درودنقل قول:
امسی سافت را تست کنید اگر راضی بودید (30 روز آزمایشی) بک لایسنس هدیه (3 ماهه) به شما می دهیم.
درودنقل قول:
امسی سافت را تست کنید اگر راضی بودید (30 روز آزمایشی) بک لایسنس هدیه (3 ماهه) به شما می دهیم.
من خودم از امسی سافت استفاده می کنم و تاثیر چندانی رو سیستمم نداشته.تو تاپیک کومودو فکر کنم مطالب متنوع و خوبی هستنقل قول:
یه سوال
نود32دارم اینترنت سکوریتی نسخه7
درکنارش میخوام یه انتی ویروس رایگان داشته باشم چی پیشنهاد میدین؟
اصلا میشه؟
تداخل منظورمه
منظورتون از قدیمی شدن چیه ؟ اگر قدرتش منظورتون هست که ورژن به ورژن بهتر شده و در تست های تخصصی نمره های بهتری گرفته.نقل قول:
منظورتون ولی اگر ایجاد یه تنوع بود میتونید آنتی های دیگه رو هم امتحان کنید. ولی به عنوان آنتی ویروس ساده که گفتید همون Eset گزینه خوبیه.
نمیشه و تداخل داره، چون اینترنت سکیوریتی خودش آنتی ویروس هم داره.نقل قول:
میتونید از برنامه های مکمل که بهترینش Malwarebytes anti Malware هست به عنوان اسکنر و بدون فعال کردن گاردش استفاده کنید.
کومودو انتی ویروسش رو نصب کنم خوبه؟نقل قول:
اصلا شما از انتی ویروسا بدون فایروالشون چی رو پیشنهاد میدین؟
نظرتون راجب این امتیازدهی چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بر اساس یه نظر سنجی کاربران آنتی ویروس ها کمترین اعتماد رو به این سایت دارندنقل قول:
تازه سایت های مشهوری مثل av-test و av-comparatives هم اعتبارشون زیر سواله چه برسه به این سایت
بچه ها من دیروز وقتی کلید کاسپرم تمام شد بعد از 7 سال استفاده از کاسپر بخاطر مسئله کلید ورژن 2014 کوچ کردم به نورتون
میخواستم بگم کسی که تجربه 7 سال کاسپر رو داره بگم که این نورتون واقعا بی همتاست
اصلا انگار روی سیستم نصب نیست..بطور چشمگیری سرعت سیستم من بعد از پاک کردم کاسپر و نصب نورتون بالا رفته
فقط 3 ثانبه بعد از شروع ویندوز بالا میات
به کرک گیر میده ولی راحت میشه بازگرداند
اپدیتهاش روزی 2 مگه بوده این دو روز نصب کردم
کلید هم راحت گیر میات و برای من 174 روز فعال شد
فایروالش خیلی خوبه ولی به پای کاسپر نمیرسه
البته از نظر ویروس یابی باید مدتی بگذزه ببینم و اقعا مثل کاسپر هست
البته من در این 7 سال حتی یکبار هم ویروسی نشدم که از کاسپر استفاده میکردم
نقل قول:Emsisoft Internet Security Pack ؟؟نقل قول:
دادا به منم میدی؟نقل قول:
من در کنار نود32 امسی نصب کردم