مگه میشه از متافیزیک هدفی غیر از نزدیگی به خدا داشت؟؟؟؟؟؟؟؟این بالاترین هدفه
Printable View
میشه بیشتر توضیح بدی!!!!نقل قول:
راستی یه هشدار هم به علاقه مندان به متافیزیک و معنویات:
اخیرا عده زیادی از اساتید متافیزیک و علاقه مندان به این علوم به همراه اثارشان ناپدید شده اند بهتر است با احتیاط عمل کنید و در ضمن به هیچ وجه سراغ معنویاتی مثل مدیتیشن و راه های رسیدن به خدا و .... نروید
ظاهرا این مسائل با اسلام مغایرت دارند
یعنی چی دنبالش نریم؟!
از طرف کی ناپدید شدند؟دولت؟یا نیروهای غیبی؟
خیلی جالبه واسعه من!!!
خاک تو گورم...خیر سرم تاپیک متافیزیک رو من زدم...یعنی قراره ناپدیدم کنند؟!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بله درسته این مسائل با اسلام مغایر اند
همین اضهار ارواح هم مغایره
ولی من یه مثال میزنم
خوردن مشروبات از هر نوعی که باشن حرام هست
ولی اگه دکتر تجویز کنه نه
خب در واقع اینجا هدف مهمه
یکی برای این میخوره که چند لحظه حالا چی بشه ولی یکی به خاطر بیماری
این مسائل هم اینجوریه
اگه کسی واسه تفریح این کارو میکنه خب اشکال داره ولی اگه کسی برای حل یک مشکل یا... این کارو بکنه فکر نکنم اشکالی داشته باشه
راستی مشکل من هنوز حل نشده
لطفآ کمک کنید
واقعا که
براتون متاسفم با این خرافاتتون
همش بلوفه.
معلوم شد همه تا حدودی خرافی هستند که این تاپیک تا 270 صفحه پیش رفته.
سلام دوست عزیز ما به تاسف شما احتیاج نداریم دستتون هم به زور نگرفتیم نیاوردیم اعتقاد نداری نیا بذار ما به خرافاتمون ادامه بدیم
ایول winter اینو خوب اومدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من واقعا چرته که با متافیزیک بخوایم به خدا نزدیک بشیم . شما از سطح زمین میای رو هوا که به خدا نزدیک شی؟نقل قول:
خوب منم جای تو بودم ، همین فکر رو میکردم ، ولی بهتره یه کم دیگه تحقیق بکنی بعد ...نقل قول:
واقعا که
براتون متاسفم با این خرافاتتون
همش بلوفه.
معلوم شد همه تا حدودی خرافی هستند که این تاپیک تا 270 صفحه پیش رفته.
یا شاید ما منظور تورو اشتباه گرفتیم ، منظورت از خرافات چیه؟ اگه همزاده ، من بات صد در صد موافقم!
منبع؟نقل قول:
راستی یه هشدار هم به علاقه مندان به متافیزیک و معنویات:
اخیرا عده زیادی از اساتید متافیزیک و علاقه مندان به این علوم به همراه اثارشان ناپدید شده اند بهتر است با احتیاط عمل کنید و در ضمن به هیچ وجه سراغ معنویاتی مثل مدیتیشن و راه های رسیدن به خدا و .... نروید
ظاهرا این مسائل با اسلام مغایرت دارند
نقل قول:
سلام دوستان...لطف میکنید خواص سنگهای مختلف رو بر روی بدن بگید..مثل یاقوت و زمرد و ....
اگه ممکنه کامل باشه..مرسی..
تو این خواص سنگ ها که شما میگی یه کتابی هست به نام سنگ درمانی که میشه گفت کامل ترین و معتبر ترینشه
میخواستم تایپ کنم ، ولی دیدم اکثر این کتاب ، نوشتش تو اینترنت موجوده گفتم دیگه آدرسش رو بت بدم خودت
بری تو سایتش ، خواص بیشتر سنگ ها رو کامل نوشته چون من خودم کتابش رو دارم ، مقایسه کردم ، دیدم طرف
خیلی دقیق و کامل از روی کتاب تایپ کرده :
کد:http://www.sangdarmani.com
مرسی hoaxes عزیز... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]