حذف شود.....
Printable View
حذف شود.....
نقل قول:پاسخ ایشون اشتباهه. رتبه ی میانه با رتبه ی میانگین فرق داره.نقل قول:
رتیه ی میانه یعنی رتبه ی کسی که تعداد رتبه های کمتر و بیش تر از اون برابره. مثلا رتبه ی میانه ی رتبه های 223 و 1700 و 1708 و 4125 و 9825 ، رتبه ی 1708 هستش.
مچکرنقل قول:
اما من نفهمیدم چی گفتی برار :31:
میشه بهتر توضیح بدی؟:46:
یعنی رتبه های قبولی رو از کم به زیاد مرتب می کنن و رتبه ی وسطی، می شه رتبه ی میانه!نقل قول:
سلام
من الان گیج گیجم یکی کمکم کنه
الان میرم موسسه گزینه 2 و با این که خیلی تلاش میکنم بازم درصدام خوب نمیاد آخه خیلی ریاضی و فیزیکشو سخت میده
و فک میکنم یواش یواش واسم عادت شده که کلا درصدامو کم بزنم و تو کنکور واقعی با این که سوالاش ساده تر باشه بازم تو همون حال و هوا کم بزنم
سوالای قلم چی رو که میبینم خیلی ساده تر از گزینه 2 ه و من از این که اومدم گزینه 2 خیلی پشیمونم
به نظرتون من همین گزینه 2 رو ادامه بدم یا 3 مرحله بعدی رو قلم چی رو بدم و درصدای خوب بزنم و روحیم بره بالا ولی از تداخل و به هم ریختن برنامم میترسم.
آخه همه بچه های زپرتی کلاسمونم که میرن قلم چی با روحیه های بالا میان و میگن ریاضی اینقد زدم فیزیک اونقد زدم و حلشو میبرن.
اونوقت من که درسم مطعنم که ازو نا بهتره همیشه با یه روحیه ی خراب و کلنجار با خودم که چرا فیزیکو 20 درصد میزنم سرم پایینه.
قلم چی واسه 3 تا آزمون ثبت نام میکنه نه ؟ تکی نمیشه؟
50 هزار تومانه (سه جلسش)؟
نمیشه به جای یکی از بچه ها که مثلا مریض شده یه جلسشو بریم؟
سلام
من الان گیج گیجم یکی کمکم کنه
الان میرم موسسه گزینه 2 و با این که خیلی تلاش میکنم بازم درصدام خوب نمیاد آخه خیلی ریاضی و فیزیکشو سخت میده
و فک میکنم یواش یواش واسم عادت شده که کلا درصدامو کم بزنم و تو کنکور واقعی با این که سوالاش ساده تر باشه بازم تو همون حال و هوا کم بزنم
سوالای قلم چی رو که میبینم خیلی ساده تر از گزینه 2 ه و من از این که اومدم گزینه 2 خیلی پشیمونم:41::41:
به نظرتون من همین گزینه 2 رو ادامه بدم یا 3 مرحله بعدی رو قلم چی رو بدم و درصدای خوب بزنم و روحیم بره بالا ولی از تداخل و به هم ریختن برنامم میترسم.
آخه همه بچه های زپرتی کلاسمونم که میرن قلم چی با روحیه های بالا میان و میگن ریاضی اینقد زدم فیزیک اونقد زدم و حالشو میبرن.
اونوقت من که درسم مطعنم که ازونا بهتره همیشه با یه روحیه ی خراب و کلنجار با خودم که چرا فیزیکو 20 درصد میزنم سرم پایینه.
قلم چی واسه 3 تا آزمون ثبت نام میکنه نه ؟ تکی نمیشه؟:18:
50 هزار تومانه (سه جلسش)؟
نمیشه به جای یکی از بچه ها که مثلا مریض شده یه جلسشو بریم؟
حالا زد و رفتی قلم چی ترازتم خوب شد اون موقع با خودت کیگی : نه این آزمونش آسونه و گرنه من همونم !! اونوقت چی ؟؟نقل قول:
تکی فکر کنم بشه !! فی بازار دستم نیست :27::31:
یک سوال فنی برام پیش اومد
دوستان گفتن اگه 2 تا درس رو متوسط بزنیم بهتره تا یکی بالا یکی رو پایین
حالا فرض کنیم نمره کل 2 نفر توی کنکور کاملا یکسان هست یکی مثلا درس هارو یک در میون پایین بالا زده یکی همه رو متوسط
اون موقع چجوری به ضرر اون میشه که یک در میون بالا پایین زده ؟:20:
کلی نمیشه گفت.درس ها ضریب دارننقل قول:
فرقش اینه که مثلا یکی دوتا درس رو 80 زده دوتا هم 20 ( میانگین 50) ولی اون یکی هر 4تا درس رو مثلا 45نقل قول:
حالا با اینکه اولی میانگینش بالاتره اما نمره کل جفتشون برابره
البته با فرض اینکه ارزش هر چهار تا درس برابر باشه