کاظم جان اسمت تو بازی چیه ؟
Printable View
کاظم جان اسمت تو بازی چیه ؟
MR.PUNISHER = war NM 40نقل قول:
PUNISHER_G_HM = Guard HM 51
DEVIL_BRINGER = hunter HM 31
PUNISHER_HM = war 15 HM
این لینک توضیح تمام ارور های این بازی و چگونگی رفع اونها:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبلا گفته بودی nm هست !نقل قول:
PUNISHER_G_HM = Guard HM 51
چقدر طول کشید به اینجا برسونیش؟
چرا بیخیالش شدی؟
دیشب عجب شبی بود.برعکس شبای دیگه لایت ها بلیس میگرفتن ما با اینکه قوی تر بودیم نمیتونستیم مقاومت کنیم چون وقتی بلیسشون تموم میشد التار ها 1-60 رو همه رو میگرفتن ما بدون بلیس میشدیم.
آقا هانتر ها که به سلاح شون ele میتونن بدن اگر مثلا ele wind بدن و یه ele wind هم به سلاح شون لینک کنند قدرت سلاح دو برابر میشه یا اگر ele که به سلاح لینک میکنن فرق داشته باشه قدرتشون زیاد میشه یا دو تا ele داشته باشن هیچ اثری نداره ؟
یک سلاح نمی تونه در آن واحد 2 تا ele داشته باشه.اگه شما قبلا یک ele لینک کرده باشینقل قول:
و بخواهی یک ele دیگه هم لینک کنی اثر اولی از بین میره.برای همینه که تو iris شما نمی تونید
سلاح پیدا کنید که 2 تا ele داشته باشه.
اما در مورد هانتر این قضیه فرق می کنه و من کمی شک دارم.
به شخصه هانتری ندیدم که ele لینک کنه.فکر هم نمی کنم کسی این کار رو بکنه.توضیح میدم.
به نظر بی مورد میاد وقتی شما هر 4 تا ele
رو دارید بازم برید 150 میلیون بدید و یک ele بخرید.از طرف دیگه mob های elemental
فقط به یک نوع ele حساس هستن نه چند نوع.حتی اگه از ele نا مناسب استفاده کنید قدرت
حمله ی شما کم میشه و اینو بارها دیدم.مثلا دیروز یکی از اعضای گیلد داشت منو Plvl می کرد.
اولش رفتیم تو aumeros اونجایی که sealakel ها هستن.می دونید که اونها Water ele هستن.
اولش حواسش نبود و داشت از fire استفاده می کرد.3 تا حمله می خواست تا اونا رو بکشه.
بعد متوجه شد و سلاح بدون ele رو استفاده کرد.دیدم که با 1 ضربه همه رو می کشه.
بنا بر این لینک کردن ele برای هانتر می تونه دردسر ساز باشه.
احسان عزیز شما هانتری رو دیدید که ele لینک کرده باشه؟
تو pvp خدا تا از این جور هانتر ها میشناسم.نقل قول:
WolfyAgain یکیشونه
اخه لینک کردن ele برای PVP در حالی که تقریبا هیچ کدوم ار حریفا elemental نیستننقل قول:
چه معنی میده؟
استفاده کردن ele روی None-elemental یعنی کسی یا mob که ele نداره سودی نداره.
اثری روی حمله ی شخص نداره.
احتمالا هم از اسکیل استفاده میکنن و هم از ele و اینطور قدرت ele دو برابر میشه ولی عوضش اگه برعکس همون ele بهش حمله بشه زود جونش میره
من که تو pvp هستم کسی نیست چرا