دوست عزيز اين تاژيك جاي اين مباحث نيست...نقل قول:
بحث خود را در بخش متفرقه ادامه بديد... ممنون
---------- Post added at 09:51 AM ---------- Previous post was at 09:49 AM ----------
تنظيمات شيكه 2تا كامپيوتر رو انجام دادي؟نقل قول:
Printable View
دوست عزيز اين تاژيك جاي اين مباحث نيست...نقل قول:
بحث خود را در بخش متفرقه ادامه بديد... ممنون
---------- Post added at 09:51 AM ---------- Previous post was at 09:49 AM ----------
تنظيمات شيكه 2تا كامپيوتر رو انجام دادي؟نقل قول:
آره انجام دادم همه چی درسته ولی نمیدونم چرا لپ تاپ من این پیغامو میده؟نقل قول:
یعنی ممکنه مشکل از کارت شبکه باشه؟
میشه بفرمایید شما چه پستی تو سایت دارید که برای ما تعیین تکلیف میکنید ؟!نقل قول:
اتفاقاً جاش همین تاپیکه
دوست عزیز قصد بی احترامی به شمارو نداشتم...در ضمن دانستن قوانین وضوابط به داشتن تعداد پست های بسیار مربوط نمیشه....قوانین برای همه محترم است .همه آن را میدانندو آن را رعایت میکنند....شما باید قوانین هر انجمن را رعایت فرمایید.تعجب میکنم شما با تاریخ عضویت تقریبا 2سال پیش....نقل قول:
من هم به ضمن تاکیید به شما گفتم.اگر باعث شدم ناراحت بشید شما من را به بزرگواریه خودتون ببخشید.
موفق باشید دوست عزیز
دوست عزیز یکی از این 2تا کار به احتمال زیاد جواب میدن:نقل قول:
1-نصب ویندوز غیر از ویندوز فعلی خودتون(احتمالا ناقص است)
2-کارت شبکه تون رو آپدیت کنین
:40:دوست عزیز همه فایل هارو دانلود کردم همه آموزش هارو هم طبق گفته ی خودشون انجام دادم همه چی درست مثل گفته خودشون بود....ولی الان که play onlineرو میزنم نمیره....همش connect to...نقل قول:
20مین هم منتظر موندم ولی هیچی نشد...مشکل از کجاست؟
:40::11:
خواهش میکنمنقل قول:
منم فقط سوال کردم اگر از لحاظ تأکید گفتید دلسوزیتون برای سایت قابل تقدیره منتها منظورم از پست مقام و مسئولیت خاصتون بود یعنی آیا کاربر هستید یا مدیر
ولی دوست عزیز برای بحث درباره کالاف آنلاین فقط تو همین تاپیک میشه بحث کرد اگرم میگید تاپیکی اختصاصی بزنیم که انجمن به اندازه کافی خلوت شده و همین تاپیکم گاهی دو روز یه بار پست میخوره !
راجع به بدترین مپ خودم نظرم overgrown هست کلاً خاطره خوشی ازش ندارم :27:
یه سوالاتی(!!) هم از اساتید داشتم :
والا ما که هیچوقت دنبال تقلب نرفتیم ولی خیلی کنجکاوم درباره نحوه چیت زدن مطلع باشم یعنی اینم یه جور فایل اجراییه که وقتی اجراش میکنی مثلاً تیرها بهت نمیخوره و جا خالی میدیو این حرفا ؟ این چیتا پولیه یا تو وبلاگا میشه رایگانشو پیدا کرد کسی اصلاً تا حالا امتحانش کرده و شده کسی بزنه و بنش نکنن ؟؟؟
بعد به نظر دوستان ممکنه بعضی سرورا آیدی جعلی بسازنو خودکار بازی کنه ؟ مثلاً مثل یاهو باشه که در واقع با ربات بازی کنیم نه انسان ؟؟؟ :46:
:40:دوست عزیز من فکر کردم جای این سوال شما اینجا باشه(البته با عرض معذرت):نقل قول:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=280634[/HTML]
حالا که شما میگین اینجا جاشه من هم بدترین mapرو میگم:من اون مپ تانک رو اصلا دوست ندارم.(اسمش یادم نیست):40::11:
سلام من میخام mw2 با لن بازی کنم ولی وقتی تو کنسول بازی کانکت + آی پی رو وارد میکنم مینویسه
uknown cannected to ip دلیلش چیه تمام مراحل کار را هم در ست انجام دادم
کسی میتونه بهم کمک کنه؟ بابا دارم دق میکنم از بس تو کف mw2 موندم
---------- Post added at 02:18 AM ---------- Previous post was at 02:14 AM ----------
باید چکار کنم که به سرور وصل بشه و این پیغامو نده؟
خواهش میکنم خیلی فوری کمکم کنین ممنون میشم
---------- Post added at 02:23 AM ---------- Previous post was at 02:18 AM ----------
از شما هم منون بابت راهنمائی مشکل قبلیم ویندوزمو مجدد نصب کردم درست شد ولی حالا این یکی مشکلو چکارش کنم؟
---------- Post added at 02:26 AM ---------- Previous post was at 02:23 AM ----------
از شما هم منون بابت راهنمائی مشکل قبلیم ویندوزمو مجدد نصب کردم درست شد ولی حالا این یکی مشکلو چکارش کنم؟نقل قول:
دوست عزیز من همچین مشکلی رو ندیدم ولی احتمالا ipهرو کامپیوتر رو رست تعریف نکردین.نقل قول:
اگه نمیدونی چجوری اینکارو بکنی بهم بگو تا راهنماییت کنم.:40::11: