کسی لینک مستقیم آخرین نسخه اوبونتو رو داره ؟؟؟
Printable View
کسی لینک مستقیم آخرین نسخه اوبونتو رو داره ؟؟؟
از سایت خودش یه سرور رو انتخاب کنید و روی Begin Download کلیک کنید تا لینک مستقیم رو دریافت کنید.نقل قول:
سلام دوستان.راستش من تازه میخوام از ویندوز کوچ کنم به گنو/لینوکس و میخوام با اوبنتو شروع کنم.آموزش نصب و ... رو هم خوندم ولی نمیدونم چرا هنوز واسه فایلهام نگرانم.بکاپ هم نمیتونم بگیرم چون حداقل (یعنی کم کم ) 100 گیگ فقط سورسهای برنامه هام هست.یعنی سلامتی فایلهام خیلی مهمه.حالا دنبال یک آموزش نصب(واسه نسخه 9.04) هستم که این نکته رو (سلامتی فایلها) تضمین کنه(گارانتی نمیخوام ها!!!).
با تشکر
دوستان آخرین نسخه ارسال رایگان پستی مثه دفعات قبلی داره ؟ آخه من اکثر نسخه هاش رو به صورت اورجینال گرفتم ، اینم میخوام داشته باشم ، گویا واسه من قفل شده !
آره من سفارش دادم گرفتم.نقل قول:
البته همين جوري نتونستم وارد اون قسمت سفارش رايگان بشم، با وي پـي ان تونستم سفارش بدم.
آموزش جیبی آبونتو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نویسنده کتاب: Keir Thomas
انتشارات: CreateSpace
تعداد صفحات: ۱۶۱
زبان: English
نوع فایل: PDF
حجم: ۲ MB
لینک دانلود
کد:http://varnic.ir/download/dl/ubuntupocketguide-v1-1.zip
سلام
من پوشه Home رو chmod 777 کردم
الان هر بار که میخام لوگین کنم میگه این نباید 777 باشه باید 644 باشه
وقتی 644 هم میزنم دیگه اصلا بالا نمیاد از تو ترمینال برش گردوندم رو 777
حالا باید رو چند بزارمش؟
راه سادش استفاده از 755 هست:نقل قول:
ولی به طور دقیقتر فولدر ها باید 755 و فایلها باید 644 باشند ببینید شاید این دستور ها کمکتون کنه.نقل قول:
chmod -R 755 /home/
اول به دایرکتوری home برید با دستور cd
بعد :
کد:find ./ -type f -exec chmod 644 \{\} \;
find ./ -type d -exec chmod 755 \{\} \;
دویتان من پسورد روت رو ندارم -در واقع اصلا یادم نمیاد سیستم موقع نصب ازم پرسیده باشه ولی الان که پسورد همیشگیم و می زنم خطا میده- راهی هست برای بازیابیش یا باید دوباره نصب بشه؟
سلام
آقا من با VirtualBox یه دونه ubuntu desktop 9.04 توی یک پارتیشن واقعی نصب کردم بوت لودرش هم تو درایو C نصب شده که هم میتونم از تو ماشین مجازی لودش کنم و هم به عنوان سیستم عامل اصلی!
اما این میز کارش سرع میپره که! یعنی به بهانه های مختلف مثلاً با یه بار هنگ کردن ماشین مجازی دفعه بعدی که بخوام وارد میز کارش بشم لوگین میکنه ولی بعدش یه صفحه سیاه نشون میده. وقتی که با ubuntu بوت کنم خوب میشه احتمال داد که فرکانسش با مانیتور سازگاری نداره ولی از تو ماشین مجازی هم همینطوره!
نظری راه حلی چیزی برا این به ذهنتون نمیرسه؟