سيستم هاي مورد نياز را اول كار بدهيد كه اين ها بيشتر از 7 ميليون ميشه........
در مورد جا هم اگر سرمايتون جور بود ميتونستيد براي اين كار ها روي باغ درياچه حساب كنيد.........
سلام اصفهانیای گل
کسی اینجا تنیس باز نیست ؟
سلام به شما و همه بچه های گل تاپیکنقل قول:
من تنیس باز نیستم ولی عشق تنیسم بد جور !!
امان امان از دست این اساتید که با این امتحانات میان ترم بیچارمون کردن !! فردا امتحان دارم ... میروم جایز نیست من رفتم !!
نقل قول:
با اجازتون من هستم........:11:
پايه بازي هستي دادا؟؟؟؟؟:46:
بريم مشتاق واسه بازي