اینم برنامه ساخت والپیپر خدمت شمانقل قول:
در مورد فریمو هم هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم احتمالا هنوز آپدیت نداده واسشکد:http://chomikuj.pl/chomik1909/S5230WallpaperCreatorSetup.msi
هر وقت چیزی پیدا کردم براتون میزارم
Printable View
اینم برنامه ساخت والپیپر خدمت شمانقل قول:
در مورد فریمو هم هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم احتمالا هنوز آپدیت نداده واسشکد:http://chomikuj.pl/chomik1909/S5230WallpaperCreatorSetup.msi
هر وقت چیزی پیدا کردم براتون میزارم
همين الان يه مطلبي توي صفحه ي 93 اين تورا خوندم .:41: كلا مايوس شدم استار بگيرم :37: چون گفته شده بود pdf بالاي 15 mb رو error ميده ؟ :45:
من هم كه كارم كارم همش با pdf :17: ميخاستم فردا برم بگيرم اما .............
يكي از بچه ها راست ميگفت . هرچي پول بدي ......:37:
---------- Post added at 01:49 PM ---------- Previous post was at 01:45 PM ----------
راستي بچه ها اگه كسي گوشي مي شناسه كه قابليت هاي قبلي رو داره ( pdf و اينارو ... ) بيزحمت يه راهنمايي بكنه ما رو
متشكر از همه ----------- --------
عزیزان وبجت راحت نصب میشه .در ضمن یادمه بعضی از دوستان خوبم از حافظه کم این گوشی برای نصب بازی و برنامه رنج میبردن واسه همین جا داره یه خبر توپ بدم که با آپدیت فریمور این مشکل رفع میشه(فریمور جدید اومده)
درضمن روش نصب منوی فلاش رو هم اختراع کردم اما متاسفانه فعلا روی فریمور روسی این کار انجام پذیره
دوست من همه میدونن ویجت نصب میشه ولی روش نصب رو لازم دارن اگه میشه کامل توضیح بدین نه اینکه آره نصب میشه خوب نصب میشه راحت نصب میشه واز اینا:31:نقل قول:
اگه زحمتی نیست کامل نصبشو توضیح بده و بگو تو کدوم فریمورها نصب میشه تا استفاده کنیم ممنون:46:
G900 از سونی اریکسون. فکر کنم راست کار شما باشهنقل قول:
راستي بچه ها اگه كسي گوشي مي شناسه كه قابليت هاي قبلي رو داره ( pdf و اينارو ... ) بيزحمت يه راهنمايي بكنه ما رو
سلام دوستان
من یک گوشی 5233 دارم و فریمور اون s523AJPIE9 هستش.
می خواستم ببینم جدیدترین فریمور برای گوشی من چیه؟
لینک دانلود هم بدید ممنون میشم.
دوست من تازه ترین فریمور که فارسیو ساپورت میکنه S5233AJPIK3 هستش که مال نوامبر 2009 هستش و جدیدترین فریمور هم که فارسیو ساپورت نمیکنه S5233DQJC1 هستش که مال ماه می سال 2010 هستشنقل قول:
ولی در کل اگه فارسیو میخواین گزینه اولی واسه شما خوبه:27:
من یه نظری دارم. اگه میشد یه جوری اطلاعات رو توی پست اول وارد کرد خیلی خوب میشد. من نمیدونم پست اول رو کی زده و آیا هنوز هست یا نه! ( که بعید میدونم!) اگه بشه یکی بیاد و پست اول رو بتونه ادیت کنه خوب میشه.
مثلا آخرین فریمور ها که بچه ها هر روز میان میپرسن رو بگذاریم.
اشتباههایی که شده. انواع گوشی استار عکس و چیزای دیگه.!
البته اگه بشه...
خوب بیشتر بچه هایی که اومدن تازه وارد هستن و سخته این 270 صفحه رو بگردن واسه جوابشون!
من یه مشکل عجیب پیدا کردم. وقتی با گوشی عکس میگیرم یه سری فایل مزخرف رو مموری کارت ساخته میشه که قابل پاک شدن هم نیستن و کل حافظه مموری کارت رو پر میکنن. وقتی هم به کامپیوتر وصلش میکنم اونا رو نشون میده ولی نمیتونه پاک کنه و انگار که اصلا این فایلها وجود ندارن که بخواد پاکشون کنه.
وقتی هم تو لینوکس مموری کارت رو باز میکنم همین اتفاق میفت پس ویروس نیست. و تنها راهش اینه که چه تو ویندوز چه تو لینوکس فرمتش کنم. یه چیز جالب اینه که تو لینوکس سایز کل این فایلها رو 13 گیگ!!! میده در حالی که مموری من 4 گیگه.
شما چی فکر میکنید؟من خودم فکر میکنم مشکل از رم گوشیه. از اولش هم درست حسابی نبود و تو اتصال به کامپیوتر مشکل داشت که تو همین تاپیک مطرحش کردم.
آیا امکان داره به خاطر نصب برنامه خاصی دچار مشکل شده باشه؟ (که البته با توجه به جاوا بودن گوشی بعیده)
در آخر هم فکر میکنید رم رو عوض کنم یا لازمه ببرمش نمایندگی تا اونا یه کاریش کنن؟
نقل قول:
سلام. این مشکلی که شما گفتی نه تنها فقط برای مموری گوشی بلکه توی فلشها سی دی و دی وی دی هم موجود هست!
دقیقا هم اینطوری هست که یه فولدری و بعضی وقتا یه فایلی بیش از ضرفیت مموری وجود داره و هیچ کاریش هم نمیشه کرد!
تنها راهش پاک کردن. البته اینم بگم. دلیل اصلیش بخاطر خطا در کپی شدن هست که به طور کامل کپی نمیشه!
ولی اگه شما میدونی فایلت مثلا 200 مگابایته و میزنه مثلا 20 گیگ همون 200 مگابایت رو گرفته!
در کل با یه فرمت ( بهتره فول فرمت باشه ) مشکل حل خواهد شد.
البته سر علما اختلاف بود که شاید یه نوع ویروس باشه!! ولی من که بعید میدونم!!!:20:
واسه کنجکاوی خودم چی بود فایلت؟ مثلا عکس یا فیلم یا برنامه ؟.بیشتر روی عکس این اتفاق می افته!