خیلی ها تو پست هاشون نوشتن 256 داریم، اما من تو سایت مبین نت دیدم که به کاربر خانگی بیشتر از 128 نمیدن.
چجوری باید 256 گرفت؟
Printable View
خیلی ها تو پست هاشون نوشتن 256 داریم، اما من تو سایت مبین نت دیدم که به کاربر خانگی بیشتر از 128 نمیدن.
چجوری باید 256 گرفت؟
آقا 128 رو تقسیم بر 8 کن میشه سرعتت یا مثلا 512 تقسیم بر 8 کن جوابش سرعتته که 1 کیلوبایتم اضافه نمیشه. کمم نمیشه ولی کیفیتش مخصوصا برای یک کانکشن افتضاحححنقل قول:
اونقدر بد شده بود که سایت اسپید تست هم کامل لود نمیشد و نتونستم تست بگیرم. سرعت دانلود 1 کانکشن زیر 10 بود. وبگردی هم از دیال آپ سخت تر بود.نقل قول:
اگر منظورتون از امنیت اینه که کاربران دیگه بتونند از سرویستون بدون اجازه استفاده کنند.به راحتی میتونید برای مودمتون و وای فای آن پسورد بگذارید.در ثانی من تا حالا چنین موردی نشنیدم.نقل قول:
نقل قول:
مودم رو شما میتونی هرجایی بهتر آنتن میده بذاری و به وسیله کابل شبکه ( که در هرسایزی میتونی تهیه کنی) به سیستم وصل کنی و استفاده کنی. اگر مودم وای فای بگیری که دیگه عالیه و احتیاج به کابل هم نیست
من 256 دارم از اهواز هم هستم راضی هستم اما به فکر 512 هم هستم همون 1بار مجوز بدی دیگه نمیخواد برای سرعت های بالاتر مجوز بدی
شما ها چرا از وایمکس استفاده میکنین !!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من رشت زندگی میکنم که تحت پوشش وایمکس هم هست ولی از سرویس ADSL استفاده میکنم چون سرویسی که من دارم فقط رو کاغذ ثبت نام 128 کیلوبیت هست ولی در واقع من تو خونه سرویس 1 مگابیت دارم و با سرعت 120 کیلوبایت بر ثانیه دانلود میکنم که تازه شبها از 1 تا 6 صبح رایگانه تازه ماهیانه 9500 تومان میدم :46:. به نظر من وایمکس اصلا نمیصرفه چون سرعت ها همه استاندارده ...
بخدا اگر بهمون adsl میدادن سمت وایمکس نمیرفتم بعد اون قضیه مربوط به خلوتی منتظقتون میشه که سرعت دانلودتون اینقدر خوبه. من 2 سال تو نوبت adsl بودم یا میگفتن پره یا میگفتن شما منتطقتون ویژست باید بری طرح 1 سالمون رو بگیری میشه خدادتومن میخوای ؟؟نقل قول:
بعد که وایمکس گرفتم بعد 2 ماه هی اس ام اس میاد که در منتظقه شما پورت خالی هست اقدام کنید. !!
دوست عزیز بیشتر کاربران وایمکس از جمله من به خاطر شرایط خط تلفن مثل PCM بودن و عوامل دیگه مجبور به انتخاب این سرویس شدن.نقل قول:
چند روزه واقعا افتضاح شده.منم به خاطر اینکه خونمون هنوز تلفن نداره وایمکس گرفتم.از دیروز رفتم دنبال خط تلفن. به محض گرفتن خط این وایمکس رو کنار میزارم.