نه دوست عزيز دليلش اينكه شركتا بيشتر دنبال سود بيشتر هستن ولي سالهاي قبل بيشتر رو كيفيت و نوآوري معطوف بودن... فيليپس كه هيچ شركتي مثل كووان يا آيريور هم محصولاتش فرقي نميكنن با محصولات مثلا 2008 اين شركتا كه واقعا تاسف برانگيزهنقل قول:
Printable View
نه دوست عزيز دليلش اينكه شركتا بيشتر دنبال سود بيشتر هستن ولي سالهاي قبل بيشتر رو كيفيت و نوآوري معطوف بودن... فيليپس كه هيچ شركتي مثل كووان يا آيريور هم محصولاتش فرقي نميكنن با محصولات مثلا 2008 اين شركتا كه واقعا تاسف برانگيزهنقل قول:
سلام
آیا همچین محصولی واقعا وجود داره ؟
کد:http://www.digital-mp3players.com/mp3players/manufacturers/pos/cowon_iaudio_10_32gb
بله همون لحظه های اولی که رو نمایی شد خبرش رو به اشتراک گذاشتم:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
یه voice recorder خوب می خواستم برایه ضبط صدای استاد در کلاس لطفا راهنماییم کنید بودجمم بین 100-200 تومنه ؟
خب! من خیلی از صفحات این تاپیک رو خوندم و حالا میخوام از دوستان برای خرید پلیر مناسب با شرایط خودم، کمک بگیرم.
- من هیچ اهمیتی به پخش ویدئو و بزرگ بودن صفحه نمایش نمیدم.
- کیفیت صدا برای من مهمترین فاکتوره و برای همین بخشی از بودجهم رو میخوام به خرید یه هدفون مناسب اختصاص بدم.
- حداقل حافظه 16 گیگ باشه و یا قابلیت ارتقا داشته باشه.
- حداکثر بودجهای که میتونم برای خرید پلیر (بدون در نظر گرفتن هدفون) بذارم 150 هزار تومنه و با توجه به اینکه میدونم این بودجه زیاد نیست، انتظار چیز بسیار خارق العادهای رو ندارم.
- سبک موزیکی که گوش میدم خیلی متنوعه ولی در حال حاضر IDM، Ambient، جز و راک رو بیشتر گوش میدم و کیفیت و تفکیک صدا بخصوص در دو سبک اول برام خیلی مهمه.
- هیچ تعصبی به هیچ برند خاصی هم ندارم.
- بیشتر دوستای من فعلا دارن از ipod touch و ipod nano استفاده میکنن و من با این پلیرها خیلی موزیک گوش دادم و میشه گفت از کیفیتشون راضی بودم پس میتونم برای مقایسه کیفیت صدا از این دو پلیر به عنوان مقیاس استفاده کنم.
- گویا Cowon I9 گزینه مناسبی میتونه برای من باشه ولی مشکل اینه که توی این شهر (اصفهان) اصلا کسی نمیدونه برند COWON وجود داره (شاید هم من اشتباه میکنم و درست جستجو نکردم).
- در بین سایر موارد من Iriver-e200 و Iriver-e300 رو دیدم که از لحاظ قیمتی و حجم مناسب بود.
حالا چنتا سوال دارم که از دوستان میخوام بپرسم:
در کل من به دنبال پلیری هستم که با توجه به شرایط من بتونه کیفیت و تفکیک صدایی در حد ipod یا بالاتر از اون رو برام ایجاد کنه
اگه گزینهای می تونه وجود داشته باشه که مناسب شرایط من باشه، من رو راهنمایی کنید.
آیا مدلهای Iriver میتونه از لحاظ کیفیت و تفکیک صدا، راضی کننده باشه؟ یعنی کیفیت و تفکیک صدا توی این مدلها از ipod بهتره یا نه؟
آیا دوستان همشهری فروشگاهی رو میشناسن که محصولات Cowon رو بفروشه؟
اگه پیشنهاد دیگهای دارید یا نکتهای هست، لطف کنید و من رو راهنمایی کنید.
ممنون.
این پلیرهای موجود هستنقل قول:
[HTML] http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6317140&postcount=5 [/HTML]
به دید من برای نیاز شما Sony ICD-AX412 کافی هست.
شاید منتظ بشید و C2 رو تهیه کنید بسته به بودجتون مناسب باشه. برای تهیه کوون میتونید از کاربر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سوال کنید ایشون حتما برای تهیه پلیر به شما کمک خواهند کرد.نقل قول:
ممنونم از راهنماییتون، ولی در مورد Iriver هنوز برای من ابهام وجود داره و میخواستم بدونم کیفیت مدلهایی که مورد نظرمه نسبت به آیپاد چه وضعیتی داره.
و اینکه این مدل c2 که فرمودید تولید شده؟ در ایران موجوده؟
iRiver S100 به قیمت می ارزه.نقل قول:
نمیدونم الان دقیقا باید چی بگم شما این دو لینکی که دو صفحه قبل گذاشتم رو یه نگاه بکن شاید کمک کنه:نقل قول:
[HTML]
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6498016&postcount=2669
[/HTML]
بازم ممنونم از راهنماییتون، حالا یه سوال دیگه دارم و اون اینه که آیا کیفیت صدا در بین مدلهای مختلف یک برند (بیشتر منظورم مدلهایی که در یک زمان تولید میشن)، تفاوت زیادی داره، مثلا آیا بین مدلs100 و e300 برند Iriver تفاوتی از نظرکیفیت صدا وجود داره؟
بسته به برند متفاوت هست ولی معمولا نه چندان زیاد. و تو بعضی برندها حتی میشه کیفیت پلیرهاشون رو تقریبا بدون تغییر فرض کرد. ایریور هم تغییر زیادی نمیکنه به قول یکی از دوستان فعلا سیاست این شرکت Color therapy هست سخت افزار ثابت ظاهر هر چند ماه یک بار متفاوت تا بتونه با کمترین هزینه بازار خودش رو حفظ کنه.نقل قول: