با مثلثات انتشارات مدرسه می شه روی مثلثات مسلط شد؟؟روان توضیح داده؟؟نقل قول:
با مثلثات انتشارات مدرسه می شه روی مثلثات مسلط شد؟؟روان توضیح داده؟؟نقل قول:
١ همون كافي و كامله!نقل قول:
٢ براي فيزيك ٣ فقط كتاب سفيد مبتكران (دكتر كمانگر)
خلاصه + تستهاي آموزشي + تستهاي تمريني + آزمون پايان فصل
اين كتاب ضميمه هاي رياضي و روشهاي سريع رو داره!
براي فيزيك پيش هم كه اگه انديشه سازان قديم گير آوردي بگير! من گاج گرفتم ولي اشتباه كردم چون جواباش درست حسابي نيست (بدليل حجم بسيار زيادش) و هم خيلي مباحث رو ريز كرده!
اصلا سراغ كتاباي كانون نرو ! مفت نمي ارزن!!!
والا امیر جان من کتاب تست رمزینه رو ندیدم ولی در مورد اندیشه فائق بگم فقط توش تست های درست حسابی و مادر هست مثلا نیومده الکی از یه مبحث 20 تا تست شبیه به هم بیاره مثلا چندتا دونه درست حسابی اورده که حلشون کنی بقیه رو هم میتونی حل کنی البته اضافه کنم پاسخنامه زیاد جالبی نداره یعنی فقط تست حل کرده رفته نیومده بگه نکته این تست این بوده بلکه خودت باید پیدا کنینقل قول:
در جواب سوال دومتون هم خوب معلومه که کمه تو واسه سینماتیک دینامیک 1000 تا تست هم بزنی !!! باز تو کنکور نمیتونی جواب بدی :31: (شوخی کردم) ولی خوب باید خیلی تست بزنی من که با قلمچی گاج... که دسته بندی کردن تست ها رو یا به قول خودشون درخت دانش میکرو طبقه بندی... حال نکردم اگه میتونی اندیشه سازان قدیمی بگیر یا دنبال کتاب هایی برو که اینجوری دسته بندی نکرده باشن یعنی تست ها قاطی باشه برای فیزیک3 هم همون اندیشه سازان کفایت میکنه اصلا از اندیشه سازان کامل تر نمیشه پیادا کرد
راستی حالا که 40% تخفیف داره یه بارکی کتاب زرد قلمچی رو هم از الان بگیر
کتاب زبان کنکور میخوام که تستای قوی داشته باشه! کانون اینا قوی نیستن خیلی ... یعنی اصلا با تستایی که گزینه2 میده قابل مقایسه نیست.
سلام
بچه تو شهر ما کتابای رمزینه پیدا نمیشه
چکار کنم؟
كتاب جامع زبان انگليسي "كتاب سبز"نقل قول:
اين كتاب فقط تستهاي تاليفي داره و مولفش (دكتر پرويز بيرجندي) مولف كتاب درسيه!
درسنامه+تست+واژگان+نكات مهم
سلام
نمیدونم جریان چی بود که خدا ما رو پرت کرد تو این شهر نفرین شده
اقا نه کتابفروشی درست و حسابی داره نه کتابخونه ای. ههچی اقا،هیچی
اصلا نمیدونن رمزینه و.... چیه
فقط 2 سالانه دارن
4 تا معلم خوب داره که قیمتاشون بالاست.جلسه ای 70 تومن
پولم کجا بود.اگه پول داشتم که درس نمیخوندم
خلاصه اومدم ببینم از این بچه ها که ماشاا.. وضعشون خوبه میرن کلاس کنکور امکانش هست با جزوهاشون یه حالی بدن
انشا ا.. که بتونیم جبران کنیم
رشتمم که ریاضیه
الو؟؟؟نقل قول:
آموزش هندسه 1 و 2مبتکران تالیف فرهاد ابوالقاسمی بدرد کنکور می خوره یا امتحان کتبی؟؟
نقل قول:
کتابهای هستند که بطور کامل مباحث رو آموزش میدن هم برای کنکور خوبه هم برای امتحان ولی بیشتر جنبه
کنکوری بودنش مطرحه.
کتاب دیفرانسیل 2 رمزینه نیومده؟؟؟؟کی بود میگفت 2 هفته دیگه؟؟؟؟