جواب منو کسی نمیده؟نقل قول:
جواب منو کسی نمیده؟نقل قول:
ببخشید یه خورده بیشتر توضیح میدین آیکون های بالای صفحه ی اصلیش یعنی کدوما؟ اصلا شما لینک یوتیوبش رو بذارنقل قول:
اون آیکون های آبی الان توی ورژن اصلی به صورت سه مربع پشت سر هم شده که نشان از سه تا بک گراند و صفحه اصلی هستنقل قول:
سلام
آقا من یه تیکه فیلم از یوتیوب دیدم در مورد همین گوشی که آیکنهای بالای صفحه ی اصلیش آبی رنگ و سه بعدی بودن، میخواستم بدونم این کدوم نسخه ی فرموره؟ اصلا فرمورش نسبت به این آخرین فرموری که اومده(روسی) بدرد میخوره؟ اگه بدرد میخوره و کسی لینک دانلودشو داره بیزحمت بذاره. خیلی خیلی ممنون
جوب منو نداداین؟نقل قول:
کیفیت اسپیکرش از ال جی ارنا بهتره؟
نقل قول:
این مدل 260 هم دادم اس ام اس اومد که باز شد ولی بازم صفحه سیاه اومد که چیزی دیده نمی شد.
و قابل save کردن نبود.
حسام جان این گوشی هیچ عیبی نداره البته باز سلایق فرق داره ولی کسی رو پیدا کنید که از خرید این گوشی ناراضی باشه و نتونه خاسته هاشو براورده کنه پیدا نمیکنید.نقل قول:
جوب منو نداداین؟
کیفیت اسپیکرش از ال جی ارنا بهتره؟
کیفیتی اسپیکرش هم فوق العاده عالی هست
نقل قول:
مرسی
فقط میخواستم مطمعن بشم
چرا پیدا نمیشه ؟:31:نقل قول:
تو این چند روز که تو یه منطقه با سیگنال ضعیف بودم
پی بردم که آنتن دهی این گوشی تو این مناطق
بسیار نا امید کننده بود
نکته بعدی این بود که مدام آنتن خالی میکرد و دوباره سرچ میکرد
تا این که پدر باتری در اومده
82 ام رو هم برده بود
واقعا یه سر گردن هم کیفیت صداش هم آنتن دهی اش سر تر بود
علی جان کاملا تایید میشه متاسفانه به علت پایین بودن sar اکثر گوشیهای سامسونگ این مشکل انتن دهی ضعیفتر نسبت به برندهایی مثل سونی یا نوکیا هنوز هم وجود داره البته داخل شهر به ندرت متوجه این مشکل میشیم و خودشو توی جاده ها یا کوه و بیابون نشون میده و چون گوشی در این جور مناطق داره جون میکنه تا سیگنال قویتری داشته باشه باتری هم به سرعت خالی میشه مثل بیشتر گوشیهای سامسونگ البته نه همشوننقل قول:
n82 sar=1.35
i8910 sar=0.42
مسلما انتن دهی n82 در مناطق با سیگنال ضعیف خیلی بهتره و چون هنوز n82 هم دارم کاملا متوجه منظورت هستم
البته خدای نکرده قصد ناراحت کردن دوستانی که 8910 دارن رو ندارم ولی این تجربه من که چند مدل گوشی سامسونگ داشتم و همینطور اطرافیانم بوده البته باز هم میگم در مدلهایی از سامسونگ که sar بالا دارن این مشکلات وجود نداره
کیفیت صدای i8910 در اسپیکر نمیدونم چطوریه و نشنیدم ولی در مورد n82 باید بگم که تا به حال کیفت صدایی بهتر از n82 ندیدم نه n95 8gb و نه satio که خودم دارم نه هیچ گوشی دیگه همچین کیفیتی ندارن چون n95 8gb در ولوم های بالا خرخر میکنه و مثل n82 دلچسب نیست و satio که تک اسپیکره و زیبایی stereo رو نداره
یه مشکل برای گوشیم پیش اومده
بعد اینکه 3 دقیقه hd فیلمبرداری کرد بعد از بیرون اومدن از محیط دوربین گوشی هنگ کرده و روی بک گراند مونده و صفحه خاموش هم نمیشه و دکمه ای هم کار نمیکنه و تاچ هم همینتور.
اینم بگم باتری خط آخر بود.
چیکارش کنم. میترسم باتری رو در بیارم مشکلی بدتر پیش بیاد
فریمور هم IF6 هست