کلا 4روزه سرعت تک کانکشن و فیل شکن به خصوص https داغونه داغون ! عجیبه برام کسی اعتراضی نداره ! این مشکلم الان فقط پارس آنلاین داره ...
البته اعتراض نداشتن بیشتر به خاطر اینه سرعت دانلود فقط ملاک خیلی از دوستانه !!!
Printable View
کلا 4روزه سرعت تک کانکشن و فیل شکن به خصوص https داغونه داغون ! عجیبه برام کسی اعتراضی نداره ! این مشکلم الان فقط پارس آنلاین داره ...
البته اعتراض نداشتن بیشتر به خاطر اینه سرعت دانلود فقط ملاک خیلی از دوستانه !!!
برادر این مشکل سراسری نیست ! همه ی دوستان این مشکلی رو که میگید ندارن ! من به راحتی جیمیل رو در کسری از ثانیه باز میکنم ! با پرا ک سی هم مشکلی ندارم ! ویدئوهای یوتوب رو خیلی سریعتر از یک ماه پیش باز میکنه !اگه مدت طولانی باشه که از ای دی اس ال استفاده میکنید باید عادت کرده باشید که چیزی به نام ثبات در این سرویس در ایران وجود نداره ! حالا هر شرکتی که باشه ! من الان مشکلی ندارم ولی اخرای تابستان از نیم ساعت خطم قطع میشد ! الان یه سری از دوستان همون مشکل من رو دارن ! یعنی مشکل ای دی اس ال نه از بین میرود نه بوجود می اید ! فقط از فردی به فرد دیگر منتقل میشود !!!:n02:نقل قول:
دوستانی که سرویس 1 مگ دارن سرعتشون در روز و در شب (ساعات رایگان) چقدره؟
اون مسخره بازیهای شاتل مثل محدودیت و ... رو که نداره؟
عجب .. باور کن الان سرعت استریم ویدیو برای من شده حدود 20 ! بعد با 500 400دانلود میکنم ! جریان چیه ؟!نقل قول:
دوستان 256 سرعت دانلود شبانشون چطوره ؟ روی چقدر محدود شده ؟
اینجا کرج اینترنت من از ساعت 5 صب قطع تا حالا زنگم می زنی میگه وصل میشه وصل میشه خدا نگه داره نت گوشیو
دوستان انگار مشکل سراسری برای تهران و کرج هست درسته چون مخابرات هم یکی داره که الان مشکل داره و دیشب
کلا 2 ساعتی قطع بوده
خدا کنه بعد این قطعیا سرعتا بهتر شه حداقل
SNR margin Upstream : 20 db Line Attenuation Upstream : 29 db این مشخصات مودم منه، اینترنت هم روی 4 مگ هست،ولی پارسآناین میگه خطتون روی 9 مگ جواب نمیده،میه برید از سر خط امتحان کنید ،از اونجا هم امتحان کردم ولی همین بود ،برام تیکت مخابرات هم ثبت شد ولی بعد از پیگیری بازم درست نشد،به پارس آنلاین زنگ زدم میگه دوباره برو سر خط ،ولی بازم همین بود،دیگه نمی دونم چی کارکنم،لطفا یکی رهنماییم بکنه،
SNR margin Downstream : 7 db Line Attenuation Downstream : 51 db
ضمنا می تونه مشکل از مودم باشه؟!
دوست عزیز. در صورتی که مودم مشکلی نداشته باشه و اطلاعاتش قابل اعتماد باشه، با توجه به این که میرایی (Attenuation) داوناستریم شما 51db اه، یعنی فاصله کابلکشی شما تا مرکز مخابراتی بیشتر از 3.5 کیلومتره. با وجود این که نویز خطتون کمه، ولی شما با ADSL2+ حداکثر بتونین 4.5 تا 5 مگابیت در ثانیه نرخ داوناستریم داشته باشید. اگر هم سرویستون رو بالا ببرن، بیشتر از این نمیتونین پهنای باند واقعی داشته باشین.نقل قول: