نرم افزار نميخوادنقل قول:
توي دفترچه گوشي نگاه كن يا يك فايل pdf در خود سي دي
توضيح داده
Printable View
نرم افزار نميخوادنقل قول:
توي دفترچه گوشي نگاه كن يا يك فايل pdf در خود سي دي
توضيح داده
با سلام دوستان من از اینترنت 64 شاتل استفاده می کنم . قبلا از مودم tp-link استفاده می کردم الان یک مودم D-link مدل DSL-2640T خریدم که وایرلس نیز دارد . وقتی وصلش میکنم هر طوری که تنظیمات رو انجام میدم به اینترنت وصل نمیشه. آیا دارای تنظیمات خاصی است برای اتصال به اینترنت از طریق lan خواهشا یک توضیح گامل بدهید
در ضمن چراغ status چشمک میزند
:31::20:نقل قول:
سلام:31:نقل قول:
شما اگه مودم را روی حالت pppoe تنظیم کرده باشی! دیگه نمیتونی از طریق کانکشن کانکت بشی چون خودش کانکت میشه!
وقتی status یا همون لینک چشمک زن باشه یا ثابت نباشه مشخصه که نمیشه کانکت شد!نقل قول:
شما اگه مودم قبلی را داری تست کن ببین با اون مشکلی نیست!
تنظیم کردم ولی نمیره بازم.
سلام دوستان
من یه چند روز مودم linksaysمدل wag200g خریدم ...مودمو رو bridge mode only تنظیم کردم هر کاری میکنم با وایرلس کانکت نمیشم?????/
اگه لطف کنید یه راهنمایی بفرمائید ممنون میشم...
دوست عزیز لطف می کنید پیشنهادتون رو بگید من که که دیگه گیج شدم.:19:((می خوام adsl2 رو هم پشتیبانی کنه))((در ضمن همونطور که گفتم ما دو خونه 2 تا سیستم داریم شایدم بشه 3تا))نقل قول:
من 2 سوال دیگه هم دارم:::
اول اینکه در صورتی که من مودم رو share کنم (یعنی یکی با لن و یکی با usb) آیا هم زمان می شه از اینترنت استفاده کرد؟؟
دوم فرق share کردن اینترنت با کابل شبکه(یعنی استفاده از یه مودمه یک پورته) و share کردن اون بصورت بالا چیه؟
احتمالا وقتی تنظیم میکنی یک قسمت دار به نام Save Settings که باید save کنی!نقل قول:
یا درست تنظیم نکردی!
پیشنهاد من asus am602هست!نقل قول:
یا
billion-level1-3com-zyxel-paradyn-usrobotic
شما یک مودم 4 پورت بگیری مثل am604 بهتره چون ممکنه 3 تا سیستم بشه!اگر هم که 4 پورت وایرلس بگیری مثل am604g که دیگه بهتره:31: چون ممکنه بعدا وایرلس لازمت بشه!
بی خیال ده بیست تومن اضافه بشو و برو یه مودم ایسوز بخر که بعدا اگه آی اس پی تو هم عوض کردی مطمئن بشی که با مودمت مشکلی ندارن.
من یه سوال دارم:
من مودم ایسوز آ ام 602 دارم. از دیروز که نصبش کردم خط تلفنمون نویز داره. اون تلفنی که با مودمم از یه پریز تغذیه میکنه یکم نویز داره با اینکه از این نویز گیر ها سر راهش نصب کردم.
تلفن دیگمون که نویز گیر نداره دیگه خیلی بد جور خش خش میکنه.
من باید چیکار کنم؟
یه نویزگیر دیگه برای اون یکی تلفنتون هم نصب کنید:دی