نقل قول:
حداقل روزنامه امروز صبح رو میخوندی :)
والا بازم من خبر های محکمی شنیدم از واریز بودجه و قطعی شدن موندن حاجی .
خوب چرا خوش گذرونی نکنه بنده خدا مگه دل نداره ؟!
:n02:
Printable View
نقل قول:
حداقل روزنامه امروز صبح رو میخوندی :)
والا بازم من خبر های محکمی شنیدم از واریز بودجه و قطعی شدن موندن حاجی .
خوب چرا خوش گذرونی نکنه بنده خدا مگه دل نداره ؟!
:n02:
سرژیک با مدیران استقلال به توافق رسید/ مطالبات تیموریان با پیش قراردادش پرداخت می شود
باشگاه استقلال طی روزهای اخیر تلاش زیادی برای جذب آندرانیک تیموریان کرده است.
تیموریان طی هفته های اخیر مد نظر ۲ باشگاه بزرگ پایتخت بود و حتی محمد رویانیان مدیر عامل پرسپولیس در اردوی تیم ملی در امارات با آندو مذاکره کرد که در نهایت به توافق نرسیدند،
مدیران استقلال طی روزهای اخیر با سرژیک تیموریان برادر آندو مذاکره کرده و به توافق نهایی هم رسیده اند و قرار است پس از بازی تیم ملی و کره جنوبی و حضور تیموریان در تهران مذاکرات نهایی شود.
طبق شنیده های ما آندو مبلغ ۲۰۰ میلیون تومان از استقلال طلب دارد که قرار است این مبلغ همراه با پیش قرارداد فصل جدید به این هافبک ملی پوش پرداخت شود
ابیته
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
من که از این خبر خوشحال نشدم و جواد نکونام رو به تیموریان ترجیح می دم . خدا کنه یا هردو باشن یا نکونامو نگه دارن:n27:
پژمان جدی جدی رفت؟!!!نقل قول:
چه کسی رو قراره بیاریم جاش؟!!
بدون اون که به مشکل بر میخوریم!!
آرش افشین اومدنی هست یا نه؟
محمد قاضی چطور؟!
آندرانیک؟!!!
راستی!جواد موند با این حساب؟!
بابا مورینیو هم نیاز به تعطیلات داره!!!نقل قول:
بعد از برگشتن جناب قلعه نوعی از خوشگذرونی هاشون تو آمریکا ، کانادا مشخص می شه.
چه برسه به امیر قلعه نویی !!!
آره خوب 7 سال زحمت کشید . کار درستی کرد که رفت از نظر من ، بالاخره توی این آمادگی حق داشت به فکر آینده خودش هم باشه !نقل قول:
به مشکل بر نمیخوریم ، دفاعمون قوی هستش .
آرش افشین قبلا گفته بود که اگر برهانی بمونه نمیاد ، اما مثل اینکه این اختلاف کنار گذاشته شد و اومدنی هست و توافقات انجام شده .
آندرانیک هم فعلا روی استندبای هستش و در حال مذاکره با استقلال ، احتمال اومدنش زیاده و تا فردا پس فردا معلوم میشه .
جواد هم مونده بود ، یه دفعه ای نمیدونم چطو شد فاز تراکتور برداشت! ولی بعید میدونم حاجی بذاره بره..
در ضمن ،
توی دفاع این فصل طالبی و عقیلی رو داریم .
قاضی هم به توافق رسید .
اتفاقا خبر ها رو خیلی هم خوب دنبال می کنم.ولی به هیچ عنوان به تیتر های چرت و پرت روزنامه ها اصلا توجه نمی کنم.نقل قول:
نه دوست استقلالی خبر ها همش دروغ بود دروغ که نه راست بود ولی فقط ابلاغیه و امضای وزیر گرفته شده بود و هیچ پولی واری نشده بود.
نقل قول:آقای قلعه نوعی خیلی زحمت کشید قبول................نقل قول:
ولی وظیفشون بود که برای تمرینات استقلال حاضر باشند ولی هیچ..انگار نه انگار الان تمام تیم ها تمریناتشون رو شروع کردن ولی مربی ما تو تورنتو داره با این و اون عکس می اندازه.
قرار بود شنبه جلسه باشه ولی به خاطر ایشون شد یک شنبه بعدش هم گفتن که بلیط گیر نیاورده و فعلا تو آمریکا می مونه........
بعدشم که تمام بازیکن ها ورودی و بازیکن های خروجی و همچنین تمدیدی ها پس از حضور ایشون مشخص می شه که ایشون هم نیستن.
تا بخوان صحبت بکنن و کارهای مربوطه انجام بگیره مدت ها طول می کشه و مطمئنا این هفته و حتی هفته آینده هم تمرین شروع نمی شه.
به هر حال یه جورایی دور آسیا رو باید خط بکشیم مگر اینکه یه ذره شانس داشته باشیم و قرعمون به تیم های شرقی نخوره تا بتونیم یه کارایی بکنیم.
موفق باشید.
نگراني بدنساز استقلال از وضعيت بدني بازيکنان
امير حاج قاسم ميگويد وضعيت فعلي بازيکنان استقلال قطعا در طول فصل به اين تيم آسيب ميزند.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بدنساز استقلال با ابراز نگراني از وضعيت آبيپوشان براي فصل بعد در اين باره گفت: وضعيت فعلي بازيکنان استقلال به طور قطع در طول فصل به استقلال آسيب ميزند. زمان بسيار کوتاه است و من واقعا نميدانم شروع به کار تيم چه زماني خواهد بود. واقعا نميدانم تيم را چه زماني به سمت فشار بدني ببرم و چه زماني به مسائل مربوط به افت بدني دنبال کنم. اين مسائل در ميزان آسيب ديدگي احتمالي بازيکنان استقلال در طول فصل بسيار تاثيرگذار خواهد بود.
او در ادامه افزود: بهترين زمان براي بدنسازي 6 تا 8 هفته پيش از آغاز رقابتهاست. متاسفانه ما تنها 3 هفته تا آغاز رقابتها فرصت داريم و در نظر داشته باشيد يک هفته آن هم به خاطر بازي پايان هفته بايد با کاهش بدنسازي بافشار همراه باشد. يعني ما تنها دو هفته بدنسازي ميتوانيم بکنيم که اصلا کافي نيست.
بدنساز استقلال در پايان با ابراز اميدواري نسبت به حل مشکلات استقلال اظهار کرد: از مسئولان ميخواهم به داد استقلال برسند. حيف است تيمي که در بين 8 تيم آسيايي قرار دارد دچار چنين وضعيتي شود. براي من به عنوان مربي بدنساز استقلال آنچه که اهميت دارد نداشتن بازيکن آسيب ديده در طول فصل است، اما با اين روند خطرات زيادي بازيکنان استقلال را در طول فصل تهديد ميکند و شايد اين مسئله به تيم هم لطمات زيادي وارد کند.
Isna
بچه ها اینقدر بد به دلتون راه ندید بابا وقتی میایم این تاپیک تمام غمای عالم میاد تو دلمون:n02:
نگران چی هستید ؟ بازیکنای ما هیچ کدوم به جز بائو و آرزه از تیم خارج نشدن . بقیه بازیکنا هم اصلا حرفی از هیچ تیمی نزدن به غیر از حمودی که از سپاهان حرف میزنه بقیه اصلا مذاکره با جایی نکردن !!
بعدشم آدم یا یه چیزیو قبول داره یا نداره . وقتی قلعه نوعی میاد پر افتخارترین مربیه لیگ برتر معرفی میشه میگین آقا کارش حرف نداره بهش ایمان داریم امیدواریم قرار داد مادام العمر با ما تمدید کنه !! وقتی بدبخت یه هفته میره مسافرت دیگه حالا میشه مربیه بی لیاقت و ناکاربلد و غیر حرفه ای !!
من به قلعه نوعی فتح الله زاده و فرهاد مجیدی ایمان دارم . تا وقتی قلعه نوعی سرمربیه تیمه خودش بهتر میدونه چه تیمی ببنده و کی تمرینات رو شروع کنه تا تیم رو برای قهرمانی فصل بعد ببنده فکر نکنم لازم باشه ما بخوایم بهش برنامه ریزی یاد بدیم !!!!!! تا وقتی حاج فتل سرمربیه تیمه از جون مایع میذاره و بازیکنای قلعه نوعی رو تامین میکنه و تا وقتی هفت مقدس کاپیتان تیمه امید توی دل تمام هوادارا بازیکنا و کادر فنی هست ! پس فاز منفی ندید تا چیزی مشخص نشده
فرهاد , امیر خان .... استقلال قهرمان
قلعهنويي درخواست نکونام را رد کرد
اظهارنظر سرمربي استقلال در خصوص كاپيتان تيم ملي به شايعه جدايي وي از استقلال دامن زد.
جام ورزشي؛ جواد نکونام قبل از ترک تهران به همراه کاروان تيمملي گفتگويي با معاون استقلال داشت و در مورد تمديد قراردادش به مذاکره پرداخت.
هافبک مليپوش آبيپوشان که طي روزهاي گذشته شايعه حضورش در ليگ قطر به گوش ميرسيد از سوي ديگر با پيشنهادهايي از ليگ ايران مواجه شده است و گفته ميشود تراکتورسازي تبريز اصليترين خواهان کاپيتان تيمملي است و با حضور کريمي در جمع تبريزيها احتمال پيوستن نکونام به اين تيم نيز افزايش يافته است. از همين رو مسئولان استقلال تلاش کردند تا زودتر از ساير تيمها رضايت جواد را براي آبيپوشان ماندن جلب کنند.
نکونام طي گفتگويي که با معاون باشگاه داشت به اين نکته اشاره کرد که پس از بازي تيمملي مقابل کره جنوبي، قبل از اينکه جلسهاي با مسئولان ديگر تيمهاي خواهانش داشته باشد، نشستي با قلعهنويي خواهد داشت تا پس از بحث و گفتگو تصميم نهايي خود را اتخاذ کند. ديروز وقتي قلعهنويي تلفني پيگير نقل و انتقالات استقلال شد، معاون باشگاه به او اطلاع داد که نکونام مشکلي براي تمديد قرارداد ندارد و گفته که فقط قبل از آبيپوش شدن دوباره جلسهاي با سرمربي ميگذارد.
امير قلعهنويي هم به معاون باشگاه گفت که چه نيازي به جلسه گذاشتن با من است؟ نکونام اگر ميخواهد قراردادش را تمديد کند برود با مسئولان باشگاه نشست بگذارد و آنها هم نظرات را به من منتقل ميکنند.
اين اظهارنظر قلعهنويي به شايعه جدايي جواد از استقلال دامن زد به طوري که وقتي ديروز با معاون باشگاه صحبت کرديم در حالي که قبلا با جديت از ماندن هافبک دفاعي آبيپوشان ميگفت اين بار به اين موضوع اشاره داشت که شرايط نکونام براي آبيپوش ماندن مبهم است.