سلامنقل قول:
راستش بعد از مدت ها سیو کردن صفحات کنکوری های 87 و ایضا 88 هوس کردم از آخرین صفحه ای که قبلا داشتم رو به بالا بخونم.پست شمارو دیدم
واقعا مشعوف شدم.
سوال من اینه که چحوری تونستین که اینطوری بکنین؟ یعنی این همه تغییر؟ اراده و اینجور چیزها رو میدونم.راستش من از بس از این مطالب خوندم و شنیدم در حد یک مشاور اطلاع دارم الابته واسه دیگران!
ولی بازم من نظرم اینه که هر کسی فقط و فقط با روش منحصر به فرد خودشه که میره به سمت قله.البته راهنما هم مهمه و این که من میخواهم ، به قول هرمان هسه.ولی نکته ای که هست اینه که آشنایی با این روش ها میتونه در آدم یه تکونی یا بهتر بگم انرژی فعال سازی رو ایجاد کنه تا موتور روشن بشه و اون وقت....بوم بترکونه و مثل آدم (اینو درشت یا همون بولد بخونین!) بره جلو.نه مثل خر و امثال این ها! البته این نظر منه.
خب به هر حال.هر کسی یک چیز مهمی داره.اولین و مهمترین چیزی که مطرحه اینه که خودم میتوانم.یعنی خودم.یعنی بیس و پایه ی کار روی خودم استواره و در نهایتم این خودمم که با تفکر و تصمیم و عملم خوش بختی یا بد بختی خودمو در زندگی فعلی تعیین میکنم.
حالا میخوام بدونم این چه چیزیه.یعین رمز و راز یا بهتر بگم فوت و فن کارت کجا بوده که تونستی دگرگونیتو با سرعت زیادی آغاز کنی؟
ممنون میشم.