سلام این اولین پست من هست
من هم این گوشی رو دارم
:10:
تاپیکی نیست توی این فروم که کلیه نرم افزار های این گوشی توش معرفی و لینک دانلود داده شده باشه ؟
Printable View
سلام این اولین پست من هست
من هم این گوشی رو دارم
:10:
تاپیکی نیست توی این فروم که کلیه نرم افزار های این گوشی توش معرفی و لینک دانلود داده شده باشه ؟
سلام به همه بچه ها
من هم امروز به جمع 5700 داران پیوستم
امیدوارم بتونم از تجربیات شما استفاده کنم
مرسی از همه شما دوستان
ساسان :40: :11:
setting >> phone sett >>Conection >> Access pointنقل قول:
داداش اصلا به اینا نیاز نیست شما یه اس ام اس با متن:نقل قول:
S Nokia 5700 به شماره 2225 بزن تنظیمات رو برات میفرسته.
میتونی هم یه کانکشن بسازی فقط خالی همین.
رپ بوی درست میگه!شما مثل من میتونید یک کانکشن بدون نام و پسورد بسازی و به راحتی کنکت بشی!تمام جاهایی رو که باید پر کنی باید خالی بزاری!
خدایا از خز شدن 5700 جلوگیری بنما!!خدایا 5700 را از نظر دیگران ناپدید بگردان!!خدایا تا انقلاب مهدی از تاپیک 5700 محافظت بفرما!خدایا 5700 را از شر دشمنانش محفوظ بگردان!!خدایا 5700 را در بازار نایاب کن!!خدایا سی پی یو و ال سی دی و صدای 5700 را ضعیف بگردان تا طرفدارانش کمتر شوند!!خدایا من این گوشی را قراره تا 6 ماه دیگر نگهداری کنم پس خواهشا ان را از خز شدن دور بگردان!!!ملت 5700 اشغاله!!اصلا بدرد نمیخوره!!!صداش شبیه 1100 هست!!مثل ان73 هنگ میکنه!!!ال سی دیش سیاه سفیده!!خواهشا نخرید تا خز نشه!!!!!
بچه ها نرم افزار جدیدی که برای نشان دادن مشخصات گوشی هست در جی اس ام اریا قرار داده شده!اسمش هست:Nokia Device Status حجمش زیاده!6.6 مگابایت!!!!
:11::11::11:سلام دوستان عزيز اگر كسي برنامه براي باز كردن pdf براي 5700 و تغيير تم مديا پلير 5700 داره لطفا معرفي كنه. دمتون گرررررررررممممممم:11:
سینا هستم.:20:نقل قول:
چیکاره مردم داری؟ بزار بخرن.نقل قول:
نقل قول:
شما دانلودش کردین؟
برای 9.2 هستش؟
برنامه Adobe Reader LE. من از نسخه 1.5 استفاده میکنم و کارش درسته ولی کتابهای با حجم بالا رو باز نمیکنه و از حافظه ایراد میگیره (برای مثال یه کتاب 6 مگی رو باز کردم ولی خطا داد). :20:نقل قول: