سلام مهر آریا جونم:40: .. چطوری خانومی ؟نقل قول:
این متن همه سوالایه پگاه جونه ... که جمع آوری شده و به اینصورت در آمده است:10::11:
Printable View
سلام مهر آریا جونم:40: .. چطوری خانومی ؟نقل قول:
این متن همه سوالایه پگاه جونه ... که جمع آوری شده و به اینصورت در آمده است:10::11:
مرسی خوشکلم سارینا گل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
برای والپیپر ها هم وظیفه بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی خانوم ها تعدادشون کم شده(فجیح [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
مهر آریا جان من مخصوصا تیکه تیکه سوال کردم این که دیدی جمع آوری شده بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کی نوبت ما میشه بریم روی صندلی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام عسل......نقل قول:
سلا م کارین جونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... خوبم جیگر:46: ... امروز صندلی را از زیر پام می کشید :41:
الهی .......بد دردیه
:46:
مرسی عزیزمنقل قول:
فدات شم عزیزم که روزه آخری دوباره بهم سر زدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کارین نازنینم همیشه شاد باشی و موفق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه کم گرفتاریا زیاد بود نشد زیاد سر بهت بزنم
هر جا هستی موفق باشی
:11::40:
سلام دوست جونا..
اینجا نمیدونم واقعا خلوت شده یا دیگه من دل و دماغ بیشتر بودن رو ندارم.
خیلی از خانوم هام که میدونم دیگه مثل قبل نمیان اینجا، مهرآریا جون در همون مورد که بهت گفتم.
خب حالا بریم سراغ سارینای عزیز..
1. چطوری تو خانومی؟
2. امضای مهرآریا خیلی قشنگه، نظر تو در موردش چیه؟
3. بیشتر کدوم تاپیکا رو پی سی دوست داری؟
4. فرق قطعات سخت افزاری تقلبی رو با اصل میتونی تشخیص بدی؟ همشون نه ها، حالا یه تیکشم باشه بگو.
خوشحالم که بیشتر باهات آشنا شدم.
خوب و خوش باشی.
عاطفه جونم فكر كنم به خاطر بن شدن بعضي كاربرها بقيه دوستان ديگه شور و شوق متفرقه امدن را از دست دادن . من هم مثل قبلا حوصله امدن تو انجمن را ندارم درسته يه مدت متفرقه خيلي افتضاح شده بود اون هم به خاطر سوء استفاده يه سري از كاربرهاي جديد بود . ولي خوب چوب ندونم كاري اونها را خيلي از دوستاي خودمون خوردند من كه خيلي ناراحتم برا بعضي افراد كه بن شدند
در مورد امضا هم اين چيزيه كه خودم بهش اعتقاد دارم
-=-=-=-=-=-
سارينا جان خوبي عزيزم
با اخرين روزها خوبي؟
1- تا حالا شده ارزو كني يه داداش هم داشته باشي؟ چرا؟
2- وقتي تنهايي چه ميكني؟
3- زود گريه ميكني؟حتي توي جمع؟
4- فيلم هندي دوست داري؟
5- نظرت در مورد اين خواننده هاي جديد چيه؟ خوشت مياد از حركات و تقليدهاشون؟
6- از روز جمعه خوشت مياد؟
7- اپارتمان يا يه خونه ويلايي بزرگ؟
8- خسيس هستي يا ولخرج؟
9- با دوستات زياد بيرون ميري؟
10- شكلات مورد علاقه؟
دوستت دارم يه دنيا عزيزم .از خالق يكتا مي خوام كه هر جا هستي سالم و خندون باشي
الان در حال بررسی احوالات سارینا خانوم هستین ؟ تا کی وقت داریم بپرسیم ؟ امیدوارم دقیقه 90 نرسیده باشم . :دی
خب حالا بریم سراغ سارینای عزیز..
سلام عاطفه خانوم گل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... چطوری عزیزم ؟:11:
1. چطوری تو خانومی؟
مرسی عزیزم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... در سلامتی کامل به سر می برم هوووع :31:
2. امضای مهرآریا خیلی قشنگه، نظر تو در موردش چیه؟
اتفاقا دیروز داشتم امضاشو می خوندم ... خیلی خیلی با معناست
من از دشمن نمی ترسم ** که دشمن های و هو داره
تو میدون جرات و جان ** نبرد از رو به رو داره
از اون دوست هراس من ** که مظلوم سر به تو داره
به عشق و صلح بی تزویر** تظاهر تا گلو داره
3. بیشتر کدوم تاپیکا رو پی سی دوست داری؟
اول متفرقه .... بعد انیمیشن سه بعدی:40: ... بعد فوتو شاپ :46:
4. فرق قطعات سخت افزاری تقلبی رو با اصل میتونی تشخیص بدی؟ همشون نه ها، حالا یه تیکشم باشه بگو.
چشم .
بطور کلی برای خرید قطعه باید به چند نکته توجه داشت اول از همه مارک قطعه هستش و بعد شرکتی که گارانتی قطعه رو بر عهده میگیره
باد دقت داشت چنانچه مادربرد خریداری شده برفرض Gigabayte بود گارانتی سازگار ارقام باشد چون این گارانتی معتبر است و تقلب در آن به صفر میرسد و همچنی سایر محصولات از جمله محصولات Sony گارانتی ایران رهجو باید باشد چون همیشه شرکت هایی که اصلی ترین واردکننده قطعات سخت افزاری کامپیوتر می باشند بهترین و مورد اطمینان ترین قطعات رو وارد میکنند علت این امر هم وجود بازار رقابت بین شرکت های وارد کننده میباشد . حالا شاید یه قطعه گارانتی نداشته باشه خب چجوری بدونیم قلابیه یا اصل خب یکم کار دشوارتره چون دیگه یه شرکت معتبر تضمین کیفیت کالا رو بر عهده نگرفته اینجا باید یکم تو قطعات دقت بخرج داد و قطعه شناس بود برای مثل مودم های زولتریکس هم اصلش هست هم تقلبیش
هر دوتاشون هم کار میکنند ولی خب همیشه جنس اصل مثل طلای 24 عیار میمونه و جنس تقلبی مثل روکش طلا تو این مدل از مودم ها اگه به چیپ هاش دقت کنی
وفقط یک بار مدل اصلی رو دیده باشی تشخیص اصل از تقلبی خیلی راحته و کار دشواری نیست فقط باید تو این کار یکم تجربه داشت و قطعات اصل رو دیده باشی . معمولا تو قطعات سخت افزاری اونهایی که برد پررنگ تر و تیره تری دارند مرغوب تر هستند مثلا کارت گرافیک برد سبز خیلی تیره
مثل سیاه میمونه ولی سیاه نیستش و یا مادربرد سری گیگابایت رنگ سرمه ای پرنگی داره که متمایل به مشکیه. یکم تجربه برای این کار کافیه
ولی در کل قطعاتی که خریداری میشه اگه گارانتی های معتبر روش باشه نیازی به تشخیص نیست قطعات دست دوم هم خیلی راحت تو بازار کامپیوتر جای نو بفروش میرند تو اینجا باید حس بویایی خودمون رو به کار بگیریم جنس نو رو یکبار بو کنید ببینید چه بویی میده مثلا یه کارت گرافیک نو
یه بوی خاصی میده بوی بدی نیست ولی کارت گرافیک دست دوم و کار کرده اگه تقریبا حالت بوی سیم سوخته رو نده بوی خاصی رو نمیده
تو این زمینه هم یکم تجربه میتونه کمکتون کنه.
خوب این هم مقاله ای از استاد سارینا که البته از استادم:40: ship storm هم کمک گرفتم ... سوالی هم در این مورد بود در خدمت هستم :27::27:
خوشحالم که بیشتر باهات آشنا شدم.
منم همین طور دوست جون گلم ... شاد و پیروز باشی عاطفه جونم :10:
خوب و خوش باشی.
سارينا جان خوبي عزيزم
سلام بر مهر آریا خانوم گل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :11: .. من خوبم عزیزم ...فقط یکم دلم گرفته چون امشب می خوام ازتون خداحافظی کنم:41: .... اوضاع و احوال چطوره ؟ خوش می گذره ؟
با اخرين روزها خوبي؟
دارم نفسای آخرو می کشم :31:
1- تا حالا شده ارزو كني يه داداش هم داشته باشي؟ چرا؟
آره ... خیلی دوست داشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... دلیلشو نمی دونم ... ولی فکر می کنم اگه یه داداش هم داشتم خوب میشد ... اما دوستام میگن اصلا خوب نیست آدم داداش داشته باشه ... نمی دونم شاید اینطوری باشه
ولی جدیدا یه داداش خوب پیدا کردم:27::27: ...داداشه واقعیم نیست ولی مثه داداشم دوسش دارم یه عالمه :40::40::40:
2- وقتي تنهايي چه ميكني؟
ساز می زنم ... ماهواره می بینم :8:... ورزش می کنم ..... نی نای نانای (منظور رقص است :31:) می کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...به کامپیوتر ور میرم ... البته این کارهایی بوده که در گذشته انجام می دادم الان هر فرصتی گیر بیارم باید درس بخونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- زود گريه ميكني؟حتي توي جمع؟
نه خوشم نمیاد جلوی کسی گریه کنم ... خودمو نگه میدارم بعد که تنها میشم یهو منفجر میشم از اشک :19::19:
4- فيلم هندي دوست داري؟
آره بعضی موقع ها با بر و بچ می بینیم .... پایه خندس این فیلم هندیا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5- نظرت در مورد اين خواننده هاي جديد چيه؟ خوشت مياد از حركات و تقليدهاشون؟
والا جدیدا که همه حس خوانندگیشون قوی شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... از 100 تا شاید 20 تاشون واقعا صداشون قشنگ باشه و کار خوب و قشنگ و موندگار باشه ... شاید یه کاری هم بیرون بیاد و چند روز گل کنه ولی بعدش آدم دیگه ازش خسته میشه
ولی مثلا یه آهنگی مثه الهه ناز رو ما صد دفه هم گوش کنیم خسته نمی شیم :8: ... همیشه واسمون قشنگه .... این نشون میده که موسیقی ما داره در جا میزنه ... الان هم من جو گیر شدم دارم همین طور بحث کارشناسی انجام میدم :31: ... مخلص همه هستیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6- از روز جمعه خوشت مياد؟
می دونی جمعه ها دلم می گیره نمی دونم چرا :41:... مخصوصا دم غروب که میشه عجیب دلم میگیره:19::19:
7- اپارتمان يا يه خونه ويلايي بزرگ؟
وای من عاشق خونه ویلایی هستم :40: خونه آپارتمانی رو اصلا دوست ندارم :13:
8- خسيس هستي يا ولخرج؟
اصلا خسیس نیستم:21: .... ولخرج هم نیستم ... یه چیزی بین این دو تا هستم :31:
9- با دوستات زياد بيرون ميري؟
قبلا آره ولی حالا خیلی کم ... به خاطر کنکور:41:
10- شكلات مورد علاقه؟
همه نوع شکلاتی دوست دارم ... بچه شکموهه :20:
دوستت دارم يه دنيا عزيزم .از خالق يكتا مي خوام كه هر جا هستي سالم و خندون باشي
فدات شم عزیزم ... از راه دور برات شونصد تا بوس می فرستم :10:.... و امیدوارم در کنار خانوادت بهت حسابی خوش بگذره :11::11: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام سارا جوننقل قول:
خوفی ؟:20:
دخمل خوب چرا دیر اومدی :10:
همین الاناست که بر و بچ بریزن رو سرم صندلی را از زیر پام بکشن:19::19::41::41:
سلام عزیزنقل قول:
اشکال نداره ... سئوالها و جوابها رو می خونم و بیشتر باهات آشنا میشم :20: همیشه موفق باشی ...:11: