آیا هیچ راهی برای موارد مشابه هم نمیتونید پیدا و بهمون معرفی کنید
Printable View
آیا هیچ راهی برای موارد مشابه هم نمیتونید پیدا و بهمون معرفی کنید
سلام
میخواستم بدونم این مدل LA40C585J1RSHD دیجیتال داره یا نه؟ واینکه DLNA داره یا نه؟
کلا تو منو مخفیش چیز بدرد بخوری هست وارد بشم یا نه؟
دوست عزیزنقل قول:
خیر دیجیتال ندارد در منوی مخفی چیزی که به کارتان بیاید وجود ندارد و بی خود وارد و آن را دستکاری نکنید
سلام دوستان من تلویزیونم بعد از رسیت فاکتوری کردن تنظیمات رنگش به هم خورد و صفحه اون وارونه شد اگه می تونید راهنمای کنید تا دو باره درستش کنم وارد منوی مخفی شده بودم برای این که تنظیمات دیجیتال تویش
تا تشکر از دوستان
سلام تصویر وارونه رو درست کردم اگه میشه بگید ایا این مدلsamsung سری 5 la40c530f1rxzn دیجیتال تیونر داره
دوست عزیزنقل قول:
خیر این مدل دیجیتال ندارد تلویزیونتان را دستکاری نکنید که موجب خسارت شدید خواهید شد.
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیزنقل قول:
واقعا ممنونم
مشکل ساعت و تاریخ نلویزیونم حل شد
یه دنیا ممنون
سلام جناب متین پور عزیز. خواهش میکنم در مورد درخواست بنده اگر راهی پیدا کردید ما رو هم بی خبر نذارید. مطمئنم الان دیگه این سؤال تبدیل به نیاز روز خیلی از دوستان شده. اگه لطف کنید جوابش رو پیدا کنید جواب خیلی ها رو دادید.خواهش میکنم حتی اگه خودتون هم نمی دونید از همکاراتون بپرسید. بالأخره این هم مثل قفل منوی مخفی سامسونگ باید یه راه حلی داشته باشه...
دوست عزیزنقل قول:
مدل تلویزیون را اعلام تا بررسی شود.
آقای متین پور خواهش میکنم درخواست بنده رو بی جواب نذارید. اگر بهایی هم داشته باشه حاضرم بپردازم. مطمئنم که حل این مسئله غیر ممکن نیست. میشه لطف کنید الان که تو انجمن تشریف دارید پاسخ امید وار کننده ای به بنده بدید تا منتظر خبر بعدیتون بمونم.