والا ما که چیزه بدی این اواخر از تو ندیدیمنقل قول:
Printable View
والا ما که چیزه بدی این اواخر از تو ندیدیمنقل قول:
داشتم سریال the big bang theory رو نگاه میکردم یکی از بازیگرا داشت بازی انلاین میکرد
گفت afk یعنی : دور از کیبرد
به جان شما از هر کی توی بازی پرسیدم نمیدونست مخفف چیه :41: فقط میگفتین بدون حرکت ... مرده :31:
Away From Keyboard
از من می پرسیدی می گفتم.:10:نقل قول:
کیستی عزیز ؟نقل قول:
چه قدر ادم میتونه بد بخت و بیچاره باشه اخه ؟؟؟؟!!!!
4 تا نوب بدبخت احمق اومدن تو تی و فقط از توی این همه مپ یه مپ رو میتونن برن و اگه کال وتتشون جواب نداد این قدر کال وت میدن که تا همه f3 بزنن من امروز 4 بار شده بود که تا 20 ثانیه اخر مپ رفته بودم با یکی که این viktor reznov ....... این قدر کال وت داد تا مپ عوض شد این بازی برای همست نه این که 4 تا نوب بیان فقط یه مپ رو بازی کنن و بقیه هم باید اون مپ رو برن !!!!!!!! من خودم به خدا کمتر از 1هفته بازی رو یاد گرفتم این MoH.ss هم به خدا شاهده :دی طرف میگه من 4 ساله دارم تی بازی مینم اخه م.............. اه, چند روز دیگه مهر میشه من 2 ساعت تو روز به زور میتونم بازی کنم الان به جایه این خودم رو تخلیه کنم از این بازی باید عقده ای بشم از دست این وکتور م.... خوب کسی اجبار نکرده بهت که بازی کنی احمق
این مشکل دیرینه نیست و ویروسش تو همین تابستون وارد سرورای ایران شده تنها راهشم اینه یه سرور بزنی بعد ویروس هارو مجبور کنی برن تو سرور ه بعد تو اون سرور هم فقط مپ نوب ها رو بزاری ( sky net خوراک اصلی شونه )نقل قول:
همین
به همین سادگی به همین خوشمزگی پودر کیک yuri :11:
بزار ببینم علی رو میتونم راضی کنم که چنین کاری کنه :27:نقل قول:
yuri میخواستی wallpaper درست کنی منم کاراکترم رو گذاشتمنقل قول:
اینجا هم میزارمش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 11:21 PM ---------- Previous post was at 11:20 PM ----------
من که فردا پس فردا دانشگاهم شروع میشه و هم گروهی هم ندارم:19:نقل قول:
من که اسمم شد نخود!
اسمش جالبه خوشم میاد!:10:
ممنون از شما دوستان و استقبال خوبتون:40:!
جالبه که من با 110 تا پینگ Lag داشتم...چیه جریانش؟!:18:
اون که چیزی نیس من پینگم 90 ولی لگ دار م :دینقل قول: