وقتی چراغای کوچییک ماشین روشن میکنم مشکلی نیست. لامپ نسوخته! ولی وقتی ترمز میگیرم مثلا تو روز چراغ خطر سمت راست و وسطی روشن میشه ولی سمت چپ نه!نقل قول:
Printable View
وقتی چراغای کوچییک ماشین روشن میکنم مشکلی نیست. لامپ نسوخته! ولی وقتی ترمز میگیرم مثلا تو روز چراغ خطر سمت راست و وسطی روشن میشه ولی سمت چپ نه!نقل قول:
من پرایدم را جدیدا" گاز سوز کردم کسی اطلاع داره برای کارکرد مناسب موتور چه کاری انجام بدم بهتراست؟
لامپ اون قسمت چراغ 2کنتاکه هستنقل قول:
و یکی از پلهاش سوخته و اون یکی نسوخته
یه لامپ 2کنتاک بخرید و با اون لامپ تعویض کنید
پایدار باشید
روی سوختتون مدیریت داشته باشیدنقل قول:
یعنی گاز مصرف که میکنید در کنارش از بنزین هم استفاده کنید تا آسیب کمتری به موتور وارد بشه.
پایدار باشید
سلام دوستان چند تا سوال در مورد کارت سوخت دارم..یک ÷راید دارم وقتی خریدم کارت سوخت اژانس داشت و تو کارت اسم و شماره ÷لاک ماشین طرف قید شده:
1)در چه صورات این کارت میسوزه؟
2)اگر بخوام ماشین رو بفروشم میتونم این کارت رو نگه دارم و درخواست الم÷نی بدم و کارت جدید که به اسم خودم هستش بدم؟
تا وقتی که المثنی نگرفتید این کارت سوخت کار میکنه.نقل قول:
بله در خواست میدید این کارتو میسوزونند و یه کارت با مشخصات صاحب جدید بتون میدن.
پایدار باشید
دوبار که گاز استفاده کردی یه باک پر بنزین بزن اینطور کمترین اسیب به موتوره ماشینت وارد میشه+تو سربالایی ها با بنزین برو بهش فشار نیادنقل قول:
سلام
ماشین من بدون اینکه مشکل روغن سوزی داشته باشه روغن کم میکنه.
هیچ مشکلی نداره. عین ساعت کار میکنه. ولی روغن کم میکنه.
کاسترول میریختم کم نمیکرد.
اما الان بهران سوپر پیشتاز- تکتاز- و کاسترول میریزم توش کم میکنه.
روغن هم بشدت سیاه میکنه.
مدل 88. و 149000 تا کار کرده.
دوست عزیز مشخص بگین چقدر کم میکنه مقدار کمش طبیعیه شما مقدارش رو بگین تا بهتر بشه راهنمایی کردنقل قول:
در ضمن سیاه کردن روغن هم عیب حساب نمیشه هر چند وقت روغن عوض میکنین؟
هر 2 یا 3000 کیلومتر نزدیک 2 لیتر کم میکنه.نقل قول:
هر روغنی میریزم کم میکنه. اصلا به وقت عوض مردن روغن نمیرسه. روغن میرسه به وسط گیج روغن بعد 3000 کارکرد:41: