وقتي تيمت رو انخاب ميكني و زمين رو هم انتخاب ميكني در مرحله ي آخر يه جايي هست كه بايد زمان بازي رو تعيين كني اون پايين نوشته Ball بورو روش اينتر بزن بعد توپ دلخواهت رو انتخاب كن و اينتر بزن.بورو توي بازي.نقل قول:
Printable View
وقتي تيمت رو انخاب ميكني و زمين رو هم انتخاب ميكني در مرحله ي آخر يه جايي هست كه بايد زمان بازي رو تعيين كني اون پايين نوشته Ball بورو روش اينتر بزن بعد توپ دلخواهت رو انتخاب كن و اينتر بزن.بورو توي بازي.نقل قول:
اين ورژن بازي pes با ورژن هاي قديمي فرق داره. براي زميني زدن توي پنالي نبايد از ابتدا به طور مثال چپ و پايين رو بگيريد تا توپ رو به گوشه ي چپ و پايين بزنه بلكه بايد ابتدا كليد چپ رو نگه داشته و پس از زدن ضربه بلافاصله و قبل از اينكه توپ به دروازه برسد كليد پايين را فشار داده و نگه داريدنقل قول:
براي دروازباني هم به همين حالت
يكي از شايعاتي كه قبل از اومدن pes2008 توي دهن مردم افتاده بود همين بود كه بازيكن ميتونه پس از گلزدن لباسش رو از تنش خارج كنه اما اين امكان وجود نداره دوسته عزيزنقل قول:
اقا براي اين صحنه اهسته برنامه اي نيست راستي چرا بازيكنان تيم ملي ايران چهره ها و اسماشون چرا اين طوريه عين خودشون نيست
دوست عزيز منظورم اين بود چطوري ميشه توپهايي غير از توپهاي داخل بازي رو وارد كنيمنقل قول:
مثلن من با توپهاي سري نايك خيلي حال ميكنم . كه اين بازي فقط تو لا ليگا اين توپو داره
اگه سايتي ميشاسين معرفي كنيد . اگه اطلا عات دارين لطفن! توپها ونحوه وارد كردنشون به بازي رو ياد بديد.مرسي:46:
برای درست کردن چهره از یه عکس باید از برنامه ی Game Video studio استفاده کنم؟نقل قول:
نقل قول:
اول اينكه شما بايد يه تكسچر از توپ داشته باشين و يه فايل مدل واسه اين توپ. من توي نسخه هاي قبلي اين كار رو كرده بودم. اما الان يادم رفته.
شما حداكثر بايد با مديوم بازي كني. در اين حالت در بعضي از صحنه ها تيك ميزنه، اما خوده گيم پلي مشكلي نداره.نقل قول:
نكته: در حالت High، تماشاچي ها 3 بعدي هستند، درحالت Medium تماشاچي ها 2 بعدي و در حالت Low هم بدون تماشاچي هستن.
اولاً Game Graphic Studio. دوما نه. اين برنامه فقط براي وارد كردنش هست. شما بايد از 2 يا سه برنامه استفاده كني كه مهمترينش OEdit هستش.نقل قول:
اطلاعات تكميلي در سايت:
تبلیغات در فروم خلاف قوانین است !
لطفا تکرار نشه !
sam fisher 08
ذوستان میدونم اینجا درباره ی نسخه ی pc این بازی بحث میشه ولی ممنون میشم کسی آدرسی یا لیستی رو به من بده که بتونم اسم واقعی بازیکنان(به خصوص کلاسیک) رو برای xbox 360 پیدا کنم
ممنونم میشم اگر کمکم کنید
سلام دوست عزيزنقل قول:
بايد سرچ كني.
من كه تا حالا نديدم. براي فيس ديدم، اما واسه اين نه
سرچ كن شايد پيدا كنينقل قول:
اقا براي اين صحنه اهسته برنامه اي نيست راستي چرا بازيكنان تيم ملي ايران چهره ها و اسماشون چرا اين طوريه عين خودشون نيست