من این فروم و فروم تی تی رو در مورد ماشین تیبا خوندم و از تعریف بچه های فروم تصمیم گرفتم که یه تیبا تحویل اسفند ثبت نام کنم . شنبه 23 مهر 90 به همراه پدرم که میکانیک است برای ثبت نام به یکی از نمایندگی های معتبر و بزرگ سایپا در خیابان آزادی تهران رفتیم و من چون میخواستم رنگ نوک مدادی و سفیدسش رو از نزدیک ببینم و در قسمت فروش این رنگا موجود نبود داخل تعمیرگاه نمایندگی رفتیم که اگه مشتری ای ماشینش را برای تعمیر آورده باشد از نزدیک رنگش راببینم . در تعمیرگاه رنگ ماشین ها رو از نزدیک دیدیم و گفتیم یه صحبتی هم با مکانیک ها در مورد ماشین داشته باشیم مکانیک ها خیلی خلاصه و کوتاه گفتن ماشین پر ایرادی است و وقتی بیشتر توضیح خواستم گفتن از مهندس ... بپرسید و مهندس ... کارشناس فنی این نمایندگی سایپا بود . رفتیم پیش مهندس و در مورد این ماشین و کیفیتش سوال کردیم و راهنمایی ایشان را جویا شدیم که به ما گفتن تیبا نخرید که هم قطعاتش نیست و هم اینکه مشکل زیاد داره ! و به ما پیشنهاد کرد که ریو بخریم ! من گفتم اگه دلیل شما کم بودن قطعاتش است مدارا میکنم باش تا قطعاتش بیشتر تولید بشه و در جواب گفتن علاوه بر کم بود قطعات ماشین پر مشکلی است و همون ریو رو بخری بهتره . که من گفتم پولم نمیرسه که ریو صفر بخرم که باز گفت اگه ریو دست دوم تمیز یا 206 حتی تیپ 2 بخری از تیبا بهتر است ! ما هم بعد از تشکر با تعجب از نظر ایشان از نمایندگی سایپا اومدیم بیرون و از اون روز دنبال ریو هستم که بخرم یا ماشین دیگه ای غیر از تیبا .
میدونم بچه هایی که این ماشین رو دارن و کلی ازش تعریف میکنن ممکنه از این گفته تعجب کنن ولی من ترجیح دادم که گوش بدم به این راهنمایی !:18: