دوست عزیز یک طرفه هیچ وقت قضاوت نکنید من هم فکر می کردم هزینه اینترنت فقط پهنای باند هست
هزینه انتقال پهنای باند و تجهیزات هم و کارمند هم هست تا اینجاشو قبول دارید.
من هم فکر می کردم اینترنت بالخره بیست درصد ارزون میشه.
الان این چندمین تخفیف بیست درصدی شاید سومی یا چهارمی باشد از سال 1386
که شرکتها اصلاً وقعی بهش نگذاشتند. یک ریال هم قیمتها را کم نکردند.
خود مدیر عامل شرکت زیر ساخت جناب مهندس محمودخسروی عزیز فرمودند در تلویزیون که 50 درصد هزینه اینترنت پهنای باند هست بقیش هم گفتم .
پس اگر پهنای باند 20 درصد ارزون بشه اینترنت باید 10 درصد ارزون بشه حداقل.
البته شرکت زیر ساخت و سازمان تنظیم مقررات این دفعه شرط گذاشتند که وقتی تخفیف بیست درصدی را اعمال می کنیم برای شرکتها که بدونیم چقدر قیمت برای کاربر نهایی ارزون میشه .
این شرکتها لج کردند گفتند قیمتها را کم نمی کنیم تخفیف هم نمی خواهیم.
چون دفعه های قبل این شرکتها تخفیف ها را می گرفتند ولی ذره ایی اعمال نمی کردند بعد داد مردم درنیومد. بد جوری سر زیز ساخت ومردم کلاه می گذاشتند.
این از مساله قیمت.
-------------------------
مساله اصلی دیگه این که سازمان تنظیم مقررات ساختار دولتی هست این کمیسیون تنظیم مقررات رییس وزیر راتباطات هست دیگه پس بین وزارت ارتباطات و سازمان تنظیم مقررات و حتی شرکت زیر ساخت
فقط اسم هستند همه رییس ها و معاون ها وغیره در حقیقت همون وزارت ارتباطات هست.
خوب وقتی که تو کشور ما به اینترنت 128 کیلوبیتی می گویند پرسرعت و وزیرش صبح وشب و تو تلویزیون تو هر برنامه ای میگه 128 کافیه .
خوب دیگه تکلیف معلوم هست دیگه .
خوب این محدودیت سرعت باعث همه بدبختیها شده دیگه .
خوب وقتی شرکتها می بینند با کمترین سرعت وبدترین کیفیت هر بلایی سر مشتری ییاورند.
حالا هی برید اعتراض کنید .
تنظیم بازار و تنظیم قیمتها با دستور وبخشنامه و این جور چیزها اگر درست می شد تا الان باید اینترنت مفت می شد .
اگر محدودیت سرعت برداشته بشه فضا رقابتی بشه اون وقت خود به خود کیفیت بهتر میشه و قیمت پایین میاد. وگرنه تا ابد همینه که هست بدتر هم خواهد شد می بینیم شب دراز هست وقلندر بیدار.
وقتی سازمان تنظیم مقررات میگه پینگ 750 میلی ثانیه نرمال هست.
پینگ من 600 هست یک ساعت طول می کشه تا صفحه وب بال بیاد برم چی بگم.
نهایتش شرکت میگه طبق قانون باید 750 باشه.
انحصار ورادات پهنای باند دست شرکت زیر ساخت هست طبق قانون.
خوب شرکت زیر ساخت مستقل وخودکفا هست یعنی بودجه اش را خودش درمیاره
از همین طریق فروش پهنای باند بعد مدعی هستند قیمت پهنای باند در کشور ما گران نیست
پهنای باند را چقدر می خرید از خارج از کشور؟ چقدر می کشید؟ روش هزینه انتقالش چقدر هست که اینقدر قیمت پهنای باند وحشتناک هست .
خوب می بینید دیگه وضع اینترنت داغون هست بعد شما همش دنبال مقصر می گردید دنبال علت باشید.
این شرکتها یکی از یکی بدتر هستند.
بن دیوار ویرانه خواجه به فکر نقش ونگاره .:31:
بعد حالا شما ها نشستید واسه دانلود شبانه غصه می خورید.
کار وقتی از بیخش درست بشه . قیمت پهنای باند پایین بیاد قیمت اینترنت به تبعش پایین بیاد
اینقدر دانلود کنید که خسته بشید . از بس تو محدویت سرعت موندیم عقده دانلود داریم که محدودیت برداشته بشه تبش فروکش می کنه.:5: