نه دوست مننقل قول:
شما بايد ISO مربوط به همون REGION رو DL كني
نه دوست مننقل قول:
شما بايد ISO مربوط به همون REGION رو DL كني
سلام
من ميخوام xbox بگيرم چه مدلي بگيرم که هم ارزون باشه هم خوب کار کنه
دوسته عزيز اگه ارزون و خوب ميخواي الان primume بهترين انتخابه كه 1 دسته بيسيم داره و هاردش هم 20 gigنقل قول:
كه رجيونpal حدوده 540.000 هزار و رجيون j حدوده 570 تا 580 تومانه :46:
ارزون تر هم هست مدله arcade ولي به نظره من كه نميصرفه چون كه هارد نداره فقط 1 مموري 256 mb و دسته هم كه داخلش هست سيم داره شما از پاييز به بعد هارد لازم داري براي اپديت جديد كه همون primume بگيري به صرفه تره ...
البته اليت هم هست كه هارده 120 gig و دسته بيسيم داره و رنگش هم مشكيه خوشگل تر هم هست كه رجيون Jاون 620.00 هزاره .به نظرم ولي چون شما ارزون ميخواي همون primume بگير و حتما هم با مادربورد falcon باشه ترجيها تاريخ ساختش هم 2008 به بعد باشه ....
موفق باشيد:10:
لطفا ادرس چند فروشگاه یا شماره تلفنشو نو تو مرکز شهر که همه ی مدلهای xbox360 داشته باشه بدید اخه من هر جا می رم فقط مدل ارکاد دارن اگه ادرس چند سایت فروش اینترنتی هم بدید که عالی میشه
عزیزم تمام دسته های بازی 360 های موجود تو بازار چه Arcade و چه ...... الان بلوتوثی اند نه سیم دارنقل قول:
سیم دار فقط تو مدل های Core بود که الان موجود نیست .
آقا ممنون ولي چه جوري بفهمم که مادربوردش فالکونه؟آخه من بايدسفارش بدم از تهران بياد ميترسم يه چبزديگه بهم بدهنقل قول:
راستي مدلlive چه طوره؟
از بابت بردش خیالت راحت باشه چون تمام مدل هایی که الان تو بازارن تالریخ ساختشون از 2007 به بعد و همه بردشون falconنقل قول:
آقا ممنون ولي چه جوري بفهمم که مادربوردش فالکونه؟آخه من بايدسفارش بدم از تهران بياد ميترسم يه چبزديگه بهم بده
راستي مدلlive چه طوره؟
چیزی به نام مدل live نداریم. فکر کنم منظورت همون arcade live باشه.!!!!! همونطو که دوستان گغتن تنها تفاوتش با بقیه هارد که نداره و باید جدا براش بگیری.
من شنیدم که ماکروسافت live رو برای کاربرای pc ش مجانی کرده یعنی دیگه نمی خواد اکانت بگیرن.!!!!!!!! خدا کنه برا xbox هم اینجوری شه.
بابا من هنوز موندم یه iPod 100GB بگیرم، یا یه 360 یا یه wii.
انتخاب کردن واقعاً سخته.
اگه ميخواي بازيايه توپ و گرافيك بالا كني كه 360 وگر نه كه نه wii هم خوبه براي بازيايه ديه ...نقل قول:
بابا من هنوز موندم یه iPod 100GB بگیرم، یا یه 360 یا یه wii.
انتخاب کردن واقعاً سخته.
بهترين به نظرم next gen هست هم خوب ميده هم با انصافا اينم شمارش :66958765نقل قول:
لطفا ادرس چند فروشگاه یا شماره تلفنشو نو تو مرکز شهر که همه ی مدلهای xbox360 داشته باشه بدید اخه من هر جا می رم فقط مدل ارکاد دارن اگه ادرس چند سایت فروش اینترنتی هم بدید که عالی میشه
iranian boyجان بهتر بود تو يه پست همرو ميگفتي....
همه كنسولهايي كه از وسط سال 2007 تا الان اومدن همه falcon هستن.....
موفق باشيد