1تا 8 صبح عزیزمنقل قول:
Printable View
1تا 8 صبح عزیزمنقل قول:
همین الان یه زلزله اورمیه رو تکون داد :18:
واسه اینکه اسپم نشه ، شبانه ترکانت از یک تا هشته یا هشت و نیم؟:31:
---------------
بله بله اینجا ارومیه هست و ما همچنان آنلاین زلزله شدیدی بود میز کلا یه 4 ثانیه ای حرکت میکرد کم مونده بود مونیتور بیافته :19: خیلی ترسیدم :27:
---------- Post added at 03:59 PM ---------- Previous post was at 03:55 PM ----------
نترس طوری نمیشه فکر کنم یه 5 ریشتری بود کم مونده بود مونیتور نازنینم بیافته و من رو داغدار کنه :31: لوستر هم کلا تکون میخورد حتی زمین زیر پام هم حرکت میکرد یه لحظه فکر کردم پاهام ایراد پیدا کرده :27: من برم یه آبی بخورم :34:نقل قول:
عجب زلزله ای بوووود :19:نقل قول:
کاتالوگ نوشته 8:30 ولی من محض احتیاط میزارم تا 8 :31:
قوشچي، آذربايجان غربي به بزرگی 4.1
به به . الان تا یه ماه می***نن به نت بعئ میگن تقصیر زلزله بود :31:
همگی خوبین که ؟ یه تست بزارین بفهمیم زنده این یا نه :27:
ولی خوبیه این مهاباد اینه که چون دورتادورش کوهه تو تاریخش زلزله به خودش ندیده
من که خونه نبودم، هیچی نفهمیدم. اه! حیف شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زیر نویس شبکه خبر دیدم نوشته بود قوشچی
از 1 ماه پیش زلزله داره بصورت کاتدار کل ایران رو میچرخه :31: هفته قبل هم مازندران رو لرزونده بود
خدا کنه دیگه زلزله نشه چون خیلی وحشتناکِ
کورش جان این جمله ت منو یاد یه خاطره انداخت:نقل قول:
سال 87 تبریز زلزله شدیدی اومد. من و دوستم خونه بودیم. من زود فرار کردم حیاط. دیدم از دوستم خبری نشد، یه لحظه نگران شدم که این دیوونه چرا نمیاد بیرون پس، 10 ثانیه بعد از تموم شدن زلزله دیدم همخونه م مانیتورش رو بغل کرد و با خودش داره میاره حیاط ( سپید فام ال جی ) و زیر لب هی فحش میده فلان فلان شده پیچش باز نمی شد !!!( دو تا پیچ سر کابل گرافیک رو میگفت ) :16::16:
تا این صحنه رو دیدم زدم زیر خنده اونقدر بهش خندیدم که داشتم می مُردم
آی گفتی ، از امشب اینترنت رو تعطیل میکنن دلیلش رو هم وقوع زلزله 4 ریشتری در قوشچی اعلام میکنن که باعث شده کابلهای مسیر جاسک - فجیره قطع بشن و 1 ساعت بعد عکسهاش هم از TV پخش خواهد شد !!! :31:نقل قول:
کلا جنوب استان از نظر زلزله خیز بودن جز کم خطرترین نقاط ایران محسوب میشن
پس کلا صحنه رو از دست دادی :27:نقل قول:
یه وضعی بود :31: من فقط مراقب مانیتور بودم نمیدونم چرا پایش لق شده نمیگرفتم سرنگون میشد و خسارات مالی به بار میاورد :21:
ولی خودمونیم ها چه کیفی کردیم کلا حالت روحیمون عوض شد تا باشه از این زلزله های 4 ریشتری بی خطر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:نقل قول:
وای مردم از خنده خدا
من اولین بار که تو عمرم زلزله اومده بود تو تبریز تو حیاط خونمون خواب بودم که ساعت حدود 8.30 یا 9 صبح بود فکر کنم
ولی دومین بار که شدیدتر ، طولانی تر بود بیرون بودم دیدم همه دارن میخورن به هم
عجب صحنه ای شده بود:13::13: