سلام دوستان
پورت شدن اندرويد روي ويو تقريبا به پايان رسيده
و به زودي ميتونيد اندرويد رو روي ويو تجربه كنيد
اينم خبر يكي از كساني كه روي پروژه كار ميكنه
Android port nor FOTA H.a.c.k is finished.
So "normal" users like me have to wait
سلام دوستان
پورت شدن اندرويد روي ويو تقريبا به پايان رسيده
و به زودي ميتونيد اندرويد رو روي ويو تجربه كنيد
اينم خبر يكي از كساني كه روي پروژه كار ميكنه
Android port nor FOTA H.a.c.k is finished.
So "normal" users like me have to wait
با اینکه دلم نمیاد بادا رو از دست بدم ولی با این وضعیت فک میکنم اندرویید بهتر باشه.
سلام عزیزان میشه به سوالاتم پاسخ بدید
1-این گوشی با ضمانتنامه اصلی چنده ؟
2-made by samsung اصله یا made by chin
3-آیا زبان و کیبورد فارسی رو بدون نیاز به آپدیت ساپورت میکنه ؟
4-آیا gps رایگان و در ایران قابل استفادست ؟
5-خرابی چقدر داشته ؟
1.ديگه اين گوشي با ضمانتنامه اصلي وارد نميشه بدون گرانتي قيمتش 350 تومنهنقل قول:
2. فرقي با هم ندارند هر دوتا يكي اند فقط made in china تو چين زير نظر سامسونگ ساخته ميشه
3.بله ساپورت ميكنه
4.بله يه برنامه GPS جديد واسه بادا اومده و هك شده كه نقشه هاي ايران هم آفلاين ساپورت ميكنه
5.نميدونم
می شه اسم این برنامه GPS رو که -- شده بگی یا آدرس لینک دانلودش رو بزاری .نقل قول:
دوستان من این گوشی رو به یکی از دوستانم توصیه کردم بخره ... از اونطرف شنیدم این گوشی محدودیت تو ذخیره اس ام اس داره !!! درسته؟ این دوست من خوراکش اس ام اس بازی و ... است .
به هیچ عنوان محدودیت نداره ولی حافظه اس ام اس رو باید بزاری رو کارت حافظه .نقل قول:
اسمش Navitel Navigator 3.5.1 كه تو سامسونگ اپز موجوده ميتونيد دانلود كنيدنقل قول:
بعد از دانلود بايد شما گوشي رو در حالت Mass Storage به كامپيوتر وصل كنيد
و از لينك زير فايل رو دانلود كرده و فايل exe رو جايگزين فايل exe خود برنامه كنيد
و فايل txt رو هم تو قسمت data برنامه كپي كنيد
اين هم نقشه شهرهاي ايران براي Navitel Navigatorکد:https://rapidshare.com/#!download|734l34|461571136|bada_navitel_3_5_1.rar|2788|R~0
اين نقشه ها رو بايد در مموري كارت كپي كنيد
بعد به Setting > Maps مسير رفته فايل مورد نظر رو انتخاب كرده و گزينه Create atlas رو انتخاب كنيد.
کد:https://rapidshare.com/#!download|642l36|461577329|Iran_Routable_Map_2.7.0_For_Navitel_by_perfect.man.rar|29910|R~0
دوستان در این گوشی به جز حالت های از پیش تنظیم شده اکولیزر آیا امکان تنظیم دستی و دلخواه اکولیزرها هم وجود داره؟
کیفیت صدای پخش کننده موزیکش با هدست چطوره؟ در حد 5800 نوکیا هست؟
تنظیم دلخواه نداره ولی گزینه های (اپشن ها ) متعددی داره که میتونه به ایده ال شما نزدیک باشه .نقل قول:
از نظر کیفیت قابل قیاس با 5800 نیست . من که خیلی بیشتر پسندیدم:27: :8: