توری پس از مدتی کارکرد و به دلیل سایس نیاز به تعویض دارند،
Printable View
توری پس از مدتی کارکرد و به دلیل سایس نیاز به تعویض دارند،
با اين قيمتنقل قول:
سلامنقل قول:
چرب بودنِ داخل توری باعث چند برابر شدن عمرش میشه
باید حداقل دو سه روز یک باز با گوش پاک کن و روغن زیتون چرب بشه و هفته ای یک بار هم با مخلوط آب ولرم و مایع ظرفشوئی شسته بشه و بعد از خشک شدن , تمام قسمتهای متحرک و داخل توری چرب بشه
گارانتی 10 ساله میدم برای توری بشرطی که توری روی چیز سخت فشار داده نشه
برعكس من خودم خيلي مواظب بودم
روغن حالا نه زيتون ولي روغن چرخ ميزدن
اصلا نفهميدم كي سوراخ شده دست بچه ها بوده بازم كم كم ٤ تا ٥ سال كار كرد فكر كنم
خيلي هم گران هست حالا اين دوست ما ذكر كرده ٥٠ دلار نميدونم كامل يا نه
ولي در كل خيلي نازك بود و مشخص با كار زياد امروز فردا بايد سوراخ بشه
قيمت نو و كامل ماشين من پس چند الان
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
دوست عزیز، این قیمت مربوط به تیغه و توری (فویل) در بازار امریکا بود، هرچند قیمت گذاری برحسب مناطق تفاوت دارد. توصیه من پرسیدن آن از نمایندگی خدمات پس از فروش است، ممکن است تنها توری نیاز به تعویض داشته باشد که هزینه شما کاهش می یابد. ضمن آنکه قیمت ga20 در حدود ۳۰۰ میباشد، بنابراین هنگام تصمیم گیری پاناسونیک از سری لمدش هم مد نظر داشته باشید.نقل قول:
ماشين بنده از نظر كيفيت خوبه ؟نقل قول:
ارزش هزينه كردن داره با توجه به اينكه ٧/٨ -١٠ سال كاركرده
از همين ماشين من الان موجود هست دوباره نو بگيرم خيلي راضيم
تصمیمش با خودت. سری لمدش پاناسونیک چندین سال است که امتحان خودشو پس داده، شما هم که از پاناسونیک راضی هستی. به خدمات پس از فروش مراجعه کن و برآورد قیمت داشته باش. اگه تیغه و باتری سالمه، نگهش دار و در غیر این صورت بر اساس هزینه، انتخاب کن، دوست عزیز
سلام
دوستان گرچه پاناسونیک چند سالی در بازار ایران هست اما قدمت براون خیلی بیشتر از اونه براون مدتیه به دلیل تحریم به طور رسمی وارد نمیشه و بیشترش قاچاق بوده اما الان به تازگی به صورت رسمی وارد شده من به شخصه براون رو ترجیح میدم اصلاح نرمتر و با تحریک کمتری داره ضمن اینکه اگر به صفحه های اول همینجا مراجعه کنید میبینید که پاناسونیک ها مشکل تامین قطعات دارند و به نظرم متاسفانه شرکت گارانتی کننده اش بیشتر سیاست فروش رو داره تا خدمات پس از فروش و قطعات یدکی ریش تراش هاش گرونتر از براون هستند ضمن اینکه در ریش تراش پاناسونیک شما باید فویل و تیغه رو به صورت جدا بخرید اما در براون به دلیل طراحیش فویل و تیغه به هم متصل هستند وضمن اینکه لوازم یدکی ارزانتری نسبت به پاناسونیک دارند و حتی فویل ریش تراش های 20 سال پیش هم در خیابان جمهوری یافت میشوند ضمن اینکه به نظر شخصی بنده کیفیت ساخت براون بالاتره پاناسونیک بیشتر تبلیغات داره و خیلی روی دور موتورش مانو میده در حالی که دور موتور از حدی بیشتر اصلا نیاز نیست و بیشتر باعث تحریک پوست میشه بعضی از سایت های خارجی براون سری 7 و 9 رو با پاناسونیک lv95 مقایسه کردند و اکثرشون معتقدند براون اصلاح نرمتر و با تحریک کمتری داره به عقیده اینجانب براون یوزر فرند تر و انتخاب اقتصادی تریه
بعنوان کسی که هم از براون سری 5 استفاده کرده و هم از پاناسونیک lt20 باید بگم که اصلاح با پاناسونیک خیلی سریع تره ، خیلی بیشتر از ته میزنه و عین تیغ سفید میکنه و هم اینکه خیلی راحت میگیری زیر شیر اب میشوریش و تمیزش میکنی
ولی براون دور موتور پایینی داره و طول میکشه اصلاحش و به تمیزی پاناسونیک هم نمیزنه و چون از بالاتر میزنه فکر میکنی تحریک پذیریش کمتره و نرم تر میزنه
از لحاظ تامین قطعات که براون خیلی عالیه و همیشه قطعاتش در بازار هست و پاناسونیک رو حتما باید از آژند سرویس بگیری و بهمین خاطر قیمت بالاتری میده
من از پاناسونیک استفاده نکردم اما این که از ته میزنه رو شاید بشه قبول کرد البته من که الان 5 ساله از براون استفاده میکنم به نظرم تقریبا از ته میزنه البته در کل هیچ ماشینی به اندازه تیغ از ته نمیزنه اما احساسا میکنم پاناسونیک به خاطر همین نازک تر بودن تیغه هاشو بالاتر بودن دورش شاید تحریک بیشتری داشته باشه اینو فقط دوستانی که از هردو برند استفاده کردن میتونن نظر بدن اما از لحاظ تامین قطعات من شنیدم پاناسونیک زیاد اوضاعش خوب نیست و مدل ریش تراش یه کم قدیمی باشه پیدا نمیشه و چون هم لوازم یدکیش انحصاریه گاهی تا نصف قیمت بعضی از مدل هاش هزینه فویلشه و همچنین توجه داشته باشیم فویل و تیغه پاناسونیک رو باید جدا تهیه کنید اما در براون اینها یک قطعه هستند